Glavni » google » Gospodinjski aparati z zagonom v AliExpress Plaza

Gospodinjski aparati z zagonom v AliExpress Plaza

AliExpress WW

Nakup aparata je lahko prava dogodivščina. Čeprav boste po internetu našli ugodne cene, je posel običajno v dodatnih storitvah. Med pošiljanjem, zagonom in dvigom lahko dodate do 50 evrov več, odvisno od naprave, strani, ki nekatere od teh storitev ponujajo brezplačno, pa so tiste z najvišjimi cenami. AliExpress Plaza je objavil, da začenja ponujati storitev prodaje gospodinjskih aparatov brez dodatnih stroškov in menimo, da gre za tako konkurenčno ponudbo, da jo želimo deliti z vami.

Dodatne storitve za nakup gospodinjskih aparatov: kaj so in čemu služijo

Če prvič kupujete električne naprave ali če jih že dolgo niste kupili, se morda ne spomnite, katere dodatne storitve morate najeti ob nakupu naprave in zakaj so pomembne:

  • Dostava na dom z dvigom na tla: Aparati imajo večjo velikost in prostornino, za kar se plačajo stroški pošiljanja. Nekatere trgovine ponujajo dostavo na dom, vendar ne da bi šli na tla. Priporočljivo je najeti storitev s dostavo v obrat, saj bo, zlasti v primeru hladilnikov, strokovnjak znal pravilno naložiti. Ne vključuje dostave na mestih, ki vključujejo stopnice, stene ali ozka vrata, in če je za dviganje na tla potrebno dvigovanje ali dvigalo, to krije kupec.
  • Umik starega: Odnašanje starih aparatov na recikliranje ni enostavno, zato je za dostavljavce vredno doplačati. Ne vključuje odklopa vode, plina ali električne energije, mora biti pripravljen za odstranitev.
  • Začeti: Vključuje priključitev samostoječih aparatov (ne vključuje vgrajenih ali vgradnih aparatov, kot so pečice, kuhalne plošče ali pomivalni stroji). Električna napeljava in priključek za vodo morata biti pripravljena za uporabo.

Kako najti zagonske naprave v AliExpress Plaza?

Iskanje gospodinjskih aparatov v AliExpress Plaza je zelo enostavno, saj so sprožili promocijsko kampanjo, ki napoveduje to novo storitev, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Vse novice za vaš dom najdete tudi v tem razdelku, kjer boste našli tudi druge majhne aparate priljubljenih blagovnih znamk, kot so Cecotec, Oral B, Braun

...

Prvo, kar boste zaznali, ko boste videli naprave, ki jih ponuja AliExpress, je, da so vse vodilne znamke: Teka, Bosch, Indesit, Balay, LG

...

Zato govorimo o zelo zanesljivih napravah in zahvaljujoč njegovi ceni lahko svojo kuhinjo opremite za malo denarja.

Našli bomo do 3 vrste hladilniki, v beli ali nerjaveči izvedbi, s cenami od 400 do 700 evrov. Govorimo o hladilnikih z energijsko stopnjo A ++ ali A +++, tehnologijo brez zmrzali, posebnih hladilnih sistemih za daljše konzerviranje hrane.

...

Če se vam je pokvaril pralni stroj, ga kupite pralni stroj poceni in zanesljive blagovne znamke še nikoli ni bilo lažje. Tu lahko najdete pralne stroje s sprednjim ali zgornjim polnjenjem blagovnih znamk, kot so Balay, Daewoo in Indesit. Malo jih je, a izbira je zelo dobra: klasifikacija po visoki energiji, 6 ali 7 kilogramov tovora, velika centrifugalna moč

...

Eden mojih najljubših je ta pralni stroj Balay, z izjemnimi zmogljivostmi in z vsemi vključenimi manj kot 400 evri.

Mnogi ljudje verjamejo, da imajo pomivalni stroj Je luksuz, a s temi ponudbami AliExpress lahko enega dobite od 300 evrov. V tem primeru bomo našli pomivalne stroje Daewoo, Balay ali Teka, najdete pa integrirane modele velikosti 45 ali 60 cm in druge brezplačne vgradnje iz nerjavečega jekla ali bele barve..

Presenetil nas je tudi izbor električne peči ponujen. Če radi kuhate v pečici, morate vedeti, da najnovejše sodobne tehnologije ponujajo zelo zanimive tehnologije in programe, tako da so vaše jedi popolne: sistem za čiščenje aqualisis, 3D kuhanje, funkcija pice, turbogril, peč na drva

...

Ne oklevajte, pečico Balay, Bosch ali Teka zadnje generacije lahko dobite za manj kot 400 evrov.

Če boste obnovili svojo kuhinjo in jo razmišljate o nakupu Indukcijska plošča, našli smo tudi nekaj zanimivih modelov Teka in Balay, s 3 gorilniki. Prednost indukcije je v tem, da zelo hitro proizvede toploto in se segreje le, če ima na vrhu lonec ali ponev, vendar boste potrebovali, da bodo te posode specifične za indukcijo..

Končno, čeprav imamo pri nas veliko sončnih dni, se veliko ljudi odloči za nakup sušilni stroj da bi se izognili zapravljanju časa za negovanje. Vendar ga velikokrat ne kupijo zaradi visoke cene. Če iščete poceni, smo v AliExpress plaza našli sušilnike Indesit in Balay z do 8 kilogrami tovora za že od 300 evrov. Te ponudbe je vredno razmisliti.

Prednosti nakupa v AliExpress Plaza

Kot lahko vidite, je nakup gospodinjskih aparatov v AliExpress Plaza lahko dobra ideja: cena je takšna, kot jo vidite, brez dodatnih stroškov za prevoz ali namestitev. Vendar je pri nakupu gospodinjskih aparatov prek spleta veliko strahu. Naše izkušnje z nakupom naprav prek spleta so bile zelo dobre: ​​čeprav smo kupovali v malo znanih poceni trgovinah, smo vedno brez težav dobili nove izdelke..

Pri nakupu v AliExpress Plaza smo lahko mirni: naš denar je zaščiten z mednarodno platformo. Ta platforma je zasnovana tako, da skrbi za španske kupce: prodajajo lahko le izbrane prodajalce, ki ponujajo izvirne izdelke in imajo dobre storitve za stranke. Prednosti, ki se ponujajo kupcem, vključujejo 3-dnevno dostavo, poprodajne storitve in 2-letno garancijo..

Skratka, menimo, da je vredno kupiti te aparate v AliExpress Plazi, ne samo zaradi nizke cene, temveč tudi za nakup na zanesljivi in ​​dobro znani strani po vsem svetu. Ne pozabite, da v našem blogu poleg analiziranja najboljših proizvajalcev in blagovnih znamk, ki jih je vredno kupiti na tej spletni prodajni platformi, v naših vadnicah razlagamo tudi najboljše trike in nasvete za varen nakup in popuste na AliExpress.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar