Glavni » alibaba-info » Tako lahko izvedete ponastavitev brez uporabe gumbov za glasnost

Tako lahko izvedete ponastavitev brez uporabe gumbov za glasnost

AliExpress WW

Velikokrat naredi ponastavitev Ni ravno preprosta naloga, bolj kot kar koli, kadar gumb za glasnost ne deluje natančno, na ta način tega ne moremo storiti vsaj z gumbi, iz "klasičnega " načina ponastavitve na tovarniške nastavitve.

Kako ponastaviti naprave brez uporabe gumbov za glasnost
Oglejte si ta video na YouTubu

Nekateri tablični računalniki na primer nimajo fizičnih gumbov za glasnost ali pa se lahko zgodi, kot sem že rekel, da gumb za glasnost na vašem mobilnem telefonu ne deluje pravilno.Lahko tovarniško ponastavite? Odgovor je pritrdilen, lahko.

Kazalo ()

  Ponastavitev brez fizičnih gumbov

  V primeru kitajskih tabličnih računalnikov, ki nimajo gumbov za glasnost, bomo naredili kombinacijo različnih tipk in nič drugega. V tem primeru uporabimo gumb za vklop + gumb za dom, pustite ga nekaj sekund z izklopljeno tablico, dokler se znova ne vklopi, ko smo pripravljeni, gremo kot vedno v Počisti podatke / povrni v tovarniške nastavitve"In voila imamo tovarniško ponastavitev tabličnega računalnika.

  Očitno obstaja še ena metoda, če operacijski sistem v vseh deluje dobro. Kar lahko storimo, je, da gremo k delu Nastavitve, po tem bomo šli tja, kjer piše Varnost in obnova, po tem gremo tja, kjer piše Tovarniška ponastavitev in voila, preostalo je le še počakati.

  Na splošno imajo vse mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, tudi če nimajo gumbov za glasnost, nekakšno kombinacijo, da lahko naredijo trde ponastavitve. vstop v meni za obnovitev, težava očitno nastopi, ko je bil gumb za glasnost ali kateri koli drug poškodovan in tam nimamo več veliko možnosti, razen tiste, ki sem jo omenil zgoraj v meniju z nastavitvami.

  Težava bi bila v tem, da mobilnega telefona ne morete zagnati, ker je morda v njem bootloop ali operacijski sistem deluje slabo, v tem primeru bi bila edina možnost, da popravite gumb in nič drugega kot to.

  Ampak kot sem rekel, če lahko dostopate, preprosto iz varnosti in ponastavitve Lahko dobite ponastavitev na tovarniške nastavitve. Spominjam se, da boste v primeru dvomov, da bo po ponastavitvi na tovarniške nastavitve izgubili vse podatke, ki ste jih imeli na svojem mobilnem telefonu, fotografije in video posnetke itd. Pred nadaljevanjem naredite varnostno kopijo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar