Glavni » google » Realme 6 prihaja v osvajanje srednjega razreda mobilnih telefonov

Realme 6 prihaja v osvajanje srednjega razreda mobilnih telefonov

AliExpress WW

Realme na mednarodnem trgu predstavlja svojo novo ponudbo mobilnih telefonov, ta serija je posebej osredotočena na osvajanje srednjega razreda tega sektorja, kot je razvidno iz lastnega oglaševanja..

Kaj pa je danes srednjega razreda? Ker se vidi prednosti tega terminala, se zdi, da linija, ki ločuje srednjega in višjega razreda, vpliva le na končno ceno izdelka..

V tej analizi bomo videli, kaj so pripravili inženirji Realme in ali lahko resnično premaga srednji razred ali celo preseže višje ravni, saj je, kot bomo videli, ta naprava zasnovana za nekaj več kot za klicanje in pošiljanje štirih sporočil.

Realme 6

S pravokotno obliko in v liniji aktualnih telefonov estetsko ne izstopa po ničemer. Z dimenzijami 162,1 milimetra v višino in 74,8 milimetra v širino in spremenljivo debelino med 8,9 in 9,6 milimetrov. Debelina je spremenljiva, ker imajo vse stranice sprednjega dela tanjšo obliko, da izboljšajo oprijem, osrednji del pa nekoliko štrli. Njegova teža je le 191 gramov, zato se soočamo z enim najlažjih telefonov s temi dimenzijami.

Na sprednji strani bomo našli zaslon, ki zaseda 90,5% površine in ohranja robove okoli svoje konture, ta model zavrže zarezo in postavi svojo kamero v zgornji levi del z novo perforirano tehnologijo zaslona, ​​ki smo jo že videli v drugih terminalih.

Ob straneh bomo našli novost, in sicer da gumb za vklop in izklop terminala poleg ostalih gumbov za nadzor glasnosti vključuje tudi senzor za odklepanje zaslona. Spodaj imamo poleg zvočnika in mikrofona priključek za polnjenje USB-C in avdio priključek Jack 3.5..

Trži se v dveh različnih barvah: Comet Blue in Comet White, narejen je iz plastičnega materiala, ki na zadnji strani simulira zrcalni učinek, ki odseva luči in spreminja njegovo barvo, odvisno od vpliva svetlobnih žarkov, čeprav je telo videti izdelano v kovini je tudi plastika, kar omogoča manj občutljivosti na praske in odvzame težo celotni opremi.

Zaslon, s katerim lahko izstopate od tekmecev

Kot piše v oglaševanju podjetja, je "najboljši zaslon srednjega razreda". Njegov 6,5-palčni IPS LCD zaslon se seveda nikoli ne more kosati z zaslonom OLED, vendar ne pozabite, da govorimo o telefonih, ki so manjši od 300 EUR, trenutni trg pa bi ceno terminala napihnil nad 600 EUR samo zato, da bi ga imel. Všečkaj to.

Ta zaslon FHD + z 2.400 x 1.080 slikovnimi pikami je izdelan iz materiala Corning Gorilla Glass 3, odporen proti praskam in udarcem. Ima razmerje stranic 20: 9 in gostoto slikovnih pik 405 na palec.

Značilnost, po kateri ta zaslon najbolj izstopa, je osvežitev slike 90 Hz. Nekaj ​​nenavadnega v računalnikih s temi lastnostmi in tisto, kar bo razveselilo vse uporabnike, od tistih, ki želijo igrati, do tistih, ki občasno vidijo v prometu njegovo najljubšo serijo.

S 480 nitmi ima dobro svetlost zaslona, ​​ki jo lahko nadzorujemo iz nastavitev ter nasičenosti in barv, če želimo retuširati fotografije ali uživati ​​v igrah z veliko bliskavicami in spremembami svetlobe.

Zadosten procesor za ta telefon

Procesor, ki ga je Realme 6 integriral, je MediaTek Helio G90T, sestavljen iz osmerojedrnega procesorja, ki lahko doseže 2,05 GHz procesorske moči, in z ARM G76 GPU.

Terminal je na voljo v treh različnih zmogljivostih RAM-a, 4Gb, 6GB in GB, vendar bodo vsi LPDDR4X. Namesto tega bo njegova zmogljivost shranjevanja 64 GB ali 128 GB, vendar s tehnologijo UFS 2.1.

S to opremo se lahko premikamo brez Zaostajanje velika večina iger tega trenutka in uživajte v njih z njihovimi najboljšimi lastnostmi in ne da bi opazili ogrevanje ekipe, nekaj, kar vem, da je med igralci zelo cenjeno. Poleg tega lahko s procesorjem, ki ga opremi, uporablja fotografske senzorje do 64 milijonov slikovnih pik, kar glede na njegovo končno ceno sploh ni slabo.

Pet kamer, ki ponujajo veliko

S petimi kamerami, razdeljenimi med glavno na zaslonu in štirimi moduli na zadnji strani, Realme 6 nudi dobro zmogljivost za shranjevanje vsega, kar se zgodi, in komunikacijo z dobro kakovostjo slike..

Sprednja kamera, ki se nahaja v luknji na zaslonu, je sestavljena iz 16-milijona slikovnih pik in leče z zaslonko 2,0. z vidnim poljem 79,3 stopinje. Video lahko snemate v formatu 1080p s hitrostjo 30 sličic na sekundo in uporabljate način slo-mo do 120 sličic na sekundo.

Omogoča tudi fotografiranje v naslednjih načinih. Portretni način, časovni zamik, pogled panorame, AI Beauty, HDR, prepoznavanje obrazov, filter, nadzor učinka Bokeh.

Zadnji modul je sestavljen iz štirih različnih leč. Glavna je 64-milijona slikovnih pik širokokotna kamera, z goriščno odprtino 1,8 in z vidnim poljem 78,6 stopinje..

Druga leča je ultra širokokotna leča z 8 milijoni slikovnih pik. z goriščno odprtino 2,3 in z vidnim poljem 119 stopinj. Idealno za poustvarjanje majhnih prostorov ali velikanskih pokrajin.

Tretja kamera je posebna leča za portrete v črno-beli barvi z goriščno odprtino 2,4, ki bo dopolnila tudi funkcije z ostalimi objektivi..

Četrta in zadnja leča je makro kamera z razdaljo ostrenja 4 centimetre in goriščno odprtino 2,4. Idealno za upodobitev tistih malenkosti, ki jih ne moremo videti samo z očmi.

Ima široko paleto načinov fotografiranja med temi štirimi objektivi, kot so Ultra 64MP Mode, Super NightScape, Panoramic View, Expert Mode, Timelapse, Portrait Mode, HDR, Ultra Wide Angle Mode, Ultra Macro Mode, AI Scene Recognition, AI Beauty, Filter, Chroma boost, počasi, nadzor bokeh učinka. Za lažje snemanje videoposnetkov vključuje dva stabilizatorja UIS in med mnogimi lahko snemava v formatu 4k / 30fps ali 1080P / 60fps..

4G povezljivost, a dobra baterija

Povezljivost Realme 6 sploh ni slaba, saj uporablja standardni WIFI 5, ki je trenutno najpogosteje uporabljen. Uporablja tudi Bluetooth 5.0, ki izboljšuje njegovo zmogljivost in porabo baterije. A ne vključuje možnosti dela z novimi podatkovnimi omrežji 5G, toda kot smo že poudarili med člankom, so ti parametri trenutno na voljo samo na telefonih z veliko večjimi zneski..

Njegova baterija je 4.300 mAh, kar pa ni slabo, saj je večja kot pri drugih telefonih podobnih dimenzij. Ima tudi 30W sistem za hitro polnjenje, ki lahko po navedbah podjetja baterijo polni med 45 in 60 minutami, odvisno od okoljskih razmer. Ker gre za plastični telefon, nima možnosti polnjenja uporabniškega vmesnika.

Zdaj na voljo

Telefon bo na voljo od 6. aprila na celotnem mednarodnem trgu po naslednjih cenah.

Različico s 4 GB RAM-a in 64 GB zmogljivosti najdete za 219 evrov.
Različico s 6 GB RAM-a in 128 GB zmogljivosti najdete za 249 evrov.
Različico z 8 GB RAM-a in 128 GB zmogljivosti najdete za 279 evrov.

Na tej povezavi je že na voljo s hitro dostavo iz Španije, z dveletno garancijo in možnostjo vračila, če je potrebno.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar