Glavni » google » Te poceni slušalke so najboljši klon AirPods Pro in so hit na AliExpressu

Te poceni slušalke so najboljši klon AirPods Pro in so hit na AliExpressu

AliExpress WW

Applovi Aiprods Pro so merilo pri brezžičnih slušalkah. Vendar stanejo bogastvo in niso združljivi z Androidom. Vendar so se blagovne znamke, kot so Xiaomi, Haylou, Tronsmart in mnoge druge, zelo potrudile, da nam prek AliExpressa ponudijo najboljše alternative po neverjetni ceni. Vendar smo našli najboljši klon slavnih Aiprodov po neustavljivi ceni, kupci že pometajo.

Analiziramo najbolj podobne slušalke kot AirPods Pro podjetja AliExpress

Čeprav je ta znamenita kitajska platforma za spletno prodajo že zdavnaj pustila replike, te slušalke, ki med kupci zmagujejo, ne kršijo nobenih mednarodnih predpisov, saj posnemajo le estetiko in nikjer ne vsebujejo Appleovega logotipa. Vendar smo bili navdušeni nad njegovimi lastnostmi in ceno..

V dizajnerskem smislu so popolnoma enaki Appleovim Airpods Pro, zato je, tako kot ti, značilno, da se prilagodijo ušesu, da se zagotovi dobra kakovost zvoka in boljša izolacija od okolja, vključuje pa tudi aktivni hrup preklica, ki kot pri Airpodih, se aktivira s tlačnim senzorjem.

Druga prednost teh slušalk je njihova avtonomija: imajo do 5 ur predvajanja in čeprav jih je mogoče polniti prek vhoda USB kabla, je škatla združljiva tudi z brezžičnim polnjenjem Qi, čeprav pri hitrem polnjenju ne deluje..

Za učinkovitejše delovanje te slušalke delujejo s čipom bluetooth 5.1. Ponujajo visokokakovostni HiFi stereo zvok, zaradi katerega so zelo priljubljeni med kupci. Poleg tega se samodejno povežejo takoj, ko jih je mogoče, in jih je mogoče uporabljati samostojno. V slušalke imajo vgrajeno ploščo na dotik za nadzor predvajanja glasbe ali sprejemanje klicev.

Če povzamemo, naše mnenje o teh slušalkah je, da so lahko dobra alternativa tistim, ki iščejo klone Applovih Airpods Pro, njihova cena je zelo prilagojena in se slišijo dobro, edina negativna točka, ki jim jo damo, je, da kakovost proizvodnja iste nižja kot pri drugih konkurenčnih izdelkih.

Kako najti te poceni klone AirPods Pro

Iskanje teh slušalk je zelo enostavno. V AliExpressu je veliko prodajalcev, ki jih prodajajo, vendar vam priporočamo, da kupite tiste s te povezave, ki stanejo med 35 in 45 evri, odvisno od prodajalca, običajno so pod imenom i900000 slušalke TWS Pro ali TWS Air Pro 3 cenejši, vendar imajo običajno težave s povezljivostjo ali zvokom.

Kako najti najcenejši originalni AirPods Pro na AliExpressu

Toda ta znana spletna prodajna platforma že nekaj časa ponuja tudi originalne izdelke, pravzaprav smo originalne izdelke Apple že dolgo videli v prodaji na AliExpressu, platforma pa sama spodbuja njihovo prodajo v prodaji. Torej, če vas zanima nakup originalnih Airpods Pro, priporočamo tudi, da si ogledate tukaj in izkoristite čudovite popuste.

5 najboljših brezžičnih slušalk s tehnologijo ANC na AliExpressu

A kot smo vam že povedali, v AliExpressu obstajajo še druge možnosti zelo priljubljenih blagovnih znamk, o njih smo vam že povedali v našem blogu. Povzeli bomo, kakšne so te alternative, prikazali bomo modele, ki imajo v glavnem brezžično zasnovo in z aktivnim odpravljanjem šuma to cenjeno lastnost Apple slušalk..

Huawei FreeBuds 3

Slavna znamka Huawei je pred nekaj meseci lansirala eno svojih najboljših brezžičnih slušalk doslej. V našem pregledu Huawei FreeBuds 3 vam povemo, da so zelo podobni AirPodsom, njihove lastnosti pa so neverjetne: čip Kirin A1 z Bluetooth 5.1, 20-urna avtonomija, inteligentno odpravljanje šuma in glasovni senzor, tako da lahko govorite s Najboljša kakovost. Najdete jih na tej povezavi.

Čast FlyPods 3

Huaweijeva sestrica je predstavila tudi brezžične slušalke z odličnimi lastnostmi. Honor FlyPods 3, ki ga najdete s klikom tukaj, ponuja dvojno aktivno odpravljanje šuma, ki izolira do 32 decibelov, da slišite samo tisto, kar je za vas najpomembnejše. Pri klicih lahko mikrofon tudi odrežete. Avtonomija se razlikuje glede na to, ali imamo vklopljeno tehnologijo ANC ali njeno uporabo, vendar lahko doseže približno 3 ure z enim polnjenjem in do 12 dodatnih ur s polnilno omarico.

Xiaomi Airdots 2

Znana blagovna znamka Xiaomi nas nikoli ne pusti na cedilu, njeni izdelki pa izstopajo kot dobra vrednost za denar. Ti novi Xiaomi Airdots Pro so nedvomno impresivne slušalke in tudi ena najbolj priljubljenih alternativ AirPodsom. Imajo odlično kakovost zvoka, saj so združljivi z LHDC dekodiranjem zvoka, njihova tehnologija zmanjševanja šuma ENC pomaga odpraviti zunanje zvoke in jih lahko nadzoruje njihova plošča na dotik. V našem Xiaomi Airdots 2 Pro Review smo vse podrobneje razložili.

Tronsmart Onyx Ace

Od vseh brezžičnih slušalk TWS z aktivnim odpravljanjem šuma so Tronsmart Onyx Acee najcenejše in imajo zelo zanimive lastnosti. Imajo čip Qualcomm, aktivno odpravljanje hrupa prek 4 mikrofonov, združljivost s kodeki AptX za visokokakovosten HiFi zvok in impresivno avtonomijo do 5 ur na polnjenje ter do 24 ur uporabe s polnilno omarico. Najdete jih s klikom tukaj.

Urejevalnik TWSNB

Končno ima znamka Edifier iz AliExpress tudi zelo kakovostne slušalke. Ena izmed njihovih najnovejših izdaj so te slušalke Edifier TWSNB, ki sicer niso videti kot AirPods, vendar imajo odlično kakovost zvoka. Imajo čip Qualcomm z Bluetoothom 5.0 in so združljivi s kodeksom AptX. Grafenska membrana nam ponuja odličen zvok, ki ga dopolnjuje tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa. Zahvaljujoč polnilni omarici imajo avtonomijo 11 ur in dodatnih 22 ur (kar se zmanjša, če uporabimo tehnologijo ANC) skoraj za polovico.

Več nasvetov in trikov za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, lahko v AliExpressu najdete skoraj vse: od slušalk z zasebnimi znamkami, ki so zelo podobne AirPods Pro, do slušalk drugih bolj priljubljenih znamk po zelo nizki ceni. Če želite biti seznanjeni z najboljšimi izdelki, blagovnimi znamkami in novicami, ne pozabite obiskati našega spletnega dnevnika.

Če pa dvomite o tem, kako deluje ta spletna prodajna platforma, imamo v našem blogu odsek z vadnicami, kjer najdete najboljše nasvete in trike za varen nakup: kako varno plačati, kakšno vrsto pošiljk prodajalci uporabljajo, kako kuponi in popusti

...

In ti? Ste že poskusili katero od teh slušalk tipa AirPods Pro? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar