Glavni » alibaba-info » Esdemarca pride na AliExpress z odličnimi ponudbami

Esdemarca pride na AliExpress z odličnimi ponudbami

AliExpress WW

Spletna trgovina z oblačili in obutvijo Esdemarca.com je prispela na AliExpress. Ta kitajska portalska trgovina bo ponujala čevlje velikih znamk po presenetljivo poceni cenah. Če želite odkriti vse izdelke, ki jih v AliExpressu najdete pri znamkah po nepredstavljivih cenah, vam bomo v tem članku povedali vse.

Kaj je Esdemarca?

Za tiste, ki te trgovine ne poznate, gre za spletno trgovino, ki je namenjena ponujanju popustov velikih blagovnih znamk. Če želite nekaj čevljev Mustang, ne bi škodilo, da se pred odhodom v uradno trgovino te blagovne znamke ustavite pri Esdemarci, saj ponuja odlične popuste. Kot na primer ti Mustang čevlji s 60% popustom. Daj no, v tej trgovini so vedno razprodaje.

Ali obstaja razlika, če kupujete v trgovini AliExpress ali na Esdemarca.com?

Majhna razlika je, najprej Esdemarca prodaja obutev samo na AliExpressu, medtem ko na svoji uradni spletni strani najdete tudi modne izdelke. Kar zadeva ceno, bomo na koncu zaradi stroškov pošiljanja na AliExpressu dobili nekaj cenejšega.

To je zato, ker v AliExpressu dobimo brezplačno ne glede na stroške naročila, ki ga želimo, medtem ko nam bodo na Esdemarca.com zaračunali stroške, ki jih naredimo, in dobavni rok, ki ga zahtevamo:

Torej, četudi je lahko isti izdelek v AliExpressu dražji za 3 ali 4 evre, bo podobno, saj znašajo stroški pošiljanja v Esdemarci 5 evrov. Recimo, da ga vključijo v ceno AliExpress.

Glede časa dostave vam ni treba skrbeti, da bo v AliExpressu trajalo dlje kot na strani Esdemarca.com. Pošiljajo jih iz Španije, čas dostave pa je podoben kot na spletu. Tako najdaljši čas prihoda vaših čevljev ne bi presegel 7 dni. Če vam ne bodo obljubili vrnitve denarja.

Najboljše ponudbe Esdemarce

Ti prvi dnevi odprtja praznujejo in metajo cene skozi okno. Tako vam bomo predstavili najboljše modele in popuste blagovnih znamk obutve, ki jih lahko najdemo v vaši trgovini na AliExpressu..

Sandali in čevlji za poletje

Čeprav se poletje izteka, lahko najdemo tako dobre ponudbe, da nas še vedno zanima, da bi ga septembra podaljšali. Esdemarca ponuja različne poletne modele po res presenetljivih cenah in do 60% popusta. Vse njihove modele si lahko ogledate na tej povezavi.

Najbolj zanimivi se nam zdijo ti Gioseppo zlate in črne barve, ki je poln kontrastov, med slogi in barvami in s katerimi lahko prihranite do 40%. Poleg tega ni popolnoma odprt čevelj, zato so lahko dobra izbira za polčas..

Poiščite jih tukaj

Športne superge

Superge so udoben čevelj, ki je zdaj zelo v modi za bolj priložnostne sloge. Ne uporabljajo se več samo takrat, ko želite opraviti opravke, uporabljajo se tudi na zabavnih prireditvah, da jih na izviren način kombinirate z oblekami ali za več uličnih stilov. Resnica je, da so na tekočem in v Esdemarca.com lahko te čevlje najdete za zelo malo denarja.

Mustang

Od tega stila čevljev Esdemarca ponuja tri različne modele Mustang za manj kot 25 evrov in s popustom do 60%.

Mustang-Kala

Kaki barvni model z notranjo oblogo iz blaga in čipkastim zapiranjem. Poleg tega je s funkcijo M for mustang ob strani povsem združljiv s čimer koli in zelo udoben. Cena običajnega čevlja je 50 evrov, za 20 pa jih dobite na tej spletni strani.

Poiščite ga tukaj

Mustang funner

Ta model je nekoliko bolj drzen in z več osebnosti. Kombinacija črne in fuksije pomaga dati več sloga vašim oblekam. S 40% popustom je eden najbolj priljubljenih na strani.

Poiščite ga tukaj

Mustang sijajni

Nenazadnje te superge z zlatim efektom, z zobatim podplatom, kot jih nosimo zdaj, in zaobljenim prstom. Diskreten čevelj, ki se kombinira z vsem in za samo 25 evrov.

Poiščite jih tukaj

Xti čevlji

Kot bi rekli Starkovi, prihaja zima. Za jesensko sezono in za prihod mraza ni ostalo veliko. Tako bi ga še vedno lahko uporabili za začetek razmišljanja o nakupu toplih čevljev. Visoki črni škornji z malo klinaste pete so eno od najpomembnejših stvari v vsaki garderobi. In ti čevlji Xti so polovični, za 37 evrov.

Ni slaba cena za semiš čevlje z veliko dizajna.

Poiščite jih tukaj

A poleg tega obstaja še veliko drugih modelov čevljev te znamke za manj kot 40 evrov.

Poiščite jih tukaj

Gležnarji

Če nenehno razmišljamo o napredovanju sezone, lahko uporabimo tudi gležnjarje, ki jih je lažje kombinirati z vašo garderobo in nas tudi ogreti. V Esdemarci je veliko različnih modelov in barv za poljuben okus.

Šestdeset sedem gležnjarjev

Ti gležnjarji s črnim usnjenim učinkom so neverjetni. So tudi s 70-odstotnim popustom in dobite jih lahko le za 23 evrov, medtem ko ponudba traja. V notranjosti ima tudi klin, ki ga model ne vidi, ima pa višino 5 centimetrov.

Poleg tega je znamka Sixty Seven blagovna znamka, ki pripada Mustangu in ima mlad in drzen slog. To je jamstvo za kakovost.

Poiščite ga tukaj

Gležnjarji Mustang

V tej trgovini je na voljo tudi klasični model Mustang za bolj tradicionalne. Za nekaj več kot 18 evrov lahko dobite te čevlje v gorčični barvi, ki so že postali simbol te znamke. Njihova prvotna cena je skoraj 50 evrov, zato lahko menimo, da so ugodni.

Poiščite jih tukaj

Čeprav ima Esdemarca v svoji uradni trgovini na AliExpressu odlične ponudbe, je resnica, da lahko najdete številne druge trgovine s čevlji z zelo zanimivimi cenami. Če vas zanima več o čevljih, ki so v AliExpressu, lahko obiščete naš članek, kjer vam bomo dali navodila, kako kupiti čevlje, dobro poznati njihovo velikost in vedeti, ali so originalni ali ponarejeni..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar