Glavni » alibaba-info » Kosila za kosilo in bentoje v AliExpressu: jejte s stilom

Kosila za kosilo in bentoje v AliExpressu: jejte s stilom

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Škatla za malico Pojdi na delo Študentske aktivnosti na prostem Potovanja Mikrovalovna pečica Ogrevanje Posoda za hrano Bento Box Plastična shramba Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 XEOLEO Eletric škatla za kosilo Prenosna grelna kosila Potovalni grelnik hrane Grelnik posod Bento Box za otroke Iz nerjavečega jekla Inter Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Kosilo za skodelico Ustvarjalna prenosna posoda za ohranjanje potovanj Pojdi za kosilo Jogurt Oreh Posodica za konzerviranje sladic Namizni pribor Vroča prodaja Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Prenosna torba za kosilo TOMULE Toplotno izolirana hladilna torba Torbe za shranjevanje hrane za piknik 9L Torba za kosilo na rame Tote Potovalna torba za piknik Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Ustvarjalna praktična prenosna skleda za kosilo za kosilo Pojdi za kosilo Kosilo za jogurt Oreh za konzerviranje sladic Namizna posoda Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Prenosna električna grelna kosila iz nerjavečega jekla Posoda za grelnik hrane za hrano Bento shramba ogrevana za otroško jedilno posodo EU čep Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 2L kuhinjski mikrovalovni parni kuhalnik riža Večnamenski dvoslojni kuhanje vroče juhe Ogrevanje parnik Kosilo za kosilo Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Velika kosila za prenosne izolirane ženske otroške moške torbe za kosilo Izolirana platnena škatla Tote Bag Torba za kosilo s hrano # 30 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 2021top dekor na domu Študentski kosilo Predel za pisarne Delavec Dvojno ogrevanje Kosilo za kosi izdelki za doma Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Prenosni električni grelnik za kosilo iz nerjavečega jekla Posoda za grelnik hrane za hrano Bento shramba ogrevana za otroke jedilni pribor EU čep Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Tupper, škatla za kosilo, škatla za kosilo, bento

...

Lahko ga imenujemo na več načinov, v končni fazi pa gre za nepredušno zaprto posodo, v kateri lahko hranimo in shranjujemo hrano, čeprav se vedno pogosteje uporabljajo za pripravo domače hrane in prihranek malo denarja ob zdravi prehrani. Na Japonskem in v Aziji so zelo uspešni, obento je več kot le prinašanje hrane v službo ali šolo: Japonci uživajo pri organiziranju hrane v škatli za kosilo, še posebej, če gre za najmanjši dom: hrano organizirajo z ustvarjanjem otroških figur kot lahko vidite na spodnji sliki. Danes vam bomo pokazali najbolj praktične, lepe in kakovostne bento, škatle za kosilo in tupperje, ki jih lahko kupite v AliExpressu.

Vrste zabojev za kosilo in kako jih poceni kupiti

Ko govorimo o "tupperju", vedno pomislimo na prozorno posodo, ki je zaprta s pokrovom. Toda zajtrkov za kosilo je zelo veliko, zato vam bomo danes pokazali različne modele, ki so nam bili všeč, vendar jih lahko najdete še več, če dostopate do tega filtriranega iskanja najbolje prodajanih zabojev za kosilo na AliExpressu.

Risanke za kosilo

So najbolj prodajani tupperji na AliExpressu in so prikupni. Tu jih najdete z različnimi risbami in formati. Poleg tega se na skladalnike, kot je Rilakkumma, nahaja oddelek za odlaganje jedilnega pribora in s tem udobnejši prevoz.

Tuppers z notranjimi razdelki

Če spadate med tiste, ki jedo več kot en krožnik, je idealno, da imate več predelkov, na primer dva zložena tupperja ali tupper s predelki, kot je ta, ki vam jih pokažemo spodaj, ki jih lahko tukaj kupite za manj kot 5 evrov. Ima 3 različne predelke, tako da lahko vse, kar boste jedli, nosite enostavno in udobno.

Najdete jih lahko tudi z zgornjim delom za nošenje jedilnega pribora, zelo praktično, tako da jih nikoli več ne pustite doma. Tu ga imate za nekaj več kot 5 evrov.

Še ena zelo prodajana škatla za kosilo s predelki je ta, ki vam jo pokažem spodaj in spominja na tipičen šolski pladenj. Zelo praktično je, na primer, kuhano hrano pustiti v hladilniku: pladenj bomo morali le vzemiti, segreti v mikrovalovni pečici in jesti.

Originalni tupperji z risbami

Čeprav smo zgoraj postavili nekaj tupperjev z risankami, obstajajo tudi drugi zabavni tupperji, ki so prav tako idealni za odrasle. Na primer te škatle za kosilo z zelo izvirnimi odtisi: gameboy, zvočnik in retro kamera. Jasno je, da s takšno škatlo za kosilo ne boste nikoli dvomili, ko boste tuper vzeli iz pisarniškega hladilnika.

Tudi ta, ki vam jo predstavim spodaj, orientalskega navdiha, se zdi zelo izvirna in je lahko dobro darilo, saj prinese celo lepo torbo za prevoz. Ima 3 različne prostore s skupno prostornino 850 ml. Tu ga najdete za manj kot 10 evrov.

Zložljivi tupperji

Imate toliko tupperjev, da ne bi več ustrezali še enemu doma? Ti zložljivi tupperji se mi zdijo odlična možnost, da jih lahko zložite, da jih shranite, ne da bi vam zavzeli prostor, v tem iskanju pa jih imate v različnih velikostih in oblikah. Vključujejo tudi majhno luknjo za lažji izhod pare in je narejena iz silikona za hrano..

Termalna škatla za kosilo

Toplotno izolirane škatle za kosilo so odlične, če želimo iti na piknik ali pojesti, medtem ko se odpravljamo na ekskurzijo, v AliExpressu pa jih najdete v najrazličnejših formatih in zmogljivostih, najcenejši pa stanejo komaj 4 evre. Vse jih lahko najdete v tem iskanju.

Ogrevane škatle za kosilo

Če morate večkrat jesti v avtu in ste utrujeni od prehranjevanja

...

Seveda imate rešitev v AliExpressu: ta kosilo za kosilo z avtomobilskim čepom vam omogoča ogrevanje hrane, kjer koli že ste. V tem iskanju ga najdete za približno 15 evrov, zelo poceni, če upoštevamo, kaj bi radi jedli vroče.

Poceni kosila za kosilo

Nazadnje so škatle za kosilo, ki jih je mogoče zložiti, zelo koristne za tiste, ki imajo več kot en krožnik, najdete jih z 2 ali 3 predelki, najboljše pa je, da jih lahko odstranite ali položite po potrebi, običajno imajo tudi predelek za nošenje jedilni pribor. So enostavni za prevoz, kompaktni in v AliExpressu jih tukaj najdete zelo poceni.

Torbe za stilsko prenašanje škatle za kosilo

Poleg najrazličnejših zabojčkov za kosilo lahko na AliExpressu najdete tudi veliko vrečk, s katerimi lahko svojo hrano s stilom prevažate. So dobra izbira, če nočemo imeti večje vrečke za prevoz tupperja ali pa tudi, če želimo, da hrana ohranja svojo temperaturo, saj so nekatere toplotne. V tem iskanju boste videli najbolje prodajane vrečke z najboljšo oceno.

Več nasvetov in trikov na našem blogu

V AlixBlogu imamo poleg najboljših nakupovalnih vodnikov in pregledov izdelkov AliExpress tudi najboljše vadnice, ki vam pomagajo pri varnem nakupu, ter vas naučimo najboljših trikov za pridobitev kuponov in popustov. Če te platforme za spletno prodajo še vedno ne poznate dobro, priporočam naš dokončni vodnik na AliExpressu.

In ti? Ste kupili kosilo za kosilo na AliExpressu? Pustite nam komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar