Glavni » google » Roborock T7 bo novi vodilni sesalnik Xiaomi

Roborock T7 bo novi vodilni sesalnik Xiaomi

AliExpress WW

Multinacionalni Xiaomi je predstavil svoj novi robotski sesalnik, model, ki se ponovno predstavlja na trgu, ki ga nasičujejo številne znamke, z modeli vseh serij.

Kot pri mnogih drugih izdelkih tudi ta oprema ni ekskluzivna za Xiaomi, tudi kitajsko podjetje s svojo mednarodno platformo ponuja izdelke odlične kakovosti, ki jih proizvajajo druge blagovne znamke in jih podjetje sponzorira. Ta sesalnik je v lasti podjetja Roborock, ki trenutno izstopa kot najboljši proizvajalec robotskih sesalnikov v celotni azijski državi.

Analizirali bomo, katere so njegove glavne značilnosti, kako se izboljšuje v primerjavi z različico Roborock T6, kdaj bo na voljo in kakšno ocenjeno ceno bo imel na mednarodnem trgu.

Roborock T7

Vzdrževanje dobre zasnove

Prvo, kar vidimo pri slikah Roborock T7, je, da se estetsko v prejšnjem modelu skoraj ni spremenil in to je pravilno. Inženirji Roborock so se odločili, da bodo v tej različici ohranili estetiko, ki deluje zelo dobro, vendar jo bodo izboljšali z boljšim sesanjem pri čiščenju, zmanjšali hrup pri delu in podaljšali življenjsko dobo baterije..

Njegova krožna oblika ima dimenzije tega robota, širokega 35,3 centimetra, dolgega 35 centimetrov in debeline 9,6 centimetra. S krožno obliko, ki izboljšuje dostop do najbolj zapletenih vogalov, in z debelino manj kot 10 centimetrov, kar olajša dostop pod pohištvo naših domov.

Teža tega sesalnika je 3,5 kilograma, ko je prazen. V dosedanjih informacijah ne izstopa, kolikšna je največja teža umazanije, ki jo lahko prevaža, vendar se zavedamo, da ne bo nekaj zelo pomembnega, saj je namenjen čiščenju prahu, dlake hišnih ljubljenčkov ali krušnih drobtin..

Vemo, da ima njegova posoda za umazanijo največjo prostornino 460 mililitrov, kar je nekoliko notranje glede na Roborock T6, vendar to nadomesti z večjim rezervoarjem za vodo do 297 mililitrov..

To omogoča, da je krpa dlje časa mokra, zahvaljujoč tudi izboljšanju ventilov, ki so odgovorni za dovajanje vode, s čimer je čiščenje tal veliko boljše in na poti ne ostane nobenih ostankov..

Izdelan je iz belega ali črnega plastičnega materiala, na vrhu pa najdemo tri osnovne gumbe za upravljanje. Prvi se uporablja za vrnitev na polnilno osnovo, drugi je vklop in izklop, tretji je čiščenje površine enega kvadratnega metra, kar je zelo praktična možnost, če smo nekaj spustili v določeno območja večjega prostora in ne želimo, da vso sobo čisti.

Baterija, ki daje dobro avtonomijo

Baterija je ena glavnih skrbi kupca tovrstnih izdelkov, saj prve generacije sesalnikov niso mogle očistiti le več kot dve sobi, preden so mirovali..

Pri T7 nam tega ne bo treba skrbeti, saj v notranjosti najdemo baterijo s 5.200 mAh, ki z enim polnjenjem lahko sesa do 500 kvadratnih metrov. Polni čas polnjenja te baterije v podstavku je 2 uri in pol, zato jo lahko uporabljamo vsak dan, saj je uporaba, ki jo ima, daljša od časa polnjenja.

Drug pomemben dejavnik je hrup, ki ga oddaja med postopkom čiščenja, saj bi bil, če bi bil preglasen, moteč. Glasnost je 67 db, kar bi bilo enako pogovoru in manj kot običajni sesalnik, ki bi bil približno 90 db.

Čistost in učinkovitost algoritmov

Naravni razvoj teh robotov ni več odvisen toliko od njihovega videza, temveč od tega, kaj lahko uporabniku ponudijo glede čistoče in udobja. Če smo v prvih različicah morali nekaj časa vložiti v olajšanje dela robota s čiščenjem območja, ki ga je bilo treba očistiti, je zdaj robot bolj inteligentno kartiranje in ekonomično gibanje, da doseže vse vogale z najmanjšimi možnimi gibi.

Z posodobljenim sistemom RR Mason 7.0 in izboljšanjem GLSLAM-a novi algoritmi omogočajo izboljšanje obdelave in ustvarjanja poti, pri katerih se predmeti izogibajo in spremenljivke stalno vrednotijo, da so bolj učinkovite.

Sistem si najprej zapomni osnovni zemljevid, ki ga posodobi v vsakem prehodu, in se tako sproti nauči, kar je najučinkovitejše delo, ki ga lahko opravi. Delate lahko tudi z različnimi zemljevidi, če ima naš dom različna nadstropja, vedeli boste, kako razlikovati, da je na različnih območjih, in tako obnoviti prejšnje informacije.

Roborock poroča, da so bili ti algoritmi preizkušeni več kot 3000-krat na različnih lokacijah, da se lahko naučijo razlikovati med pohištvom in velikimi predmeti ali pa se izogibajo manjšim predmetom, kot so kabli ali igrače, ki so morda na tleh. Višinske razlike niso več problem, saj lahko premosti neravnine do višine do 2 centimetra, tako da če ne zazna kabla ali preproge, to ne bo več ovira.

Za to natančnost je T7 na zgornjem delu opremljen z laserskim senzorjem, poleg tega pa ima še šest razpršenih po celotni površini..

Nadzirajte ga s svojega mobilnega telefona ali govora

Roborock T7 bo združljiv z aplikacijo Mi Home, kar je nekaj logičnega, saj bo del ekosistema domače avtomatizacije Xiaomi. V tej aplikaciji lahko vidimo pot, ki jo je robot opravil med čiščenjem, ali katere prostore mora še očistiti. Prav tako lahko določimo rdeča ali prepovedana območja, če zaradi posebnega razloga ne želimo, da jih vnesete.

Kot je znano, so naprave Xiaomi združljive z vokalnim sistemom podjetja XiaoAI, vendar so trenutno omejene na kitajski jezik. V prihodnosti se pričakuje, da bo na voljo v drugih jezikih zaradi globalne širitve njegovih izdelkov ali pa bo združljiv celo z drugimi glasovnimi sistemi, kot sta Alexa ali Siri, vendar nam bo čas pokazal, če se to zgodi , upamo, da bo tako..

Kdaj bo na voljo?

Roborock T7 je na Kitajskem predstavljen 23. marca s ceno, ki bo po trenutnem tečaju okoli 380 evrov. Izven azijske države še vedno ni datuma izdaje, vendar si predstavljamo, da bo zaradi dobre prodaje prejšnjih modelov prej in ne kasneje..

Tako kot v drugih primerih se pri izvozu cena zviša, zato tudi številka, ki smo jo navedli zgoraj, temelji na trenutni ceni. Če vas zelo zanima nakup robotskega sesalnika na tej povezavi, lahko najdete veliko različnih blagovnih znamk Roborock.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar