Glavni » google » FIMI, Xiaomijeva pod znamka, specializirana za drone in stabilizatorje

FIMI, Xiaomijeva pod znamka, specializirana za drone in stabilizatorje

AliExpress WW

Ko živimo v svetu, v katerem je najpomembneje ovekovečiti vsak trenutek in ga deliti z vsemi ostalimi, ponudba kamer in dodatkov za fotografijo in video ne preneha rasti..

Danes bomo analizirali več izdelkov podjetja FIMI, to kitajsko podjetje je bilo ustanovljeno maja 2014, ko se je skupina elektronskih inženirjev odločila, da se bo zbrala in se osredotočila na razvoj brezpilotnih letal, video kamer in stabilizatorjev..

Zaradi uspeha svojih izdelkov se je multinacionalka Xiaomi odločila, da bo blagovno znamko prevzela in jo ohranila kot svojo lastno podznamko, osredotočeno na področje fotografske robotike. Zato bomo večkrat videli, da si izdelki v svojem imenu delita obe znamki..

Podjetje je imelo nekaj polemik z drugim kitajskim podjetjem DJI, o katerem smo že govorili v tej objavi in ​​je namenjeno ustvarjanju izdelkov v istem sektorju. Težava je v veliki podobnosti njihovih izdelkov. A čeprav sta brezpilotna letala in stabilizatorji estetsko zelo podobna, interno govorimo o zelo različnih strojih, ki jih upravljamo z različno programsko opremo.

Xiaomi Mijia 3-os

Mijia 3-Axis je triosni stabilizator za video kamere in mobilne telefone. Stabilizatorji služijo snemanju v gibanju, ne da bi ga pri snemanju opazili, zahvaljujoč sistemu protiuteži in osi.

Tehta manj kot 500 gramov in ima 5000 mAh notranje baterije, lahko deluje do 16 ur. Ker lahko polni telefone različnih dimenzij in športne kamere do 200 zrn, je življenjska doba baterije lahko različna.

Krmilni gumb ima majhno krmilno palčko, s katero lahko poljubno premikamo stabilizator in nekaj gumbov za nadzor povečave, fotografiranje ali začetek snemanja videa. Delujejo le, če smo predhodno prenesli ustrezno aplikacijo in posneli video ali posneli fotografijo iz nje..

Majhen sprožilec na zadnji strani nam omogoča nadzor zaklepanja osi, da naredimo nepričakovane premike kamere in še vedno ohranjamo stabilnost. Na dnu bomo videli tudi nekaj svetlobnih točk, ki nam bodo povedale, koliko baterije nam je ostalo.

Nameščena aplikacija nam bo omogočila stiskanje naprednih možnosti snemanja, kot je Časovni zamik ali Počasni posnetek že bolj znan. Lahko pa tudi a Motionlapse, funkcija, ki nam omogoča, da označimo, katere premike kamere želimo predhodno zabeležiti, nato pa jih sistem ponovno ustvari v času, ki ga označimo.

In še ena zelo praktična funkcija je Hitchcock, zaradi česar izberemo predmet ali osebo in kamera mu bo samodejno sledila. Ta možnost je nadvse praktična, če želimo intervjuvati nekoga, ki se premika, in nam ni treba skrbeti za vzdrževanje letala, saj stabilizator to stori namesto nas.

Na naslednji povezavi je lahko vaš za manj kot 75 € s pošiljanjem iz Kitajske. Ne zamudite priložnosti, da bi bili vsi družinski videoposnetki videti veliko bolj profesionalno.

FIMI Palm 3-os 4K

FIMI Palm je še en video stabilizator, vendar v tem primeru vključuje 4k kamero v zmanjšanih dimenzijah. S težo samo 120 gramov je ta stabilizator dragulj, ki nam omogoča, da s svojo baterijo z zmogljivostjo 1.000 mAh posnamemo do 4 ure videa v kakovosti 1080p pri 30 sličicah na sekundo. Njegova največja ločljivost snemanja je 4k pri 30 sličicah na sekundo.

Z 1,22-palčnim zaslonom na dotik z ločljivostjo 240 x 240, s katerega nadzorujemo vse njegove funkcije, ima Palm 3 samo dva fizična gumba. Ena je tista, ki nam omogoča, da začnemo ali ustavimo snemanje, druga pa je majhna krmilna palica za nadzor gibanja njenih 3 osi.

Krmilna palica je zelo praktična, vendar vključuje tudi tehnologijo sledenja Hitchcock, zato se vam ni treba zavedati zaslona, ​​da postavite na kvadrat najboljše možno letalo, on bo poskrbel za to.

Druga funkcija je tista, ki nam omogoča, da jo povežemo s pametnim telefonom in upravljamo na daljavo prek wifi-ja ali bluetooth-a. Na ta način lahko posnamemo spektakularne posnetke in imamo ves čas popoln nadzor nad videnim, da imamo referenco.

Poleg teh možnosti ima tudi možnosti snemanja Izjemno širok kot, Počasni posnetek Y. Hiperlaps.

Način za prvo osebo ali FPV bo dodal dodatno stabilnost, ko se bomo odločili, da ga obesimo na trak nahrbtnika ali skrinje za snemanje letal v subjektivnem pogledu.

V njegovem spodnjem delu bomo našli polnilna vrata USB-C, ob strani pa bomo imeli dostop do priključka za kartico micro SD za razširitev notranje zmogljivosti ali njihovo hitro spreminjanje, da ne bi prenehali snemati.

Za manj kot 275 € je lahko vaš na tej povezavi. Dostava je s Kitajske, vendar jo lahko v 20 dneh imate doma, da zabeležite vse svoje počitnice in dogodivščine.

FIMI X8 SE

FIMI X8 je verjetno eden najboljših brezpilotnih letal na trgu zaradi svoje zmogljivosti in neverjetne cene.

Njegova baterija s težo 790 gramov omogoča, da z njo letimo do 33 minut na največjih razdaljah 5000 metrov in s hitrostjo 64 kilometrov na uro. Z visoko težo lahko varno leti tudi z vetrom med 40 in 50 kilometri na uro, kar je izjemno v primerjavi z drugimi podobnimi brezpilotnimi letali, ki ne prenesejo vetra več kot 35 kilometrov na uro..

Njegovi 3 stabilizatorji pritrdijo 4k kamero z vidnim kotom 79 stopinj in goriščno odprtino F / 2.2, ki omogoča vzorčenje video posnetkov do 100 MBPS v formatih JPEG in RAW..

Občutljivost ali ISO fotoaparata za fotografije je 1600, pri videoposnetkih pa 3200. Kot zelo svetla leča za brezpilotni zrakoplov. Največja velikost fotografij je 4000 x 3000 slikovnih pik. Ima tri formate fotografij, običajno fotografijo, panoramsko fotografijo in Motionlapses.

Nadzor, ki ga prinaša, je zelo udoben in ga je mogoče prilagoditi tako pametnim telefonom kot tabličnim računalnikom. Programska oprema, ki jo integrira, nam omogoča, da si sliko ves čas ogledamo v visoki ločljivosti, da jo lahko popolnoma nadzorujemo.

Na naslednji povezavi boste našli veliko več informacij o tem, lahko pa je tudi vaš za manj kot 455 EUR. Različica, ki se prodaja, je tista, ki vključuje evropski protokol, in tista, ki vam omogoča, da se oddaljite do 5 kilometrov stran.

Če želite dober dron, je to odlična izbira tako za začetnike kot za tiste, ki so že začeli..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar