Glavni » alibaba-info » Poiščite najboljšo vlečno vrstico na AliExpressu

Poiščite najboljšo vlečno vrstico na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Notranji fitnes okvir vrat Vlečna palica Stena Brada gor Bar Nastavljiv trening Horizontal Bar Domov Odrasli Vadba Fitnes oprema Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Vodoravna palica za velika vrata Jeklene nastavljive palice za vadbo za domači šport Vadba Vlečna roka Trening Sit Up Bar Fitness Equipm Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 OneTwoFit Wall Pull-up Bar Pull Up Bar Dip Station Chin Up Bar Indoor Sport Home Fitness Fitness oprema Stenski Pull-up Bar Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Večnamenska oprema za fitnes Sturrly Vlečna palica za vrata Horizontalna palica Indoor Male Home Pull-up naprava Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Vrata, vodoravne jeklene nastavljive palice za trening za domačo športno palico Vadba Vlečna roka Trening Sit Up Bar Fitness Push-up Opremite najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Prilagodljivi jekleni vlečni drogovi Vrata, vodoravni, enostavni, trajni okraski za varnostno vadbo za domači športni trening rok Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Fitnes oprema Vrata vodoravne jeklene nastavljive palice za trening za domačo telovadbo Vadba brade Vlečenje roke Trening sedež Preverite najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Domača vrata Vadba Bar Dvig za dviganje brade Telovadba Nastavljiv dvig brade Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Secure Home Pull-up Bar nastavljiv fitnes iz nerjavečega jekla fitnes fitnes vadbeni palica razširjena osnova, vodoravne palice Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Teleskopska vrata za brado, nastavljiva, za domačo telovadnico, vlečna palica, 60-100 cm, oprema za fitnes Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če ne veste, katero dvižno palico bi kupili, vam pripravimo hiter vodnik po najbolj izjemnih na trgu za vse žepe in situacije. Boste našli najboljše od najboljših. Najbolj izstopajoče, da se oblečete in snamete brez vijakov in hibrida vsega, kar potrebujete, da začnete vaditi doma.

Obstajajo različni modeli; za vrata, za stropove, tlak, vijak

...

Vsak se prilagodi različnim hišam ali prostorom, ki jih ima vsak. Niso pa vsi enako dobri in bolje je, da zapravite nekaj več in se prepričate, da ko boste na vrhu prevladujočega, ne boste padli s celotno ekipo.

Najboljše vlečne palice, ki jih lahko kupite na AliExpressu

Vlečna palica za vrata SGODDE

Ta palica iz nerjavečega jekla deluje s pritiskom, čeprav mora biti gumijasti omejevalnik pritrjen z vijakom na okvir vrat. Zelo enostavno ga je postaviti in ta omejevalnik nam bo dal zaupanje, da bo podpiral našo težo. Seveda morate vedno preveriti, ali smo ga dobro zasidrali, preden pridemo do naloge.

Ta palica ima zelo dobre ocene, podpira do 100 kilogramov teže. Dolžina je od 62 do 100 centimetrov, saj je nastavljiva palica, odvisno od vrat. Čeprav je ta vrsta palic lahko zastrašujoča, je pri delovanju pod pritiskom resnica precej odporna in zasnovana tudi s kakovostnimi materiali.

Poiščite ga tukaj

Vlečna palica s podporo J Bryanta

Druga zelo priporočljiva palica za podbradek, ki jo najdemo v AliExpressu, je ta model blagovne znamke J Bryant in je sestavljen iz dveh jermenov, ki poleg čiščenja imajo več uporab, kot sta Crossfit ali dvigovanje uteži. To sta dva zelo odporna jermena, narejena iz najlona, ​​ki imata dva jeklena kljuka, tako da jih lahko namestite kamor želite.

Ena od prednosti tega sistema je, da ga lahko obdržite, ko ga ne uporabljate, ali pa ga celo vzamete, če želite vaditi na ulici. Poleg tega so na notranji strani oblazinjeni, kar vam bo omogočilo vadbo, ne da bi vaše roke preveč trpele..

Poiščite ga tukaj

Vlečna konstrukcija za vrata Albreda

To je eden od polprofesionalnih modelov, ki jih najdemo na AliExpressu. To ni tako domača palica za podbradek kot ostali modeli, o katerih smo govorili do zdaj, vendar je struktura, ki zahteva nekaj namestitve in ima prostor, da jo lahko popravimo.

Njene mere so dolge 96 centimetrov in visoke 30 in štrlijo 50 centimetrov. Edina pomanjkljivost bi bila ta, da ga morate sestaviti in porabiti malo časa za njegovo namestitev. Toda resnica je, da nam daje veliko možnosti in oblik vadbe. Samo za vlečenje imamo zunanje in notranje, priložene pa imajo tudi različne podložke, če želimo uporabiti elastiko ali celo obesiti boksarsko vrečo.

Resnica je, da razlika v ceni ni tako velika kot pri drugih in dobimo lahko dobro opremo za vadbo doma.

Poiščite ga tukaj

Vlečna palica Albreda

Blagovna znamka Albreda je ena izmed tistih z največjo raznolikostjo modelov in je specializirana za športno opremo, zato bomo vedno imeli skrbno obliko in kakovostne materiale. Pri tem drugem modelu, ki je nekoliko preprostejši in hiter za namestitev, nam daje tudi dolgo palico, tako da lahko potegnemo z rokami narazen ali skupaj, odvisno od tega, kaj želimo vaditi..

Poleg tega lahko namestitev namestimo na okvir vrat ali pa ga s stranskimi rešetkami postavimo pod pritiskom med dve steni hodnika ali območja, kjer ga lahko namestimo. Kaj nam daje malo več rezerve, da se lahko dobro prilagodi našemu domu.

Poiščite ga tukaj

Ta isti model lahko najdete nekoliko ceneje pri drugih znamkah, pri Kindmax (tukaj) ali Ennjoi (tukaj). So zelo podobni modeli, čeprav so materiali pri modelu Albreda nekoliko boljši.

Vlečna palica Ennjoi

Blagovna znamka Ennjoi znotraj vlečnih palic, ki delujejo pod pritiskom, ponuja sistem, ki je nekoliko bolj udoben in varen kot običajni drog. Udobno, ker je okoli palice položil penast material, zaradi katerega je vadba bolj udobna in vpija znoj, zato vam po nekaj urah ne bo spodrsnilo. In varno, ker ima notranji vzmetni sistem in dve palici, ki gresta ena v drugo, zaradi česar je oprijem močnejši..

Prilagodljiv je poljubni velikosti, saj je največja dolžina 180 centimetrov, zato ne boste imeli težav pri iskanju prostora doma. Na straneh ima velike matice, tako da se, ko ga pritrdimo, še malo pretvarjamo in pritrdimo pritrditev.

Poiščite ga tukaj

Vlečna palica Albreda

Ta železna palica je nekoliko preprostejše strukture, vendar je pritrjena tudi na steno. Skozi preprost sistem vijakov je pritrjen na steno in štrli približno 30 centimetrov. Fiksacija nam daje večjo varnost, vendar nas tudi sili, da jo popravimo na enem mestu. Če imamo veliko prostora, ni težav, vendar je vse odvisno od vsake hiše.

Gre za preprost sistem, kjer lahko izvajate vlečenja in kjer je vključeno tudi dvigalo, s katerim razširite svoje vaje z elastiko, obesite boksarsko torbo in številne druge vaje. Na ta način lahko svoje vaje spreminjamo z istim modelom in jih naredimo bolj popolne.

Poiščite ga tukaj

To so najboljši modeli vlečnih palic v AliExpressu za malo denarja. Lahko pa najdete tudi veliko več domačega materiala za vadbo. Torej lahko domačo telovadnico imate za zelo malo denarja.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar