Glavni » amazon » Živa ozadja za Android v ritmu glasbe

Živa ozadja za Android v ritmu glasbe

AliExpress WW

Kar ima Android in kar vsi vemo, je, da nam omogoča ogromno prilagoditev, s katero lahko napravo pustimo v notranjosti, kot želimo, spreminja na stotine stvari o njej in če ste zgoraj korenski telefon potem dobite izjemno svobodo.

Kako nastaviti živo ozadje na glasbeni tek v Androidu
Oglejte si ta video na YouTubu

Ena izmed stvari, ki so mnogim najbolj všeč, je možnost, da lahko animirana ozadja prilagodijo ritmu glasbe, tako dajo vašemu mobilnemu telefonu izviren, edinstven in tekoč pridih.

Kazalo ()

  Animirano ozadje za Android

  Animirana ozadja v ritmu glasbe oz Glasbena ozadja za Android so zelo priljubljeni in če vam je všeč ideja, da bi jih imeli tudi na svojem mobilnem telefonu, ne morete nehati brati tega članka, ker vam bomo natančno povedali, kako imeti najboljša ozadja za Android, to storite, hvala do zelo uporabne aplikacije, ki vam omogoča najrazličnejša ozadja in za vse okuse.

  Pokliče se aplikacija Ozadje BLW Music Visualizer in jo lahko prenesete od tukaj. Omogoča nam dodajanje premikajočih se ozadij, ki ostanejo ves čas aktivna in se premikajo v ritmu glasbe, a poleg tega reagirajo na vse, kar počnemo.

  Upoštevajte, da je vsako ozadje v HD ali Full HD v brezhibni kakovosti, odvisno od zaslona vašega mobilnega telefona, poleg tega pa imate na voljo veliko različnih okolij, ki imajo v bistvu nekaj za vsakogar..

  Teme lahko izberete na povsem naključen način, ozadja se spreminjajo glede na to, kako imate zadevni mobilni telefon, uporabljate ga lahko vodoravno ali navpično, poleg tega pa je prilagodljiv tudi kakršnemu koli zaslonu, velikosti, kakovosti itd. . Še ena zelo dobra stvar je, da je brezplačna in se nam ni treba ukvarjati s kakršnim koli oglaševanjem.

  Ozadja z glasbo za Android

  Je izjemno lahka aplikacija, enostavna za namestitev in s katero se bomo imajo sredstva, ki se premikajo z glasbo na naši napravi Android. To je dober način za pridobitev Živa ozadja v ritmu glasbe v Androidu brez kakršnih koli težav, saj lahko celo upravljate pomnilnik mobilne naprave, če imate težave natančno s pomnilnikom RAM, lahko med drugim celo uredite vprašanje prostora za shranjevanje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar