Glavni » google » Dolgo pričakovani Xiaomi Mi6 je zdaj na prodaj na AliExpressu!

Dolgo pričakovani Xiaomi Mi6 je zdaj na prodaj na AliExpressu!

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Xiaomi MI6, 6 GB RAM + 64 GB ROM, uradni črni ROM v španščini Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Xiaomi MI6, 6 GB RAM + 64 GB ROM, uradni črni ROM v španščini Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Hidrogelna folija iz kaljenega stekla za Xiaomi Mi 9 8 Lite Mi9 Mi8 SE Mi A2 6 Mix 3 Mi6 Mi6X Pocophone F1 Mi 10 Steklo za zaščito zaslona Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Za Xiaomi Mi 6 Premium 2,5D 0,26 mm zaščitno steklo iz kaljenega stekla Za Xiaomi Mi 6 Mi6 Zaščitno steklo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Za Xiaomi Mi6 Pokrov baterije Mi 6 Zamenjava ohišja zadnjih steklenih vrat Za Xiaomi Mi6 Pokrov baterije Zadnji stekleni etui z lepilom Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Hidrogelna folija za Xiaomi Mi 6 Mi6 Zaščita zaslona Guard Zaščitna folija vklopljena za Xiaomi 6 Mi 6 Anti Scratch Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9H HD kaljeno steklo za Xiaomi Mi 6 zaščitni film na Mi6 MCE16 zaščitni pokrov zaslona telefona Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 PROTEKTOR ZASLONA ACTECOM ZA XIAOMI Mi6 KREVENI STEKLENI KRISTAL Glej najboljšo ceno Priporočeno št. 9 1m 2m 3m 5m kabel tipa C za One Plus 6 5T hitro polnjenje za Samsung XiaoMi mi6 mi5 Huawei hitrejši kabel za polnilnik Android USB kabel Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Pokrivna mehka hidrogelska folija za Xiaomi Mi8 Lite Mi9 SE Mi6 Poco F1 Mi Mix3 Zaščita zaslona za film Redmi 7 6 6A Note 7 Pro Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Pred dnevi je Xiaomi predstavil najbolj pričakovani telefon leta, svojega Xiaomi Mi6, od danes pa ga je mogoče kupiti prek spleta v AliExpressu.

Izdelek je šel v prodajo nedolgo nazaj in je že v lasti številnih prodajalcev na AliExpressu, tako uradnih trgovin Xiaomi kot drugih prodajalcev tehnologije. Da boste lažje našli najcenejši model, smo pripravili povezavo, ki je že naročena po najcenejši ceni: poiščite jo tukaj.

Osnovna cena teh prodajalcev je podobna, s to razliko, da vsak ponuja različne pakete: z darili, z Xiaomi Mi Band 2 ali celo s slušalkami. In če vam je všeč elegantno, lahko najdete tudi ekskluzivno keramično različico.

Značilnosti Mi6

Ta telefon je resnično resnična bomba: presega iPhone 7 na lestvici Antutu, ima spektakularno zasnovo in njegova kamera tudi izpolnjuje pričakovanja. V tem videoposnetku si lahko ogledate primerjavo med sliko, ki jo je posnel iPhone 7 in Xiaomi Mi6:

Ima portretni način, ki nas zelo spominja tudi na iPhone 7 in je zasnovan tako, da doseže privlačen učinek zameglitve v ozadju od blizu:

In še en vidik, pri katerem ima iPhone 7 več kot očiten navdih, je odsotnost minijacka za povezavo slušalk. Poleg tega je Xiaomi poseben poudarek namenil delu na ukrivljenih robovih stekla: očitno je za doseganje ukrivljenega učinka na štirih robovih stekla potrebno skoraj zlatarsko delo..

Tukaj je povezava do iskanja v AliExpressu in predstavitveni video telefona:

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar