Glavni » alibaba-info » Ali AliExpress prodaja originalna sončna očala OAKLEY?

Ali AliExpress prodaja originalna sončna očala OAKLEY?

AliExpress WW

Posodobitev: zdaj obstajajo originalni Oakley, na voljo so tukaj.

Zdravo! Danes se moramo pogovoriti o tem, kako in kje najti najboljša očala Oakley na internetu. S pomočjo te preproste vadnice bomo našli najbolje prodajane modele in najnižje cene na trgu Oakley Oil Rig, Frogskins in seveda RadarLock za kolesarje. Zelo enostavno je videti Valentina Rossija ali Fernanda Alonsa, ki nosita čevlje Oakley, in tudi jaz si ga želim. Seveda, če je za približno 20 € ali 30 € manj kot v optiki, bolje kot bolje ?

Všeč mi je Oakley, ker oblikuje vse vrste športnih sončnih očal, tako za deskanje na snegu ali smučanje kot za neformalne priložnosti.

...

Med več kot 600 različnimi modeli, ki jih je oblikovalo od rojstva, je to podjetje eno od meril kakovosti in cene. Predstavljeni so bili tudi z vojaškimi kolekcijami in nekaterimi bolj klasičnimi modeli tonov.

Zaradi tega razcveta so se očala Oakley razširila po vsem svetu, poleg običajnih običajnih in optičnih trgovin pa trg očal v internetu eksponentno raste. Vsak dan vidim, kako je na Amazonu več ponudbe in več prodaje. Tudi v AliExpressu, čeprav trenutno nismo našli originalnih kopij Oakley in yes, ki so seveda veliko cenejše.

Kaj naj storim, če ne najdem Oakleyja na AliExpressu?

To se vam najverjetneje zgodi. Že veste, da je AliExpress velikanski kitajski bazar z originalnimi izdelki, prikradejo pa se tudi cenejše imitacije in replike. Platforma se temu skuša izogniti. V posebnem primeru očal Oakley NE ISKAMO ničesar, če iščemo po imenu ameriške znamke.

oakley

To pomeni, da so vsi modeli Oakley, ki jih vidite na AliExpressu, kopije originalnih modelov. To pomeni, da so cenejše kopije narejene z drugo vrsto materiala in izdelane z veliko cenejšimi stroški. Stali bodo med 10 in 30 EUR, nekajkrat manj, kot stanejo kakovostna očala.

Dobra stvar pri vsem tem je, da ker AliExpress toliko raste, kdo ve, ali bomo v prihodnosti na tej spletni strani lahko našli originalni Oakley. Prodajalci oblačil in drugih izdelkov prodajajo originalne izdelke. Preverite ga lahko z logotipom zajamčene avtentičnosti, ki ga boste videli v opisu vsakega predmeta. Če ga imajo in se izkaže, da izdelek ni resničen, bi vam povrnili dvojno plačilo.

AG

Skratka, mislim, da pri nakupu originalnih izdelkov na AliExpressu nimamo težav. V tem primeru, če tega ni, lahko naredimo le nekaj drugega, kot da bi iskali drugje. Pojdi!

Moj nasvet

Zaradi tega vam priporočam, da poiščete očala Oakley na Amazon, platformi, kjer se prodajajo originalna očala. Vsa očala so originalna. Na Amazonki smo iskali drobce, a jih ni, zato so za vaše duševno zdravje Amazonova očala Oakley kakovostna. Imate vse vrste modelov in cen. In ena pomembna stvar je, da imam lahko očala doma v manj kot enem tednu ali celo v 24 urah.

oakley

Če govorimo o določenih modelih, lahko poskusite iskati po imenu, čeprav originalnih očal ni (resnično bi se jim zdeli že od 50 €). Kupil bi rad očala Oakley Holbrook Fernanda Alonsa, Frogskins Valentina Rossija ali očala Jawbone

...

Zaljubljena sem v vse kolekcije Oakley s polariziranimi lečami!

In kakovost očal Oakley?

Kakovost je ponavadi zelo dobra, čeprav je v večini primerov zelo odvisna od prodajalca in njegovega ugleda. Iz tega razloga je nujno, da pred nakupom očal Oakley, ki so nam všeč, preverimo ocene prodajalcev in potrošnikov, ne glede na to, ali jih kupujemo na AliExpressu ali na Amazonu, kjer so poleg same platforme zunanji prodajalci, ki imajo včasih najboljše rezultatov.

Tu je idealno iskanje in filtriranje po ceni, od najvišje do najnižje ali obratno, saj Amazon v prvih rezultatih iskanja ponavadi prikazuje modele in reference očal iz lastne trgovine in morda izgubljamo priložnost, da bi videli druge za cenejšo ceno.

Med vami si raje vzamem še 5 ali 10 minut in vse odlično preverim. Enako, kot če bi kupil na AliExpressu, kjer bi prodajalca povprašal o očalih, logotipu izvirnosti in še o čem se še spomnim.

Mnenja o očalih OAKLEY na Amazon

Glede na to, da je Amazon odlična alternativa nakupu Oakleyja na uradni spletni strani ali v dežurni trgovini, je idealno pregledati komentarje prejšnjih kupcev. Tako lahko dobite idejo o tem, kaj boste prejeli. Prav tako se boste rešili dvomov glede pošiljanja, čakalne dobe in drugih stvari, ki jih morate upoštevati pri nakupu na tej spletni strani.

Oglejte si, kako srečne so na primer naslednje stranke Oakleyja na Amazonu.

oakley-amazon

Brezplačna dostava in v roku 24 ur?

Tu ima Amazon prednost pred AliExpressom ali prodajnimi mesti, kot je eBay, saj imamo možnost, da izdelek prejmemo v največ 24 urah brez stroškov. Če želite prejeti izrecno naročilo, se morate pred nakupom očal Oakley prijaviti za 'Amazon Premium '. Na voljo imate brezplačni preizkusni mesec, zato ne pozabite preklicati storitve pred tem časom, če ne želite, da vam zaračunajo 20 EUR na leto, kolikor je vredno.

Vendar pa bi v AliExpressu trajalo približno 15 dni, čeprav je po drugi strani pošiljanje popolnoma brezplačno in to vemo iz prve roke, ker sem Ray Ban kupil v AliExpressu in na carini nisem imel težav.

So izvirniki izven proračuna? Imam načrt B za vas.

Aofly, kitajska alternativa beli etiketi

Aofly me je tako presenetil, da sem začel iskati in spoznal, da ima na tisoče prodaj. Prav tako poskušajo spominjati na očala Oakley in so vredni manj kot replike..

aofly

Saj vidite cene, smešno. Veliko prodajajo, zato bi bilo najbolje preveriti, kaj govorijo uporabniki. Na srečo obstaja ekskluzivni prodajalec te blagovne znamke, ki ima odličen ugled, zato bi bila nakup prek tega dobavitelja odlična možnost. Povem vam, kdo je:

  • Modna očala Aofly (2 kroni)

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar