Glavni » google » Novi robotski sesalnik Xiaomi Mop P pušča Kitajsko na pometu

Novi robotski sesalnik Xiaomi Mop P pušča Kitajsko na pometu

AliExpress WW

Xiaomi je eno največjih podjetij na svetu zaradi sprejema svojih izjemnih katalogov izdelkov. Ko je napovedan lansiranje njegovih izdelkov, moramo razumeti, da mora Xiaomi razmišljati o svojem dvojnem trgu.

Sprva je bil članek lansiran izključno za kitajski trg in če čez nekaj časa izpolni pričakovanja v državi in ​​podjetje vidi svoj izvoz izvedljiv v smislu mednarodnih predpisov in obstaja tudi dobro tuje povpraševanje, takrat se kampanja razvije tako da prestopite meje azijskega velikana in tako dosežete mednarodnega potrošnika.

To pojasnjujemo, ker kitajski prodajalci velikokrat, preden izdelek tržijo na mednarodnem trgu, pošljejo veliko enot kupcem po vsem svetu z uporabo platform, kot je AliExpress..

Danes je tisto, kar se je zgodilo z izdelkom Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P, robotski sesalnik z izjemnim uspehom v svoji državi, ki je prav tako prodal na tisoče enot s teh spletnih trgov po vsem svetu. Zdaj jo bo Xiaomi uradno predstavil na mednarodnem trgu in na podlagi te analize bomo poskušali ugotoviti, zakaj se je toliko prodal in zakaj se bo njen uspeh še naprej širil po vsem svetu..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P

Ta model sesalnika je evolucija vseh prejšnjih robotov Xiaomi, ohranja vse svoje prednosti in uvaja nove funkcije. Estetsko vidimo, da ima Vacuum Mop (kot ga bomo odslej imenovali) konzervativno zasnovo in je zelo podoben drugim najbolje prodajanim robotom, kot je Roborock S5 Max.

Izdelan je iz plastičnega materiala, prodaja se v beli ali črni barvi, njegova krožna konstrukcija pa je kot nalašč za doseganje vseh kotičkov hiše. Z dimenzijami 35 krat 35 centimetrov in največjo višino 9,5 centimetra omogočajo, da gre pod pohištvo, da očisti vso umazanijo, ki je ne moremo videti, ko je nedostopna.

Njegova prazna teža je 3,6 kilograma, ta teža se lahko poveča, saj ima rezervoar za zbiranje prahu prostornino 300 mililitrov, rezervoar za vodo za čiščenje pa 200 mililitrov..

Hkrati sesajte, pometajte in drgnite

To je še ena od velikih novosti vakuumskega mopa v primerjavi s starejšimi modeli, saj ima vgrajen rezervoar za vodo mop vedno moker in čist. Poleg tega je količina vode, ki jo dovaja sistem za filtriranje, nadzorovana tako, da so tla vedno suha in z boljšim rezultatom..

Glede vzdrževanja opreme Xiaomi je veliko razmišljal o tem, saj je zelo enostavno izprazniti posodo za umazanijo, napolniti predal za vodo in hitro zamenjati krpo za drugo, ko je poškodovana, vse to pa je mogoče storiti, ne da bi morali uporabiti vrsto orodja po korakih, ki so navedeni v priročniku.

Podjetje je upoštevalo tudi okoljsko trajnost, saj filtrov za prah ni treba več spreminjati vsakič, ko se umažejo, zdaj pa jih s preprostim vodnim pranjem lahko večkrat ponovno uporabimo in tako podaljšamo njihovo življenjsko dobo..

Močan, a tih motor

Drug pomemben parameter, ko moramo kupiti sesalnik, je njegova sesalna moč. Motor vakuumskega mopa presega predhodnike po moči, saj lahko sesa s sesalno močjo do 2.100 PA. Zaradi česar je kot nalašč za prah, razno umazanijo in neskončne dlake hišnih ljubljenčkov.

Hrup je še eden najpomembnejših dejavnikov in ta sesalnik ga izjemno spoštuje pri opravljanju svoje naloge s povprečnim hrupom med 69 db in 76 db. Kakšen bi bil enakovreden še vedno sušilec za lase, vendar nižji za skoraj 10 db tudi običajni sesalnik.

V kombinaciji z baterijo 3.500 mAh znamke LG daje avtonomijo 110 minut, kar ustreza čiščenju površine 180 kvadratnih metrov. In če bi bila površina višja, ima tudi praktično funkcijo vrnitve na polnilno osnovo, da lahko kasneje nadaljuje z manjkajočim delom..

Ta baterija premika 33 W motorja, kar ji daje še eno zelo zahtevno sposobnost, na primer premagovanje naklona do 2 centimetra. Če smo torej na sredini pustili kabel, imamo med sobami ali preprogami oblogo, vakuumski mop jo zlahka obide..

Senzorji za vse in nadzor s pametnega telefona

Da bi bil ta robot tako učinkovit, potrebuje dve stvari, prva je zelo učinkovit procesor, kot je R16-J, in druga vrsta senzorjev, ki vedno vedo, kje je, in lahko preslikajo celotno okolje.

Procesor R16-J je povezan z 1,2 GHz Cortex-A7, ki je skupaj z Mali 400 GPU odgovoren za izvajanje najhitrejših možnih poti čiščenja v realnem času. Kako se uči pri vsakem čiščenju pri kartiranju okolja, ko je bilo opravljenih več čiščenj, lahko med aplikacijami MiHome izberemo, če ne želimo, da vstopa na določena območja.

Vsega tega ni bilo mogoče storiti brez LDS merilnika razdalje s 360-stopinjskim skenerjem, ki ga vidimo v njegovem zgornjem delu. Poleg tega senzorja vključuje še 12 večsmernih senzorjev za zaznavanje sten, predmetov, stopnic in vsega, kar lahko ovira njegov prehod..

Zelo zanimivo je uporabljati aplikacijo za upravljanje z mobilnimi napravami, tako da lahko podrobno vidimo, katere prostore je očistil v vsaki sobi, če je zgrešil katero območje, ki ga je dosegel, in kako bo sčasoma videl razvoj, kako se izboljšuje pri čiščenju. poti. Te zadnje informacije lahko uporabnik celo uporabi, da ugotovi, ali imamo v hiši kakšen predmet, ki mu preprečuje, da bi dosegel katero koli območje.

Zdaj na voljo z nacionalno poštnino

Kot smo komentirali na začetku članka, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Ni 100% nov in zato boste na povezavi, ki jo bomo pustili spodaj, videli, da je že imel veliko prodaj. To je zanimivo, da lahko ocenite mnenje drugih kupcev.

Na tej povezavi boste našli različne trgovine s cenami od 260 €. Dobro si oglejte, kajti nekateri od njih hitro pošiljajo iz Španije in če je tako, boste poleg hitrosti dostave v prvih 15 dneh imeli tudi možnost vračila in ustrezni dve leti garancije..

Upajmo, da vam bo ta pregled pomagal pri iskanju naslednjega robotskega sesalnika..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar