Glavni » alibaba-info » To je YiMu, prvi čistilec vode Xiaomi na AliExpressu

To je YiMu, prvi čistilec vode Xiaomi na AliExpressu

AliExpress WW

V zadnjem letu smo zabeležili razcvet prodaje sistemov za čiščenje vode, o čemer smo že govorili v našem Vodniku po filtrih za čiščenje vode na AliExpressu. Obstaja pa zelo zanimiv nov čistilni filter: z odličnimi lastnostmi, zelo dobro kakovostjo in zelo nizko ceno. Govorimo o Xiaomijevem filtru za čiščenje vode YiMu. Je odlična alternativa filtrom, kot je Tapp Water, vendar po veliko bolj dostopni ceni in s kakovostjo, ki je značilna za slavno podjetje..

Ti filtri nam ne pomagajo le pri pitju čistejše vode in boljšega okusa, z majhnim filtrom, kot je Xiaomi YiMu, boste pozabili na plastične steklenice, kar je zelo enostavno in vam pomaga skrbeti za okolje. Pojasnjujemo vse njegove prednosti in kako na AliExpressu najti cenejšega.

Analiziramo pametni čistilec vode Xiaomi

Za izdelke Xiaomi je vedno značilno, da imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V primeru tega čistilca nam zagotavlja a sprotno spremljanje in učinkovito filtriranje. To je majhna naprava, ki filtrira vodo neposredno iz pipe, idealno pa je, da ima filtrirano vodo takoj in brez naprav.

Za filtriranje ima čistilec 4 filtre: prvi bombažni filter, drugi granulirani filter z aktivnim ogljem, tretji filter iz kompozitnih vlaken in zadnji bombažni filter. Tako lahko odstranite vse vrste odpadkov: klor, pesticide, petrokemikalije, usedline

...

je še posebej zanimiv je njegov aktivirani granulirani kokosovi ogljikov filter, ki omogoča odstranjevanje med 30 in 70 onesnaževalcev.

Toda nekaj zelo zanimivega pri tem filtru Xiaomi je to omogoča analizo kakovosti vode od začetka filtriranja. Zahvaljujoč nadzornemu modulu v realnem času boste lahko na zelo vizualen način videli LED-lučke, kako se kakovost vaše vode spreminja, ko prehaja skozi filter. Obveščal nas bo o 4 zelo pomembnih parametrih:

  • TOC - skupni organski ogljik: Onesnaževanje vode z organskimi spojinami, kot so ostanki pesticidov, petrokemikalije, biofarmacevtski odpadki, antibiotiki, plastika..
  • Motnost: Sedimenti, ostanki, suspendirani delci, koloidne raztopine

    ...

  • TDS - skupno raztopljene trdne snovi: mineralni delci, težke kovine, topne vode, kalcij, magnezijevi ioni

    ...

  • Temperatura: Temperatura vode, ki zapusti.

Vse to je mogoče po zaslugi a mikrospektralni čip za zajemanje onesnaženja vode in naprava z mikrofluidno tehnologijo ki omogočajo analizo kakovosti vode v realnem času. Informacije na svojem mobilnem telefonu lahko spremljamo zahvaljujoč mobilni aplikaciji, kjer lahko med drugim izvemo o stanju filtra ali kakovosti analizirane vode..

Čistilec lahko filtrira do 1 litra na minuto, čeprav ga lahko tudi deaktiviramo enostavno, ne da bi ga odstranili. Obdela vodo, ki je med 5 in 38 stopinjami. Monitor in filter lahko delujeta samostojno, vendar ga bomo morali polniti, saj vključuje baterijo z zmogljivostjo 1.000 mAh, ki lahko deluje do 1 meseca. Na voljo je z več adapterji in je zelo enostaven za prevoz in namestitev.

Kar zadeva ceno, je čistilec s filtrom približno približno 60 evrov, kot lahko vidite tukaj. Večina prodajalcev ponuja nadomestne filtre, škatla s 3 nadomestnimi filtri stane med 20 in 30 evri. Bomo lahko si oglejte stanje filtrov in kdaj jih je treba spremeniti v aplikaciji mobilni.

Drugi čistilniki vode Xiaomi, ki jih najdete v AliExpressu

Brez dvoma je ta vodni filter Xiaomi eden najboljših filtrov za doseganje boljše kakovosti vode od leta za njegovo namestitev ne potrebujete del, sicer boste izgubili prostor v kuhinji. Zato je zelo zanimiv predlog, ki ga je vredno vedeti, če želite izboljšati kakovost vode v svojem domu, zmanjšati porabo plastike in prihraniti denar, saj filtrirana voda stane veliko manj kot ustekleničena voda. Najboljše je, da ga lahko enostavno prevažate.

Toda Xiaomi ima druge popolnejše čistilce, kot je ta čistilec vode Xiaomi C1 ali čistilec vode Xiaomi 1A, ki ga najdete tukaj. So čistilci, ki vključujejo večji filtri zdržijo dlje in vodo filtrirajo hitreje, vendar za delo potrebujejo več prostora in zamenjavo pipe. Zato Xiaomi YiMu, imenovan Ecomo, najbolj zmaga, saj je odlična alternativa drugim filtrom, kot je znana blagovna znamka Tapp Water. Poleg tega vam ni treba naročiti na njihove nadomestne dele, pošiljanje pa je brezplačno (ali zelo poceni) v vse države sveta..

Poiščite več pregledov izdelkov Xiaomi in nasvetov za nakup na AliExpressu

Upamo, da vam je ta članek pomagal spoznati dobro alternativo običajnim vodnim filtrom. Če želite poznati druge modele, njihove značilnosti in kako jih najti poceni, imamo čudovit Vodnik po filtrih za gospodinjsko vodo v AliExpressu, kjer analiziramo številne druge modele, ki so na voljo na tej spletni strani o prodaji..

Če pa želite izvedeti več o delovanju AliExpressa, imamo v našem blogu poleg analize vrhunskih blagovnih znamk ali najnovejših novic tudi razdelek z vadnicami, kjer lahko najdete najboljše nasvete in trike za nakup: kako varno plačati , kako dolgo trajajo pošiljke, kako preklicati naročila, kakšne kupone in popuste lahko dobite

...

Če začnete kupovati na tej spletni strani, se ne zmedite in dostopajte do našega dokončnega vodnika na AliExpressu, kjer boste našli vse, kar morate vedeti, da lahko na tej spletni prodajni platformi kupite od začetka, od registracije do načina pošiljanja.

In ti? Bi kupili tak vodni filter pri Xiaomi? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar