Glavni » alibaba-info » Ali je varno kupovati na DHgate-u?

Ali je varno kupovati na DHgate-u?

AliExpress WW

Številni kupci AliExpress so začeli kupovati na strani DHgate, zlasti zaradi možnosti iskanja kopij in izdelkov z blagovno znamko po zelo nizki ceni. Toda ta spletna prodajna platforma, čeprav je odprta od leta 2004, je veliko manj znana, ali je varno kupiti DHgate? Na kakšne težave lahko naletim med nakupovanjem na tej spletni strani? V tem članku bomo odgovorili na ta vprašanja, čeprav priporočamo tudi, da si ogledate razdelek za pomoč DHgate, kjer pojasnjujejo Varstvo potrošnikov da stran sama ponuja svojim kupcem. V njem lahko najdete veliko tega, kar pojasnjujemo spodaj

Kako deluje stran DHgate

Delovanje te spletne strani je zelo podobno drugim spletnim prodajnim platformam, kot so AliExpress, Amazon, Ebay

...

V njih zunanji prodajalci strani ponujajo svoje izdelke kupcem z vsega sveta. Lahko bi rekli, da v resnici ne kupujete pri DHgate-u spletno mesto deluje le kot posrednik, koristila obema stranema. Njegovo delovanje temelji na 5-stopenjskem B2B sistemu.

Po eni strani prihrani kupčev denar in ga ne posreduje prodajalcu, dokler ga ne prejmete, zadolžen je za šifriranje vaših podatkov, tako da ne pride do tretjih oseb, in obvladuje težave, ki jih imate z naročilo. Za prodajalca DHgate ponuja prodajni sistem, s katerim lahko kupce enostavno in varno dosežete. Tako vi kot prodajalec zmagate z uporabo prodajne strani, kot je DHgate, namesto da kupujete neposredno od prodajalca in plačujete z drugimi načini.

Načini plačila na DHgate

In ko smo že pri tem: kako plačujete z DHgate? No, to spletno mesto podpira različne načine plačila, ima celo kar nekaj lokalnih načinov razmišljanja kupcev v vsaki državi. Najbolj priljubljeno plačilno sredstvo je kreditna ali debetna kartica, saj se tako izogne ​​morebitnim provizijam, ki jih bomo našli pri drugih sistemih, kot je mednarodni prenos. DHgate sprejema različne kartice, kot lahko vidite tukaj. Če tej strani še vedno ne zaupate, priporočam uporabo navidezne ali predplačniške kartice, ki se pogosto uporablja za spletne nakupe, saj imajo samo stanje, ki smo ga prenesli. Vprašajte svojo banko za možnost, da dobite tovrstne kartice.

Kot ste že uganili, s Paypalom ne morete plačevati, vendar ne skrbite, saj Paypal deluje kot posrednik med vami in prodajalcem (na drugih spletnih mestih) na enak način, kot vam bo DHgate posredoval v vsakem sporu s prodajalcem samo za zaščito svojega denarja.

Ko boste kupili v DHgate, bodo prodajalca neposredno obvestili, da je bil izdelek kupljen in plačan, vendar bo spletno mesto držalo denar, dokler ne potrdite, da je naročilo prispelo in da je vsa njegova vsebina pravilna. Za več informacij priporočamo naš dokončni vodnik po DHgate: kaj je to? Kako kupiti? kjer podrobno razložimo, kako prvič kupiti na tej spletni strani.

Zaščita potrošnikov pri DHgate

Toda zaradi nakupa na novi strani se počutimo varnejše, saj poznamo njeno politiko varstva potrošnikov. DHgate vas varuje brezplačno od trenutka plačila dokler ne prejmete izdelka in ne daste soglasja po naslednjih metodah:

  • Vaši podatki o plačilu so zaščiteni s protokolom HTTPS ter s šifrirnima sistemoma Visa in Mastercard.
  • Vaše podatke in denar dobite pri DHgate, denar ne pride do prodajalca, dokler ne potrdite, da je varno prispel.
  • Če vaše naročilo nikoli ne prispe, prispe zlomljeno, poškodovano ali se ne ujema z glavnimi oglaševanimi lastnostmi, vam vrne ves denar.
  • Če prispe delno poškodovan ali nekatere funkcije ne ustrezajo, vendar je izdelek na splošno enak oglaševanemu, boste prejeli delno vračilo kupnine..
  • Po potrditvi naročila imate 7 dni časa, da zahtevate prodajalca.

DHgate tudi spodbudite prodajalca, da dobro opravi svoje delo prek kazni: Če vam prodajalec posreduje ponarejeno številko za sledenje in se prijavite DHgate-u, ​​vam povrne dodatnih 30 USD vračila, in če ima prodajalec v opisu zajamčen žig prodajalca in je naročilo preklicano zaradi prodajalca DHgate vam bo dal dodatnih 20 USD.

Ne pozabite, da to garancijo dobite samo z nakupom prek lastnega spletnega mesta, zato zavrnite prodajalca, ki zahteva plačilo zunaj samega spletnega mesta. Edini način, da zaščitite svoj denar in ga lahko uveljavljate v primeru napačnega naročila, je nakup in plačilo prek DHgate.

Skratka, ali je DHgate varno spletno mesto?

V AlixBlogu smo že začeli kupovati na tej spletni strani in izkušnje so bile zelo dobre: ​​zelo hiter čas za sprejem, pozorni prodajalci in kakovostni izdelki. Sistem zaščite kupca je zelo podoben tistemu na katerem koli drugem spletnem spletnem prodajnem mestu, všeč nam je celo podrobnost o "dodatnem povračilu", če nam prodajalec poskuša dati napačno številko za sledenje. DHgate je torej varna stran, vendar je pomembno, da pred nakupom natančno poznate njegovo delovanje, zato vam priporočamo, da si ogledate naš dokončni vodnik o DHgateu, ki smo ga že omenili.

Pojdite na DHgate

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar