Glavni » alibaba-info » Feiyue, najbolj modni kitajski copati na AliExpressu

Feiyue, najbolj modni kitajski copati na AliExpressu

AliExpress WW

Moda se nenehno spreminja in vsako leto lahko vidimo nove superge, ki so postale priljubljene pri "fashionistah". Ena najnovejših blagovnih znamk, ki je pridobila privržence, je kitajska blagovna znamka Feiyue, zahvaljujoč generaciji Z iz vzhodne države, ki si prizadeva za oživitev več retro blagovnih znamk, ki jih bomo, kot bomo pojasnili, našli na AliExpressu..

Izvor blagovne znamke Feiyue: ponovno rojstvo klasike

Ta blagovna znamka se je rodila okrog leta 1920 v Šanghaju, zaradi svoje zasnove pa so temeljili na tradicionalnih copatih menihov iz Shaolina. Začeli so postajati priljubljeni zaradi svoje prilagodljivosti, udobja in robustnosti, zato so postali idealni čevlji za športnike ali mojstre Kung Fuja.

Do leta 1960 so bili čevlji Feiyue najbolje prodajana obutev na Kitajskem in njihova priljubljenost se je nadaljevala nekaj desetletij, izvažali pa so jih tudi v tujino kot standardno obutev za borce. Toda z globalizacijo in pojavom drugih blagovnih znamk, kot sta Nike ali Adidas, so ti čevlji začeli izgubljati prodajo..

Leta 2005 so superge Feiyue ponovno zagnali po zaslugi skupine marketinških strokovnjakov in več kitajskih umetnikov, ki so želeli izboljšati podobo in videz superg. Poleg tega se je v zadnjih letih na Kitajskem ponovno razvila tradicionalna kultura, zaradi katere je Feiyue letel do slave..

Fashionisti, ki so v teh supergah našli ležeren in izviren videz, so s pomočjo modnih mojstrov izstopili iz svojih meja. Umetniki, kot so Ben Affleck, Orlando Bloom, Poppy Delavigne ali Alessandra Ambrosio, jih že nosijo, kajti najboljše pri Feiyue je, da poleg tega, da so udobni, izgledajo dobro ob vsakem videzu!

Kako najti najcenejše superge Feiyue na AliExpressu

Zaradi značilnosti superg Feiyue čevelj povzročajo zasvojenost: prostoren, elastičen, lep in zelo udoben. Zdaj, ko so v modi, jih lahko najdete v številnih spletnih trgovinah, kjer pa so cenejše, je to v AliExpressu. Predstavili vam bomo nekaj priljubljenih modelov znamke, vendar jih lahko preprosto najdete s klikom tukaj.

//es.aliexpress.com/wholesale?catId=0&SearchText=feiyue+shoes&SortType=total_tranpro_desc&min_sale_price=8

Klasične superge Feiyue

Najbolj prodajne so superge v klasičnem slogu, v dveh barvah: bela z modro-rdečim logotipom ali črna z rdeče-belim logotipom. Na tej povezavi jih je zelo enostavno najti v najrazličnejših velikostih, za moške in ženske.

Superge Feiyue enobarvne

Obstaja pa veliko novih superg Feiyue. Najbolj priljubljeni so tisti, ki sledijo klasičnemu slogu, vendar so obarvani: popolnoma črni, rdeči, beli

...

Njegov slog je zelo podoben prejšnjim, vendar je logotip bolj skrit. Tu jih najdete v velikostih od EU34 do EU45, odvisno od barve.

Feiyue ženske trenerke

Če želite priložnostne športne copate z ženskim pridihom, čeprav so superge Feiyue uniseks, jih je nekaj takšnih, ki so vam všeč spodaj, roza in široke velikosti za vsa stopala. Obstaja tudi nekaj zelo zanimivih z odtisi, zlati toni

...

Usnjene superge Feiyue

Toda tudi ta znamka je bila posodobljena z novimi modeli. Ene najuspešnejših so superge v klasičnem slogu z zaključkom iz umetnega usnja, z barvnimi detajli v logotipu in na zadnji strani. To je obutev v urbanem slogu in po zelo ugodni ceni, kot lahko vidite s klikom tukaj.

Gležnjarji Feiyue

Druga različica klasičnih superg Feiyue so superge v obliki gležnja, ki segajo do gležnja. Obstaja veliko različnih barv in modelov znamke Feiyue, brez dvoma pa jih je zelo enostavno kombinirati v športnem slogu. Na tej povezavi jih najdete v različnih izvedbah in barvah.

Originalni copati Dafu Feiyue

Če si želite ogledati najbolj izvirne, drugačne in zabavne čevlje znamke Feiyue, vam priporočamo, da si ogledate vse možnosti, ki vam jih ponuja ta znamka, tako da kliknete tukaj. To so copati iz trgovine, specializirane za Feiyue, omejene naklade Marvel, druge z zelo smešnimi potiski ali z ovčjim zaključkom na notranji strani..

Otroške superge Feiyue

Če želite priložnostne čevlje za otroke ali jih lahko uporabite za vadbo športa, so Feiyue dobra izbira. Barv ni toliko raznolikih kot pri odraslih čevljih, so pa zelo praktični: s čipkami ali z ježki, v najrazličnejših velikostih in zelo poceni. Najdete jih s klikom na to povezavo.

Najboljše trgovine za nakup superg Feiyue

Prednost nakupa čevljev Feiyue na AliExpressu je, da se lahko izognemo posrednikom in dosežemo boljše cene. Poleg tega se ta stran prodaja po vsem svetu, z brezplačnimi ali zelo nizkimi stroški pošiljanja. Kot smo že povedali na tej povezavi, najdete vse čevlje Feiyue, tu pa so naše najljubše trgovine:

  • Tovarniška trgovina FEIYUE
  • Športna trgovina Jusanda strasti
  • Uradna trgovina Skfeiyue
  • Trgovina DAFUFEIYUE Sasha

Nasveti in triki za varno nakupovanje na AliExpressu

Če želite varneje kupovati na tej azijski spletni prodajni platformi, imamo v našem blogu poleg analize blagovnih znamk in izdelkov tudi razdelek z vadnicami, tako da se lahko naučite varnega nakupa na AliExpress.

Pojasnjujemo, kako lahko plačate, kakšno vrsto pošiljk prodajalci uporabljajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem na kratko razložimo vse, kar morate prvič kupiti..

In ti? Ste že poznali superge Feiyue? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar