Glavni » google » Ali je Samsung Galaxy S20 Ultra najboljši mobilni telefon doslej?

Ali je Samsung Galaxy S20 Ultra najboljši mobilni telefon doslej?

AliExpress WW

Pametni telefoni serije Galaxy S20 so bili zvezda predstavitve Samsunga. Vsi so bili presenečeni nad neverjetno kakovostjo in zmogljivostjo teh telefonov, toda tisti, ki je izstopal predvsem, je najboljši model vseh treh, Galaxy S20 Ultra.

Velik telefon z lastnostmi, zaradi katerih izstopa na vseh področjih nad konkurenco, v nekaterih parametrih celo prekaša najboljše računalnike. Da bi ugotovili razlog za vse pohvale, ki jih prejemate, bomo v tem članku temeljito analizirali ta terminal in videli, kdaj ga lahko kupimo in po kakšni ceni.

Samsung Galaxy S20 Ultra

S klasično estetiko pravokotne oblike vidimo, da je terminal v njegovem sprednjem delu skoraj 95-odstotno pokrit z zaslonom. Edini deli, ki jih zaslon ne pokriva, je rahla obloga, ki poteka skozi zgornji in spodnji okvir, kot tudi luknja v zgornjem osrednjem delu, v katerem je sprednja kamera. S to luknjo na zaslonu se je južnokorejsko podjetje pridružilo skupini drugih azijskih znamk, da bi trajno odpravilo "zarezo", da bi še bolj izkoristilo zaslon..

Hrbtna stran je na straneh prekrita z ukrivljenim steklom, kar na tej točki zmanjša debelino in izboljša oprijem na zadrževanje. Najbolj izjemna stvar na zadnji strani je modul kamere in senzorja, ki se nahaja zgoraj levo..

Z dimenzijami 166,9 x 76 x 8,8 milimetrov in težo 220 gramov ima ta odličen telefon zelo majhno težo, če ga primerjamo z drugimi terminali enakih dimenzij..

S20 Ultra bo naprodaj v barvah Kozmično siva Y. Kozmična črna, jasna stava, da telefon ohranja elegantno in klasično linijo. Čeprav je s temi zaključki videti kot telefon za vodstvo, je terminal pripravljen na pustolovščine, saj ima protokol IP68, zaradi česar je odporen na vodo in prah.

Velik zaslon

Ko smo rekli, da je bila javnost predstavitev presenečena, je to neizbežno, ko enkrat vidite velik zaslon, ki ga ima ta telefon. Govorimo o 6,9-palčnem zaslonu Dynamic AMOLED. Njegov zaslon ima tudi hitrost osveževanja slike 120 hercev na sekundo, zaradi česar je v kombinaciji s tehnologijama QHD + in HDR10 + največji zaslon z najboljšo zmogljivostjo na trgu..

Občutek uporabe 120 herc zaslona pomeni, da so vsi predmeti vedno zelo dobro definirani in da je vse videti popolnoma, ko ga uporabljamo pri igrah ali gledamo video posnetke z veliko gibi. Poleg tega lahko z 511 slikovnimi pikami na palec in visoko zmogljivostjo, ki prinaša barve, predvajamo, brskamo, beremo ali gledamo filme z neverjetno izkušnjo..

Procesor in veliko RAM-a

Galaxy S20 Ultra s preostankom ponudbe S20 bo zadolžen za lansiranje lastniškega procesorja Samsung Exynos 990. Običajno vsako leto najmočnejša serija pametnih telefonov južnokorejskega podjetja prva izda procesor, ki bo poganjal novega generacije telefonov v prihodnjih letih.

Ta čip ima CPU, sestavljen iz dveh jeder po meri, dveh Cortex-A76 in štirih Cortex-A55. S 7-nanometrsko, 64-bajtno arhitekturo poročajo, da bo zmogljivost za 20% višja od serije S10. Druga odlika, ki jo vključuje, je nova grafika ARM Mali-G77, ki ima odlično grafično zmogljivost pri uporabi iger in upravljanju slik kamer..

Ta model je za razliko od ostalih različic S20 na voljo samo s tehnologijo 5G, delno zaradi Exynosa 990, drugi del pa zato, ker ima dve različici RAM-a. V različici diska s 128 GB bo prišel z 12 GB RAM-a, v različici diska s 512 GB pa bo vključeval ogromnih 16 GB RAM-a. Iskanje te količine RAM-a je animirano, prenosniki trenutno nimajo toliko pomnilnika in manj kot različica LPDDR5.

Kapaciteta diska v obeh različicah je določena, vendar jo je mogoče razširiti na terabajt zaradi razširitvenih vrat, ki jih nosi.

Kamera s 108 milijoni slikovnih pik in še veliko več

V oddelku za kamere je ta telefon očitno izstopal nad drugimi pametnimi telefoni v seriji. S svojim pravokotnim modulom s tremi kamerami, senzorjem "čas letenja" in LED bliskavico, ki jo krasi napis "Space Zoom 100X", ki nas opozarja na velikost kamer, s katerimi bomo delali..

Kot lahko vidimo na zgornji sliki, je glavni senzor telefona širok kot 108 milijonov slikovnih pik. To ni prvi telefon, ki ima ta senzor, saj je Xiaomi Mi Note 10 že vključil objektiv z enakimi lastnostmi, a tudi brez prvega ponuja preprosto spektakularne zmogljivosti s poudarkom 1,8.

Druga kamera, ki jo nosi, je telefoto leča z ločljivostjo 48 milijonov slikovnih pik z ostrenjem 3,5 in vse skupaj s tretjo lečo z ultra širokokotnim kotom z 12 milijoni slikovnih pik in 2,2 goriščno odprtino. Te kamere spremlja senzor TOF, ki izračuna razdaljo predmetov z izračunom časa, v katerem svetloba gre in se vrne na senzor, s tem bomo izboljšali globino naših fotografij in lahko veliko lažje delamo z možnostmi razširjene resničnosti.

Če kombiniramo leče, imamo 10-krat mehanski ali hibridni zoom in če uporabimo digitalno možnost, povečava poveča zmogljivost do 100-krat. Ko posnamemo video, lahko dosežemo kakovost 8K in s tem bomo imeli popoln izgovor za nakup nekaterih novih televizorjev, ki delujejo s to definicijo.

Sprednja kamera je še eno prijetno presenečenje, saj vključuje senzor s 40 milijoni slikovnih pik z ostrenjem 2,2. Še ena resnična ogorčenost, saj je senzor teh lastnosti zasnovan kot glavna kamera opreme.

Odlična baterija in dobra povezljivost

Z vsemi podatki, ki smo jih navedli o tem telefonu, morate imeti pripravljeno baterijo, da lahko premaknete vse, kar nosite. V tej različici govorimo o akumulatorju s 5000 mAh, ki uporablja sistem za hitro polnjenje s 45W transformatorjem. Če se odločimo za brezžično polnjenje, ne bomo mogli uporabljati hitrega polnjenja, vendar bomo imeli normalno polnjenje 9w.

Poleg tehnologije 5G, ki smo jo že omenili, ima ta telefon še druge zelo zanimive povezave, kot sta Wifi 6 in Bluetooth 5.0. Zelo vrhunska tehnologija, zaradi katere naš mobilni telefon ne bo zastarel, zato lahko uporabljamo brezžične povezave prihodnosti.

Kdaj bo na voljo?

Če vnesete predhodno rezervacijo, boste videli, da boste poleg telefona dobili še nekaj povsem novih slušalk Samsung Galaxy Buds +. Z dvema različicama na voljo bo model z 12 GB RAM-a in 128 GB zmogljivosti stal 1.359 evrov in če želite končno različico 16 GB RAM-a in 512 GB diska, se cena zviša na 1.549 evrov..

Na ta odličen telefon bomo morali počakati do 6. marca. In ob odgovoru na začetno vprašanje lahko rečemo, da je danes najboljši na trgu, bomo videli, kako dolgo kraljuje na svojem prestolu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar