Glavni » google » Ender 3: analiziramo najboljši poceni 3D tiskalnik na trgu

Ender 3: analiziramo najboljši poceni 3D tiskalnik na trgu

AliExpress WW

Tiskalnik Ender 3 uspeva med tistimi, ki želijo začeti svet 3D modeliranja, ne da bi porabili veliko denarja. Zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo je eden od najbolje prodajanih 3D-tiskalnikov, odkar je v prodaji. Nato bomo razložili, zakaj je uspel in kako ga najti zelo poceni v AliExpressu, kjer ga je zelo enostavno kupiti še ceneje, kot lahko vidite tukaj.

Ključi do uspeha 3D-tiskalnika Ender 3

Razlog, da je 3D tiskalnik Ender 3 uspel, je velika vrednost za denar. Gradbeni materiali in način njihove izdelave so veliko višji od običajnih za tisto, kar bi našli v drugih tiskalnikih z enako ceno. Dober primer tega je njegov okvir, izdelan iz aluminija in s podporo za tuljavo. Poleg tega njegove značilnosti vključujejo natančnost manj kot 0,1 mm, kar je nekaj nenavadnega za njegovo ceno..

Visoko natančnost tega tiskalnika je razloženo z vročim ležiščem, ki segreva podnožje tiskalnika, zaradi česar se kosi med tiskanjem prilepijo na podstavek zaradi lepilne nalepke BuildTak, s čimer se zmanjša zvijanje kosov. Ta ogrevana postelja lahko v nekaj minutah doseže 110 °. Za svoje kose lahko uporabimo 3 vrste filamentov: ABS, fleksibilne ali PLA filamente.

Področje tiskanja doseže 220 x 220 x 250 mm, podobno kot drugi tiskalniki v tej kategoriji, in lahko tiska s hitrostjo do 180 mm / sekundo s sloji do 100 mikronov, zato je kakovost tiskanja višja kot pri drugih isti kategoriji.

Tiskate lahko neposredno iz računalnika ali prek kartice SD in je združljiva z različnimi formati in 3D programi. Poleg tega je naprava v primeru izpada električne energije opremljena z obnovitvenim sistemom, tako da bo nadaljevala na isti točki, kjer se je ustavila. Parametre tiskanja lahko nadzorujemo zahvaljujoč nadzorni plošči LCD, vgrajeni v bok stroja, zaradi česar je ta tiskalnik bolj kompakten in prenosljiv kot drugi znamke Creality, ki imajo nadzorno ploščo običajno v ločenem polju..

Njegovo nizko ceno lahko razumemo zahvaljujoč dejstvu, da bo tiskalnik Ender 3 prispel popolnoma razstavljen, čeprav so nekateri deli že sestavljeni, vendar je montaža razmeroma enostavna: čez 2 uri (ali manj, glede na naše zmožnosti) bomo dobili svoj tiskalnik sestavljen, poleg tega lahko na youtubu najdete številne vadnice.

Skratka, ta 3D tiskalnik je dobra izbira, če začenjate svet 3D tiskanja. Njegova cena je zelo tesna, stane manj kot 200 evrov, tako da čeprav ima nekaj majhnih pomanjkljivosti, kot so potreba po ročnem umerjanju, nizka cena in dobre lastnosti več kot nadomestijo te majhne težave. AliExpress je dobra možnost za nakup, saj ga lahko najdete pri več prodajalcih po zelo ugodni ceni, kot lahko vidite na tej povezavi. Če nas berete iz Španije, vam priporočamo, da ga tukaj kupite z nacionalno poštnino in brez carinskih dajatev.

Ender 3 proti Ender 3x proti Ender 3 pro: kar je boljše?

Creality je profesionalni proizvajalec 3D-tiskalnikov, ki ponuja nekaj najboljših tiskalnikov. Njegov vodilni izdelek je tiskalnik CR-10, vendar je ta Ender 3 presenetil z dobro razmerje med ceno in kakovostjo, kar se ni zgodilo pri prejšnjem modelu Ender 2, katerega značilnosti niso izstopale nad ostalimi kategorijami..

Toda uspeh tiskalnika Ender 3 je bil tak, da je podjetje samo izdalo še dve različici z določenimi izboljšavami. Prvi se je pojavil Ender 3 Pro, ki izboljša stabilnost izvirnika in nekatere izboljšave programske opreme, čeprav hkrati tudi podraži. Ender 3x se je pojavil z zelo majhno časovno razliko in vključuje kaljeno stekleno posteljo, ki izboljšuje težave z oprijemom, ki jo Ender 3 predstavlja z nekaterimi materiali, je tudi manj hrupen in ima več rezervnih delov kot original.

Skratka, Ender 3 Pro stane do 100 evrov več in zaradi izboljšav, ki jih ponuja, ne presega razmerja med ceno in kakovostjo prvotnega modela. Za približno 20 evrov več pa lahko kupimo Ender 3x, ki ponuja nekaj pomembnih izboljšav s ceno, ki je še vedno zelo konkurenčna..

Kje kupiti zelo poceni tiskalnik Ender 3 v AliExpressu

Creality je kitajska blagovna znamka, zato je njihov poceni tiskalnik najboljši način, da to storite neposredno v njihovi matični državi. V AliExpressu je veliko prodajalcev, ki ponujajo svoje tiskalnike, Ender 3 je zelo poceni, kot lahko vidite na tej povezavi, najboljši prodajalec pa presega 3.500 prodaj. Najbolj zanimivo je, da obstajajo prodajalci, ki jo lahko pošljejo iz različnih skladišč na različnih koncih sveta, kot so ZDA, Velika Britanija, Nemčija, Avstralija, Rusija

...

Če nas berete iz Španije, smo tukaj našli tudi prodajalca z nacionalnim odpremom. Z nakupom v svoji državi se boste izognili carinskim težavam in naročilo boste prejeli v rekordnem času.

Kako varno kupovati na AliExpressu

Nakup na AliExpressu je zelo preprost, saj lahko najdete celo uradne trgovine najpomembnejših kitajskih blagovnih znamk. Na primer, Creality ima svojo uradno trgovino, do katere lahko dostopate s te povezave. Če pa želite izvedeti več o nakupu na AliExpressu ali vas zanimajo nasveti in triki za prihranek denarja pri nakupih, vam priporočamo, da si ogledate naš razdelek z vadnicami.

In ti? Kaj menite o tiskalniku Ender 3? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami pri nakupovanju na tej slavni spletni strani.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar