Glavni » alibaba-info » Dostavo opravi AliExpress: Kaj je to? Kakšne so prednosti?

Dostavo opravi AliExpress: Kaj je to? Kakšne so prednosti?

AliExpress WW

Ti lahko se posvetujte z vsemi vprašanji glede pošiljk neposredno na AliExpressu prek te povezave.

AliExpress je ena največjih spletnih prodajnih strani kitajskega porekla, vendar je to spletno mesto z veliko podrobnostmi, zato je možno, da pri nakupu dvomite. In čeprav na svoji strani pogostih dvomov stran sama rešuje najpogostejše dvome kupcev, obstaja še veliko drugih, ki niso rešeni. V našem blogu smo poskušali rešiti skoraj vsa vprašanja, ki ste nam jih zastavili v oddelku za komentarje. Danes vam bomo razložili, za kaj gre pri naročilih, ki jih obdeluje AliExpress.

Kaj je pošiljka, ki jo obdeluje AliExpress

V zadnjih letih je AliExpress svoja prizadevanja usmeril v izboljšanje časa dostave prodajalcev in izogibanje goljufivim hitrim trgovinam. Dober primer tega je dogovor, dosežen z družbo Correos España za hitrejšo obdelavo pošiljk prek načina standardne pošiljke AliExpress, ki zagotavlja krajši čas dostave pri tej vrsti pošiljk..

Toda danes o tej vrsti pošiljk ne bomo govorili, če ne o izdelki, neposredno poslani s sedeža AliExpress, Lahko jih prepoznamo po izdelkih, ki jih »obdeluje AliExpress« ali »obdeluje AliExpress«. Cilj tega je zagotoviti, da kupec prejme kakovosten izdelek, brez napak in z ustrezno embalažo za pošiljanje, ki preprečuje udarce in poškodbe vsebine..

Ali vse izdelke obdeluje AliExpress??

AliExpress ne obdeluje vseh izdelkov. Samo izbor najboljših izdelkov in blagovnih znamk na tej spletni strani je izbran, da ga spletno mesto obdela. Seveda bomo našli najrazličnejše izdelke: športne dodatke, elektroniko, pametne telefone, modo in dodatke

...

Večina izdelkov kitajskih blagovnih znamk, ki so med rednimi kupci AliExpressa dobro znani in imajo kar nekaj prodaje. Zato ne bomo kupovali le izdelka z dobrim ugledom, temveč bomo poskrbeli tudi za to, da bo pravilno prišel do našega doma..

Kakšne prednosti ima obdelava AliExpress?

Prodajalec, namesto da izdelke pošlje neposredno našemu domu, jih pošlje v center, ki ga upravlja AliExpress, kjer bo izdelek preverjen, ali deluje pravilno in ustreza kakovostnim parametrom, da bo končno poslan končnemu kupcu. Zato je prednost v tem, da se bomo lahko izognili nezanesljivim prodajalcem, da bi nam poslali izdelke z napako. Če je mogoče, bo AliExpress naročilo poslal po najhitrejšem načinu pošiljanja za vašo državo (običajno prek standardne pošiljke AliExpress) in naše naročilo prejel v najkrajšem možnem času..

Želim kupiti izdelke, ki jih obdeluje AliExpress, kje jih najdem?

Trenutno ni fiksnega odseka, kjer bi lahko te izdelke našli trajno, vendar občasno AliExpress zažene promocijo z izdelki, ki jih obdeluje AliExpress s popustom, zlasti kadar se približujejo akcije prodaje in popustov, kot je 11.11, zato je najboljši način za najti te izdelke je, da redno obiskujete glavno stran AliExpress in si ogledate najnovejše promocije. Iskanja izdelkov ne morete filtrirati in do njih ni mogoče dostopati drugače kot na glavni strani.

Kupil sem izdelek, ki ga obdeluje AliExpress, in moram zahtevati

Čeprav se bomo pri nakupu izdelkov, obdelanih prek AliExpressa, izognili katastrofalnim nakupom, zaradi katerih se nam zdi, da smo izgubili čas in denar, lahko vedno obstaja težava s prejetim izdelkom. Pritožbeni sistem je enak, kot če ne bi šlo za izdelek, ki ga obdeluje AliExpress, stran posega samo v pregled izdelka, zato lahko sprožite spor kot v katerem koli drugem naročilu.

Kako prepoznati izdelke, ki jih obdeluje AliExpress

Edini način za razlikovanje med katerim koli izdelkom in drugim, ki ga obdeluje AliExpress, je, da na vrhu najdemo besede "Obdelal AliExpress" ali "Obdeluje AliExpress", če uporabljamo angleško različico. Kot lahko vidite, opis izdelka ne pojasnjuje ničesar o tem, kaj to pomeni.

Drugi načini pošiljanja s sporazumom AliExpress

Kot smo vam že povedali zgoraj, obstaja tudi nekaj načinov pošiljanja, ki jih upravlja AliExpress. Tovrstne pošiljke omogočajo platforme, tako da nam prodajalci lahko ponudijo hitrejše in varnejše pošiljke. Te vrste pošiljk je mogoče zlahka prepoznati. Imenujeta se AliExpress Standard Shipping in AliExpress Premium Shipping. V nasprotju z drugimi sredstvi, kot so China Post, Singapore Post ali DHL, bomo, če pošiljke izberemo s sporazumom, ki ga je ustvaril AliExpress, hitreje prejemali nakupe..

Pravzaprav je ena najnovejših novosti te platforme ta, da lahko po dogovoru z nekaterimi prevoznimi podjetji kupimo v manj kot 10 dneh ali celo pošljemo pošiljke več prodajalcev v enem, zahvaljujoč kombinirani dostavi. Tako vidite, da je zdaj vse več možnosti za varno in zanesljivo sprejemanje pošiljk iz AliExpressa.

Izdelki, ki jih obdeluje AliExpress, niso vedno na voljo, saj gre za začasne kampanje, ki jih platforma občasno zažene. Če želite varno kupovati, priporočamo, da preberete naš vodnik za zanesljive prodajalce, kjer vam svetujemo in priporočamo nekaj trgovin. Če želite izvedeti več o varnosti platforme, kliknite povezavo, če želite izvedeti, katere ukrepe AliExpress sprejema za zaščito svojih uporabnikov.

Bottom line: Ali se splača kupovati izdelke iz AliExpressa??

Po izkušnjah z nakupom izdelkov, ki jih AliExpress predela in jih ne obdela, lahko pridemo do naslednjega zaključka: nakup izdelkov, ki jih obdeluje AliExpress, se splača če pri drugih prodajalcih ni velike razlike v ceni ali če se drugi prodajalci, ki ponujajo izdelek, ne zdijo zelo zanesljivi. Dobro je tudi, če izdelke, ki jih obdeluje AliExpress, kupujete, če začnete kupovati na tej spletni strani, saj se boste izognili pregledu ocene prodajalca, pregledu komentarjev drugih kupcev

...

Če ste ravno nasprotno že strokovnjak in ste pri zanesljivem prodajalcu našli enake cenejše izdelke, ni razloga za sum, saj je na tej spletni strani veliko trgovin z dobrim ugledom.

Več nasvetov in trikov v našem razdelku z vadnicami

Ta članek je del našega razdelka z vadnicami, kjer lahko na tej spletni strani najdete najboljše nasvete in trike za varen nakup. Poleg tega razložimo, kako pridobiti kupone za popust in kar najbolje izkoristiti razprodaje in promocije AliExpress. Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, ki je bistveno branje, preden začnete nakupovati na tej spletni strani kitajskega porekla. Če pa greste na našo glavno stran, boste na tej znani spletni strani kitajskega porekla našli tudi analize in preglede izdelkov in blagovnih znamk, ki jih je vredno kupiti..

In ti? Ste že kupili izdelek, ki ga obdeluje AliExpress? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo s to vrsto pošiljke.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar