Glavni » alibaba-info » To so najboljše notranje svetilke na AliExpressu

To so najboljše notranje svetilke na AliExpressu

AliExpress WW

Pri prenovi doma je razsvetljava zelo pomembna. Ko pa si začnete ogledovati svetilke, boste presenečeni, ko boste videli visoke cene, ki jih imajo svetilke, kar pomeni, da vlagamo veliko denarja v nekaj bistvenega pomena za naš dom. Ko se to zgodi, je odlična ideja obiskati spletne strani, kot je AliExpress, to smo storili in zato vam bomo pokazali svoje najljubše notranje svetilke.

Notranje svetilke za celoten dom v AliExpressu

To spletno mesto je kot nalašč za pridobivanje cenejših izdelkov, saj lahko kupujemo neposredno od kitajskih dobaviteljev brez posrednikov, kar posledično prihrani denar, kar to pomeni. Obstaja veliko notranjih svetilk, ima celo svojo kategorijo, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Če nočete zamuditi niti enega, raje preberite, da vidite vse, kar najdete.

//es.aliexpress.com/premium/category/1504.html

Stropne svetilke: klasika, ki ne propade

So najbolj iskane svetilke, saj jih je enostavno namestiti, dobro izgledajo pri kakršni koli dekoraciji in ne izginejo iz mode. Veliko se uporabljajo za prostore v minimalističnem ali industrijskem slogu. V AliExpressu je na tej povezavi na tisoče različnih modelov.

Najbolj priljubljeni so stropni stropi, v originalnih barvah, kot jih vidite spodaj, ali preprosto belih, našli jih boste celo z najbolj izvirnimi geometrijskimi oblikami. Najdete jih lahko tudi z lesom, da dajo bolj naraven pridih.

Toda takšne pametne stropne luči prav tako zmagujejo in vam omogočajo, da spremenite barvo luči z majhnim daljinskim upravljalnikom ali z mobilnega telefona. Tudi Xiaomi ima svojo pametno stropno svetilko Yeelight z več sto prodaj.

Nekaj ​​jih je tudi z glasbo, so dobra izbira za otroške sobe, saj lahko pred spanjem nadenemo glasbo v ozadju. Najdete jih s klikom tukaj.

Če radi tvegate pri dekoraciji, lahko najdete tudi okrasne plošče z originalnimi in tveganimi modeli, kakršne vidite spodaj. Lahko so zelo dobri, če je vaša hiša zelo trezna in ji želite dati izviren pridih z osvetlitvijo.

Viseče svetilke: znak za vsak prostor

Viseče luči so kot nalašč za osvetlitev s slogom, saj poleg osvetlitve postanejo še en dekorativni element vašega doma. Pogosto jih pogosto uporabljajo v jedilnici, so pa tudi kot nalašč za pisarne, kuhinje ali kopalnice, če jih pravilno kombiniramo. Najdete jih na tej povezavi.

Obstajajo viseče svetilke za vse okuse. Naši favoriti so veliki s preprostim ali "nordijskim" slogom, ki sledi trendu zadnjih let pri dekoraciji. So kot nalašč za velike prostore.

Če nimate veliko prostora ali če želite v isti prostor postaviti več visečih svetilk, so takšne viseče svetilke idealne. Obstaja veliko stilov, vintage ali nordijski, zato lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu slogu.

Stenske luči: osvetlite na izviren način

Stenske luči so odlične za posredno in izvirno osvetlitev katerega koli prostora: hodnikov, dnevnih sob, spalnic ali celo kopalnic. V AliExpressu jih je enostavno najti s klikom tukaj.

Najbolj priljubljeni so tisti z minimalističnim, geometrijskim slogom, ki ostanejo neopaženi in zagotavljajo svetlobo tako od zgoraj kot od spodaj in ustvarjajo zelo lep učinek. Najdemo ga v različnih velikostih in barvah.

A kot smo že rekli, nekaj dobrega pri nakupu na tej strani je, da bomo našli tudi najnovejše trende v dekoraciji, zato vam priporočamo, da si ogledate najsodobnejše stenske luči, ki jih navdihuje nordijski slog..

Namizna svetilka: praktična točkovna luč

Ko govorimo o namiznih svetilkah, ne mislimo le na namizne svetilke, temveč tudi na te svetilke, ki jih lahko namestimo na stransko mizo in tako dodatno osvetlimo našo sobo..

V AliExpressu boste našli nekaj za vse okuse. Najpogostejši so klasični slog, čeprav na tej spletni strani zlahka najdemo nekoliko sodobnejše različice, kot je ta, ki jih vidite spodaj, kar bo dalo vašemu domu izvirni pečat..

Najdete lahko tudi druge s sodobnejšim slogom, ki ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Zdaj so te vrste svetilk spet postale modne in z AliExpressom lahko dobite edinstven model za svoj dom.

Vgradne luči: bistvenega pomena za vaš dom

A nedvomno so najbolj priljubljene luči vgradne, bodisi za kopalnico, hodnik ali kuhinjo. Vse bolj jih vgrajujejo v spalnice in dnevne sobe, da zagotavljajo močno in diskretno svetlobo.

No, če v AliExpressu ne želite izgubiti svojega proračuna, lahko najdete vse vrste vgradnih luči za vse okuse: bele, srebrne, črne, nastavljive, fiksne, s toplo, nevtralno ali hladno svetlobo.

...

Vse jih poiščite s klikom tukaj.

Viseče svetilke za luči: razvoj vgradnih luči

Nekaj, kar je zelo dobro v hodnikih ali visokih prostorih, v katerih razmišljamo o vgradnih svetilkah, je uporaba svetilk tipa downlight, ki prihajajo nekaj centimetrov od stropa. Dajo značaj vašemu domu in vsi vaši gostje bodo opazili vaš dober okus za okrasitev vašega doma. Kot lahko vidite na tej povezavi, jih je v AliExpressu mogoče najti zelo poceni.

Najboljše trgovine za nakup notranjih svetilk v AliExpressu

Kot lahko vidite, je v AliExpressu veliko notranjih svetilk, lahko najdete zelo izvirne in poceni modele. Nekateri modeli se morda zdijo zelo dragi, še posebej, če iščemo nekaj dizajna, vendar če pogledate v trgovino v vašem mestu, boste videli, da imajo najbolj ekskluzivne luči pretirane cene, v primerjavi s tistimi na tej znani kitajski spletni strani pa so še vedno poceni . Najbolje je, da vnesete odsek vrste svetlobe, ki jo iščete, in si ogledate vse možnosti, vendar vam puščamo seznam najljubših trgovin za nakup teh svetilk.

  • Uradna trgovina Aisilan - oblikovalske obesne svetilke.
  • Trgovina z razsvetljavo DVOLADOR - specializirana za viseče in vgradne luči.
  • DBF Factory Store - Tu boste našli viseče, stropne in vgradne luči.
  • Trgovina Mavesan - široka paleta stropov modernega dizajna ali nordijskega sloga.
  • Uradna trgovina Butelivi - Poceni in originalni obesek in stropne luči.
  • YCSPLEND Vredno nakupovalna trgovina - Njihove svetilke sledijo najnovejšim trendom.
  • Doris lighting Co., Ltd - V tej trgovini so najbolj ekskluzivne svetilke.

Trenutno ima AliExpress zelo stroga pravila s svojimi prodajalci in jih vedno težje prevarajo, vendar za varen nakup priporočamo branje naših vadnic, kjer boste našli vse, kar morate vedeti, da bi profesionalno kupili: vrste pošiljanja, plačilo metode, kuponi in popusti

...

Če ste na tej strani šele začeli kupovati, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za prvi nakup.

In ti? Ste na AliExpressu kupili kakšno notranjo svetilko? Radi bi slišali vaše mnenje, spodaj nam pustite komentar s svojo nakupovalno izkušnjo na tej spletni strani.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar