Glavni » alibaba-info » Ekstraktorji za sok Hurom: Priročnik za zelo poceni nakup v AliExpressu

Ekstraktorji za sok Hurom: Priročnik za zelo poceni nakup v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 2pcs / lot počasni sokovnik hurom rezervni deli, Ultem cedilo za fino in grobo filtriranje mreža sokov HU-500DG, HU-100PLUS HU-780 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Sokovni polž za VERT VRT330, VRT330HD, VRT350HD, VRT400 Združljiv za Hurom HH, nadomestni deli za sokovnik Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 rezervni deli za mešalnik počasnega sokovnika hurom, mreža filtra za sokovnik groba mrežasta rumena, HU-500DG, HU-100PLUS nadomestni deli Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 2x počasen mešalnik za sokovnik hurom Filter mreža za odsesovalnik sokovnika majhna luknja in filter grobe luknje hurom hu-780 HU-500DG HU-100 PLUS Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Sokovni polž za VERT VRT330, VRT330HD, VRT350HD, VRT400 Združljiv za Hurom HH, nadomestni deli za sokovnik Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 1x nadomestni deli za mešalnik počasnega sokovnika Hurom, mreža filtra za sokovnik, majhna luknja črna, HU-500DG, nadomestni deli HU-100PLUS Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Sokovni polž za VERT VRT330, VRT330HD, VRT350HD, VRT400 Združljiv za Hurom HH, nadomestni deli za sokovnik Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Sokovni polž za VERT VRT330, VRT330HD, VRT350HD, VRT400 Združljiv za Hurom HH, nadomestni deli za sokovnik Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Sokovni polž za VERT VRT330, VRT330HD, VRT350HD, VRT400 Združljiv za Hurom HH, nadomestni deli za sokovnik Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 hurom slow sokovnik mešalnik rezervni deli Mreža filtra za sokovnik groba mreža rumena HU-500DG HU-100 PLUS nadomestni filtri Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Kdo si ne želi dobrega soka? Ne samo, da so okusne in sveže, so tudi odličen vir energije in hranil. Danes vam bomo na AlixBlogu povedali o ekstraktorjih sokov znamke Hurom, enem najboljših ekstraktorjev na trgu, ki vam omogoča, da ohranite encime sadja.

Te naprave sploh niso poceni, a prihranki pri nakupu v AliExpressu so nesramni, stanejo približno tretjino stroškov, ki bi jih stali v kateri koli spletni ali fizični trgovini, in čeprav še vedno niso poceni, je vredno prebrati članek, da vidite, kaj lahko ta vrsta odsesovalnikov ponuja in zakaj so tako modni.

Kaj je ekstraktor soka?

Če teh aparatov ne poznate, jih je zelo enostavno zamenjati za mešalnike ali mešalnike, vendar so popolnoma različni koncepti: ekstraktor za sok ali Slow Juicer omogoča ločevanje vlaknin od sadnega ali zelenjavnega soka, pri čemer uspeva ločiti sok od celuloze, medtem ko so mešalniki in mešalniki omejeni na rezanje in pripravo nekakšnega "pireja" s celulozo in sok.

Toda močna točka ekstraktorjev sokov je njihov sistem počasna hladna ekstrakcija pri nizkih vrtljajih in trenju, kar pomaga ohranjati vsa hranila in encime sadja, saj se izogne ​​oksidaciji, ki se pojavi pri drugih vrstah naprav.

Če povzamemo, ko predelamo sadje in zelenjavo, če to počnemo z običajnim mešalnikom, nalagamo njihove encime in del njihovih hranil zaradi velike hitrosti, moči in toplote, ki jo pri tem uporabljajo, medtem ko ekstraktorji soka omogočajo ohranjanje vseh lastnosti in fito-hranil koliko nam koristi.

Po čem se ekstraktorji Hurom razlikujejo od običajnih mešalnikov sokov?

Brez dvoma so najboljši odsesovalniki soka znamke Hurom, korejskega podjetja, ki izdeluje sokovnike že več kot 40 let. Njihov sodoben in eleganten dizajn jih je osvojil različne nagrade za oblikovanje, Njegove tehnološke novosti in visoka kakovost komponent jih uvrščajo nad ostale znamke, a velika razlika pri drugih sokovnikih je njihova sposobnost ekstrakcije soka pri zelo nizki hitrosti (43 vrt / min). S tem se zmanjša oksidacija, vaši sokovi bodo bolje predstavljeni, ohranili pa bodo tudi vse svoje encime in hranilne lastnosti.

Kako najti poceni sokovnike Hurom na AliExpressu

Iskanje te vrste ekstraktorja sploh ni težko, upoštevajte, da bomo s filtriranjem iskanja, kot vidite tukaj, takoj našli. Obstaja veliko različnih modelov, vendar priporočamo drugo generacijo Hurom HH, ki je tudi najbolje prodajana na AliExpressu. Nato bomo razložili njegove prednosti in značilnosti, da boste razumeli, zakaj bi morali kupiti ta sokovnik za sok Hurom.

Prednosti sokovnika Hurom HH 2. generacije

Hurom HH druge generacije so najnovejši in najbolje prodajani modeli znamke. Vključuje najnovejše novosti blagovne znamke. Soočamo se z navpičnim sesalnikom, ki deluje pri 43 vrtljajih na minuto in 150w, materiali, uporabljeni v njegovih sestavnih delih, pa so zelo kakovostni: njegovi valji so izdelani iz smole GE ultrem, ki ima veliko toplotno odpornost, togost in togost, filtri pa so izdelani iz nerjaveče jeklo. / ultrem smola in posoda za sok sta iz tritana, brez BPA.

Enostaven za uporabo

Prednost vertikalnih ekstraktorjev Hurom je njihova enostavnost uporabe: kosov zelenjave, vnesenih v ekstraktor, vam ni treba pritiskati. Da, res je, da bomo zelenjavo morda morali delno razrezati, preden jo bomo predstavili, lahko pa imamo proste roke, medtem ko pripravljamo sok..

Montaža in čiščenje

Druga močna točka je enostavnost montaže in čiščenja. Z večjimi deli je veliko lažje sestaviti ekstraktor in očistiti filtre. To je zelo pomembna točka, čeprav lahko ostane neopažena, saj bomo prihranili veliko časa v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami. Poleg tega zasnova vrtljive krtače očisti posodo med predelavo hrane..

Glava, zasnovana tako, da dobi ves sok

Glava je zadolžena, da iz hrane izloči ves možen sok, zato je življenjsko pomembno, da zelenjavo iztisnejo do maksimuma, da je ne zapravijo. V tej drugi generaciji je bila glava preoblikovana, njena oblika dvojne vijačnice pa poskrbi, da je celuloza bolj suha..

Ročica posode

Ta kos nam omogoča pripravo mlečnih napitkov in napitkov, zato mu moramo biti zelo pozorni. Deluje na naslednji način: ročica vedno deluje v zaprtem položaju za pripravo sokov, in če želimo narediti smoothie, ga bomo, ko končamo s pripravo soka, postavili v polodprt položaj, da bo izšlo malo več celuloze posode. Odprti položaj (ki omogoča prehod celotne kaše) lahko uporabljate samo za čiščenje stroja.

Filtri

Sokovniki Hurom druge generacije vključujejo dve vrsti filtrov: fini in debelejši, kar nam bo pomagalo tudi pri pridobivanju soka z večjo vsebnostjo kaše ali popolnoma brez celuloze. Poleg tega jih je, kot smo že povedali, enostavno razstaviti za čiščenje..

Dostava, carina in drugi nasveti pred nakupom na AliExpressu

Pri tej vrsti izdelkov bo pošiljanje opravljeno z zasebnim kurirjem, zaradi česar bomo morali ob prejemu naročila plačati dodatne stroške carinskih stroškov. Ti stroški so odvisni od države, v komentarjih teh mešalnikov pa lahko vidite, da je na primer za Španijo ta strošek lahko približno 40 evrov. Kljub temu je izdelke Hurom še vedno vredno kupiti na AliExpressu, ker so tako poceni.

Ne pozabite, da imamo na AlixBlogu razdelek, ki je namenjen izključno vadnicam, ki vam bodo pomagala pri nakupu na AliExpressu, na primer ta dokončni vodnik po AliExpressu, ki vam ga priporočam, da ga preberete, če še vedno ne veste o tej spletni nakupovalni platformi ali začenjate kupovati na to..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar