Glavni » google » Facebook vs Facebook Lite, kaj je boljše? Razlike in glavne značilnosti

Facebook vs Facebook Lite, kaj je boljše? Razlike in glavne značilnosti

AliExpress WW

Kot že vemo, je Facebook privzeta aplikacija, za tiste, ki želijo imeti stik z ljudmi, ki so jih nekoč poznali, ki so bili prisotni v mladosti ali koga so spoznali na potovanju in zakaj ne bi preverili profila kandidata za delovno mesto v določenem podjetju in tako potrdili zagotovljene informacije.

Zdaj bodo nekateri rekli, da obstaja rivalstvo med Facebookom in Facebook Liteom, drugi bodo rekli, da je izboljšanje ustvarjalcev aplikacije pri predstavitvi in ​​ravnanju z njo.

Eden izmed dvobojev leta je med nami in zato želimo po številnih prošnjah naših sledilcev narediti primerjavo, za katero vemo, da jo mnogi že dolgo želijo podrobno vedeti. Zato se bomo danes soočili z dvema najbolj prenesenima aplikacijama za Android, kar je nenavadno ista aplikacija, vendar v različnih različicah: Facebook vs Facebook Lite.

Kazalo ()

  Katerega uporabiti Facebook ali Facebook Lite?

  No, resnica je, da če običajno preberete vse naše članke, potem verjetno to veste Facebook ima lahkotno različico, imenovano Facebook Lite, ki je bil razvit za ne tako zmogljive ali nizkocenovne mobilne telefone, čeprav bi se lahko uporabljal tudi Facebook, z izjemo vedenja, da je težji in lahko upočasni mobilni.

  Toda resnica je, da tudi nekateri z dobrimi mobilnimi telefoni raje uporabljajo Facebook Lite, zato smo vam danes želeli pokazati razlike med obema.

  Razlika med Facebookom in Facebook Lite

  Cena

  Prva točka, pri kateri moramo Facebook primerjati s Facebook Lite, je cena teh dveh aplikacij, kjer res ni velike razlike, ob upoštevanju, da oba sta popolnoma brezplačna. Resnica je, da čeprav bomo s Liteom verjetno konec meseca porabili manj mobilnih podatkov, nobena od obeh aplikacij ne bo imela cene pri prenosu.

  Oblikovanje

  Dizajn sam je eden izmed najrazličnejših vidikov med prvotno aplikacijo Facebook in Facebook Lite, in če menite, da je to najpomembnejša točka za vas, verjetno se boste držali prvega. Resnica je, da lahko popolnoma vidimo, kako je prvotno aplikacijo Facebook z estetskega vidika veliko bolje doseči kot Facebook Lite, kar je po drugi strani logično.

  Poraba virov

  Poraba sistemskih virov našega pametnega telefona je ena glavnih točk, kjer se moramo ustaviti, ob upoštevanju tega Facebook Lite porabi ne le manj pomnilnika RAM, ampak tudi manjšo zmogljivost shranjevanja naprave. Če vam nobena od teh težav ne ostane, smo prepričani, da bi morali začeti tukaj in dati prednost Facebooku Lite.

  Poraba podatkov

  In tako kot smo rekli, da je Facebook Lite boljši po tem, da ima veliko nižjo porabo podatkov kot Facebook v svoji prvotni različici, moramo tudi mi reči, da se popolnoma enako zgodi pri porabi podatkov. Dejansko lahko to hitro najdemo poraba podatkov v Lite je veliko manjša kot na Facebooku v izvirni različici.

  Lastnosti

  Prišli smo do razdelka o funkcijah, v katerem lahko rečemo, da v resnici med obema različicama Facebooka ni velike razlike, razen dejstva, da mnogi uporabniki morda mislijo drugače. Resnica je, da bomo v obeh različicah aplikacije najbolj znanega socialnega omrežja na svetu našli absolutno vse osnovne funkcije te platforme.

  Na koncu lahko omenimo najbolj vidno razliko, ki jo ima Facebook Lite s Facebookom, v tem, da lahko v Facebooku predstavimo fotografije v stilu WhatsApp, tako kot države, vendar se v tem primeru imenuje zgodba, ki traja približno 24 ure.

  Nekaj ​​zelo pogostih dvomov uporabnikov o tej vrsti teme, Povezani so z naslednjim: Facebook vs Facebook lite 2017, razlika med Messengerjem in Messengerjem lite. Če imate kakršno koli drugo vprašanje v zvezi s tem, se posvetujte z nami, da vam lahko pomagamo v zvezi s tem..

  Upamo, da vam bomo s to vadnico pomagali odpraviti dvome, ki so vam predstavljeni. Ali se držite Facebooka ali Facebook Lite?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar