Glavni » alibaba-info » Dostava Superexpress: pakete AliExpress dobite s Kitajske v samo 10 dneh!

Dostava Superexpress: pakete AliExpress dobite s Kitajske v samo 10 dneh!

AliExpress WW

V zadnjih letih se je AliExpress zelo izboljšal in je ponudil povsem drugačno nakupovalno izkušnjo, kot bi jo lahko v prvih letih: nakup na tej platformi je bil sinonim za čakanje do 2 meseca. Počasi smo videli, kako so se časi dostave po vsem svetu zmanjševali, na primer po zaslugi dogovorov platforme z različnimi poštnimi in transportnimi podjetji..

Ena najnovejših novic bo popolnoma spremenila vašo nakupovalno izkušnjo. To je nova pogodba AliExpress s kurirjem Cainiao, ki vam bo omogočila, da boste naročilo prejeli v samo 10 dneh! Ta način je trenutno aktiviran samo za špansko ozemlje, že vemo, da je ena od držav, v kateri ta platforma usmerja del svoje rasti. Pojasnili smo, kako deluje in kako najti prodajalce s superexpress pošiljko.

Kaj je superexpress ladijski promet in kako deluje

Dostava Superexpress je vrsta pošiljke, ki traja 10 delovnih dni, to pomeni, da bomo čez nekaj več kot en teden (ne da bi upoštevali čas priprave naročila) svoj nakup imeli doma. V primerjavi s tradicionalno pošiljko, ki v povprečju traja 3 tedne, kot pojasnjujemo v našem vodniku za čas dostave AliExpress, bomo s to novo pošiljko naročilo prejeli do 30% hitreje.

V ta namen je AliExpress z letalsko družbo Volga-Dnepr dosegel dogovor o vzpostavitvi 3 neposrednih linij med Kitajsko in Španijo. Natančneje, pot bo odpeljala iz Hongkonga in pristala v Madridu, čeprav se bo v Belgiji ustavila, da bo vzpostavila povezavo znotraj logističnega centra Cainiao, podjetja, s katerim ima AliExpress druge dogovore o prevozu po vsem svetu. Končna dostava bo, kot vedno, opravljena prek Correos España.

Čeprav je bil ta način pošiljanja pospešen pri nakupih prek AliExpressa po resnih zamudah v zadnjih mesecih, končnega datuma ni, zato se zdi, da bo, če bo vse v redu, nakup s Kitajske zdaj lažji kot nikoli. Za nakup kitajskih blagovnih znamk prek AliExpress Plaza nam ne bo treba več plačevati, ker lahko kupujemo neposredno na Kitajskem in ga dobimo v več kot sprejemljivem roku dostave.

Kako najti prodajalce s superexpress pošiljko na AliExpressu

Upoštevati je treba, da te storitve ne ponujajo vsi prodajalci in prodajalne, čeprav je trgovin veliko in najbolj zanimivo je, da bomo v skoraj vseh kategorijah izdelkov našli prodajalca, ki ponuja to superexpress pošiljko. Poleg tega najvidnejši prodajalci na tej platformi stavijo na dostavo superexpress ali imajo skladišča v Španiji, kar je odlična novica.

Če želite najti prodajalce s hitro 10-dnevno dostavo, preprosto poiščite svoje najljubše izdelke in iskanje filtrirajte s »hitro dostavo«. V mobilni aplikaciji deluje popolnoma enako, če se ta možnost še vedno ne prikaže, priporočamo, da preverite, ali imate na čakanju posodobitev te aplikacije. Na tej spodnji sliki boste videli, kako to storiti.

Priporočamo, da za nadaljnje izboljšanje iskanja uporabite filtre, ki jih ponuja platforma: lahko izberete cenovni razpon, prikažete samo izdelke AliExpress Plaza, z brezplačno poštnino ali vrnitvijo, razvrstite iskanje glede na prodajo ali ustreznost izdelkov

...

To je najboljši način za hitro iskanje izdelka, ki ustreza vašim potrebam.

Pozor! Vsi prodajalci privzeto ne izberejo pošiljanja superexpress

Toda eno stvar smo spoznali. Vsi prodajalci privzeto ne ponujajo te superexpress pošiljke, kar pomeni, da če ne boste izbrali hitre dostave v 10 dneh, ko dodate izdelek v košarico, bo naročilo trajalo dlje. To se ne zgodi pri vseh prodajalcih, je nenavadno, vendar je bolje, da to preverite pred nakupom, da ne boste razočarani.

Na koncu lahko preverimo, ali je pošiljka hitra, ker se prikaže simbol "dostava v 10 dneh" in datum dostave. Upoštevajte, da ta čas dostave ne vključuje časa za pripravo, zato, če je še vedno prekratek čas, priporočamo nakup v AliExpress Plaza, platformi s pošiljkami iz Španije ali pri enem od prodajalcev z dostavo v 72 urah v nacionalnem skladišču.

Ali ima ta pošiljka superexpress številko za sledenje?

Eden pogostih dvomov je, ali boste lahko spremljali svoje pošiljke AliExpress, saj obstaja nekaj pošiljk, ki jim, čeprav imajo številko za sledenje, ni mogoče slediti. To se običajno zgodi, ko kupimo nekaj zelo poceni in prodajalec ponudi "poceni" pošiljanje, tako da ni dražje od samega izdelka. Toda trenutno se zdi, da bodo imele vse pošiljke superexpress sledljive številke za sledenje. V našem vodniku preberite, kako lahko spremljate naročila na AliExpressu in vidite, kam gredo vaši paketi.

Kakšno razliko ima pošiljanje superexpressa pri standardnem pošiljanju Aliexpress?

Pred časom nas je AliExpress presenetil s hitrejšo dostavo, standardno pošiljanje AliExpress, v sodelovanju s Correos España. Zdaj, ko izberete 10-dnevno možnost pošiljanja, se prikaže "AliExpress Standard Shipping". Pomembno je omeniti, da ni isto. Še vedno obstajajo pošiljke s standardno dostavo AliExpress, ki trajajo več kot 10 dni.

Vse, kar potrebujete za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot smo že povedali, je ta novost del prizadevanj AliExpressa za spodbujanje in olajšanje nakupov za španske uporabnike. V zadnjem času se je povečalo število prodajalcev, ki so ponudili možnost brezplačnega vračila 15 dni po prejemu vašega naročila, ki so dodani drugim zaščitam, kot je povračilo stroškov, če vašega naročila niso prejeli v določenem času ali če ne sovpada z opis. Če želite izvedeti več, priporočamo, da preberete naš vodnik o vračilih kupnin, sporih in vračilih na AliExpressu.

Toda v AlixBlogu obožujemo nakupovanje na AliExpressu, zato poleg tega, da vam pokažemo najnovejše akcije, najboljše blagovne znamke in druge zanimive novice, imamo tudi razdelek z vajami, kjer pojasnjujemo vse nasvete in trike, ki smo jih zbrali v preteklih letih. kupi več. varno in prihrani denar za nakupe. Če želite izvedeti več o delovanju te platforme, vam priporočamo, da nadaljujete z branjem našega dokončnega vodnika po AliExpressu, povzetka vsega, kar morate vedeti za nakup.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar