Glavni » google » Novi mobilni telefon Nubia Red Magic 5G želi osvojiti eŠport

Novi mobilni telefon Nubia Red Magic 5G želi osvojiti eŠport

AliExpress WW

Nubia je predstavila svoj novi telefon, osredotočen na svet iger. Ta trg, na katerem prevladujejo e-športi, premika milijone privržencev in denarja po planetu, celo presega druge rekreacijske dejavnosti, kot je kino. Poklicne ekipe igralcev ne prenehajo zahtevati vedno močnejših terminalov za zmago in okronanje za kralje svojih iger, sponzorji želijo le najboljše, da nosijo njihove blagovne znamke in na ta način vsi oboževalci želijo uporabljati iste terminale kot njihove zvezde. Iz tega razloga so se podjetja, kot je Nubia, specializirala za to vrsto telefonov..

Za običajne igralce Nubia ni tuje podjetje, saj so skoraj vsi njeni mobilni telefoni namenjeni igranju iger. Ta družba se je odločila, da bo mladinsko občinstvo osvojila s to paleto telefonov in pobudami, kot je na primer Cristiano Ronaldo, ki bo uporabljal njihove telefone, ali sponzoriranje Jiangsu Suning F.C. ena glavnih nogometnih ekip v državi, zato se število njenih strank na Kitajskem vsak dan povečuje.

A njegove priljubljenosti ne bi mogli preživeti le z odličnimi marketinškimi kampanjami ali nastopi na dresih nogometnih reprezentanc, razlog za njegovo dobro tiskanje je v tem, da prodajajo nekatere najboljše mobilne telefone za igranje na trgu in z res nizkimi cenami..

Pred nekaj tedni je bil napovedan lansiranje Nubia Red Magic 5G, ki je skupaj s Black Shark 3 verjetno eden izmed treh najboljših igralnih telefonov na trenutnem trgu. V tem članku bomo videli vse njegove neverjetne lastnosti in kje lahko kupite ga, ker je dobra novica, da je zdaj na voljo vsem.

Telefon, ki si ga želi vsak igralec

Prva stvar, ki jo pogledamo na telefonu, pripravljenem za igranje iger, je, kako je zgrajen in če je zasnova zasnovana tako, da ga je udobno dlje časa držati v rokah, če ima tudi poseben gumb, namenjen predvajanju veliko bolje.

Ima dimenzije 168,5 milimetrov v dolžino in 78 v širino in debelino 9,75 milimetrov s težo 218 gramov. Za druge vrste terminalov bi rekli, da je nekoliko težak in debel, vendar bomo z njegovimi prednostmi razumeli, da so potrebni, prav tako pa ta debelina izboljša oprijem igralcev.

Sprednja zasnova nam prikazuje zaslon z debelimi okvirji zgoraj in spodaj, sprednja kamera se nahaja na zgornjem okvirju v okvirju, vendar nimamo zareze. Zadaj najdemo modul treh kamer v osrednjem delu, položen navpično z LED bliskavico v zgornjem delu.

Eden od značilnosti Red Magic sta njegova dva gumba ali sprožilca ob strani, ki nam omogočata hiter dostop, ko telefon postavimo v vodoravni položaj, saj so ti gumbi zelo uporabni, saj bi v običajnem telefonu zasedli prostor na zaslonu na dotik in nam ne bi dovolili igrati z enakimi pogoji.

Druga njegova značilnost je priključek, ki ga najdemo na strani, ki nam pomaga pri povezavi posebnega adapterja, ki se prodaja ločeno in ki nam omogoča internetna vrata RJ45, povezavo za slušalke in dodatna vrata USB-C. Zraven priključka imamo rešetko za odvajanje vročega zraka, ki odžene fizični ventilator, ki ga ima v notranjosti.

Zaslon, ki je hiter na oko in na dotik

Njegov 6,65-palčni zaslon AMOLED z uporabno površino 82% ima razmerje 19,5: 9 z 1.080 x 2.340 FHD + slikovnih pik. Gostota slikovnih pik na palec je 388 in uporablja tehnologijo HDR10 +, zaslon je izdelan iz odpornega materiala Corning Gorilla Glass.

Toda dve glavni značilnosti, zaradi katerih izstopa v igrah, sta osvežitev slike s 144 herci in osvežitev na dotik z 240 herci. To nam omogoča zelo tekočo podobo in naše reakcije se zlahka odražajo v igrah.

Še ena zelo pogosta podrobnost zadnjih generacij telefonov je ta, da pod zaslonom najdemo bralnik prstnih odtisov, ki ga ne vidimo, tako da ne vpliva na uporabo zaslona.

Zunaj lepa, znotraj pa spektakularna

Zdaj, ko vemo, kako je na zunaj, bomo videli, kaj ima znotraj. Ta telefon poganja procesor Qualcomm Snapdragon 865, ki mu omogoča uporabo omrežij 5G, kot lahko sklepamo že iz njegovega imena, njegov Octa-Core CPU lahko deluje na frekvencah 2,84 GHz.

Red Magic uporablja zmogljiv LPDDR5 RAM in ga lahko opremimo z 8 ali 12 GB. Njegov notranji pomnilnik je UFS 3.0, ob nakupu pa lahko izbiramo tudi med 128 GB ali 256 GB, vendar ga potem ne bomo mogli razširiti, ker nima reže za razširitev kartice.

V notranjosti najdemo fizični ventilator v slogu tistih, ki jih najdemo na računalniških grafičnih karticah, da ga učinkoviteje ohladimo. Običajno pri teh vrstah telefonov uporabljajo alternativne sisteme za zniževanje temperature procesorjev z žrtvovanjem debeline.

Nubia poroča, da lahko ventilator vrti do 15.000 vrtljajev na minuto in tako zniža temperature procesorja do 18 stopinj, s tem pa komponente zaščitimo pred propadanjem zaradi visokih temperatur, kar mu daje življenjsko dobo do 30.000 ur. Vse to spremlja sistem za hlajenje s tekočino in še en, ki omogoča vstop in izstop zraka skozi rešetke, ki smo jih omenili na začetku..

Njegova baterija je 4.500 mAh, zasnovana je za več urno uporabo, polnimo pa jo lahko tudi s sistemom za hitro polnjenje 55 W.

Boljše kamere, kot so mislili

Igralni telefoni ponavadi nimajo dobrih kamer, saj to ni značilnost, ki jo uporabnik ceni poleg tega, da svoje igre oddajajo po spletu. Toda Red Magic opremi nekaj zelo spodobnih kamer.

V zadnjem modulu najdemo glavni senzor Sony IMX686 Exmor RS s 64 milijoni slikovnih pik z goriščno odprtino 1,8. Drugi senzor je širok kot 8 milijonov slikovnih pik, tretji pa makro objektiv z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik, ki prikazuje najbližje predmete.

Sprednja kamera ima 8 milijonov slikovnih pik in omogoča 125-stopinjski širokokotni način. Ena izmed zanimivih možnosti je, da nam objektiv Sony omogoča snemanje videa v 8K ali počasnem posnetku 480 sličic na sekundo ali pa uporabimo poseben način za nočno fotografiranje s skorajda svetlobo..

Kje ga kupiti in koliko stane?

Kot smo že omenili, je Nubia Red Magic 5G že na voljo tako za kitajski kot mednarodni trg. Z naslednjo povezavo lahko to storimo.

Cene glede na različico, ki jo izberemo, stanejo med 570 EUR za različico z 8 GB RAM-a in 128 GB notranjega pomnilnika ali približno 640 EUR za različico z 12 GB RAM-a in 256 GB notranjega pomnilnika..

Ker je izdelek tako nov, trenutno ni nobene nacionalne možnosti pošiljanja, pomembno je, da nato izberemo različico EU za Evropo ali ZDA za Ameriko in je tako njegov operacijski sistem prilagojen naši državi.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar