Glavni » alibaba-info » Novi iskalnik AliExpress je najboljši «Personal Shopper»

Novi iskalnik AliExpress je najboljši «Personal Shopper»

AliExpress WW

Če ste redni kupci AliExpressa, boste videli, da je bila zasnova spletnega mesta sčasoma obnovljena, v zadnjem času pa vključuje nova orodja. Danes se bomo pogovorili o teh možnostih, ki nam jih ponuja iskalnik spletnih strani.

Iz katere države je izdelek odposlan

Večina izdelkov, ki jih vidimo ali kupimo na AliExpressu, prihaja s Kitajske, odvisno od tega, od kod kupujete, to pomeni daljši čas pošiljanja, kot če živite v Španiji in kupljeni izdelek pošljete iz Francije..

Zdaj lahko v iskalniku izberete, iz katere države želite poslati kupljeni izdelek. Poleg izboljšanja hitrosti pošiljanja to omogoča dostop do ekskluzivnih prodajalcev v vsaki državi. Kot smo že omenili, je cilj "Marketplace" skupine Alibaba imeti vedno več prodajalcev iz lokalne trgovine iz drugih držav.

Priporočamo, da izdelke poiščete v različnih državah, da vidite, katere nove izdelke najdete, marsikje so strokovnjaki za določene izdelke in ta način vam omogoča hiter dostop do teh prodajalcev. Če želimo kupiti aparat za testenine, poiščite artikel, dobavljen iz Italije, rezultati in rok dobave vas bodo prijetno presenetili..

Iskanje izdelkov AliExpress Plaza

Zdaj lahko z malo truda najdete izdelke AliExpress Plaza z nacionalnim prevozom iz Španije. Iskati morate le tako, kot običajno, tako da v iskalnik dodate ključne besede in izberete možnost "AliExpress Plaza"..

Brezplačno vračilo, hitra dostava in druge ustrezne možnosti iskalnika

Toda poleg izbire države, iz katere želite, da bo izdelek odposlan, obstajajo tudi druge zanimive možnosti, da kar najbolje izkoristite iskalnik AliExpress. Na primer, nekateri prodajalci ponujajo brezplačne donose in v iskalniku samem lahko filtrirate prodajalce, ki imajo to možnost, ki deluje samo v nekaterih državah.

Izberete lahko tudi možnost hitre dostave, če morate v najkrajšem možnem času nekaj prejeti ali filtrirati po izdelkih, ki so v prodaji, ali na katere je mogoče uporabiti izbirne kupone. Na dnu lahko izberemo, kako naročiti iskanje: po pomembnosti izdelka, številu naročil, novosti ali ceni.

Iskalnik z različnimi izbirami

Iskalnik AliExpress je zdaj pameten, odvisno od tega, kaj iščemo, nam bo ponudil več možnosti, da označimo tiste, ki nas najbolj zanimajo.

Če iščemo besedo majica, lahko najprej izberemo najnižji in najvišji cenovni razpon in od kod želimo pošiljko. Toda glavna novost se bo pojavila po prvem iskanju. Na levi strani zaslona se bodo prikazale naslednje možnosti.

 Kot lahko vidite, lahko iščemo po kategorijah, blagovnih znamkah, barvi, velikosti, materialu, slogu, vrsti vzorca, dolžini rokavov in obliki vratu. Te možnosti se pojavijo, ker so povezane z besedo majica. Če bi iskali čevlje, bi se pojavile možnosti velikosti ali oblik.

Ta sistem nam omogoča, da hkrati izberemo več možnosti. Tako lahko s temi možnostmi zelo natančno določite, kaj iščete, in kupite tisto, kar najbolje ustreza označenemu.

Osebni kupec pri vsakem iskanju

S temi zmogljivimi orodji in zdaj, ko jih znamo uporabljati, bo vsako iskanje nova izkušnja. Misliti, da je cilj najti najboljši izdelek z najnižjo ceno in najhitrejšo dostavo.

Če iščete nekaj, česar ne najdete, poglejte v Alixblog, saj imamo veliko člankov, v katerih je razvidno, kako najti izdelke, ki se nam upirajo. Primer bi lahko bil članek o iskanju po slikah ali kako najti originalne blagovne znamke in alternative kitajskih blagovnih znamk.

Upamo, da vam te informacije omogočajo nakup vsega, kar želite. Spremljajte Alixblog, da boste vedno na tekočem s svetom AliExpress.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar