Glavni » google » Dolgo pričakovani novi skuter Xiaomi je resničnost

Dolgo pričakovani novi skuter Xiaomi je resničnost

AliExpress WW

Xiaomi je pravkar predstavil svoj novi električni skuter na Kitajskem, ki je bil v zadnjih letih verjetno najbolj prodajan izdelek podjetja, ki se je vrnil z obnovitvijo in nekaj izboljšavami.

Mi Electric Scooter M365 se od decembra 2016 preoblikuje v eno glavnih posameznih prevoznih sredstev na svetu skupaj s kolesom. Ta skuter je bil tako uspešen, da je bilo treba sprejeti nove zakone, ki urejajo njegovo kroženje, nekatera podjetja so celo ustvarila najemniška podjetja za potovanja na krajše izlete ali tako, da lahko turisti udobno potujejo po mestih..

Novi električni skuter Xiaomi Mijia 1S trenutno zaenkrat ne bo na voljo zunaj Kitajske, toda kot smo že pojasnili v analizah Xiaomi, podjetje običajno ne začne mednarodno in se najprej lansira v azijski državi, da bi videlo, izdelek deluje. Če je skuter uspešen in ustvarja mednarodno povpraševanje, takrat podjetje pripravi pristanek na svetovnem trgu.

Toda glede na prejšnje izkušnje s tovrstnimi izdelki v preteklosti je le vprašanje časa, kdaj bo objavljeno, kdaj ga lahko kupimo. V tem članku bomo videli novice, ki jih prinaša ta skuter, da bi se povečala naša želja, videli pa bomo tudi, kakšna je začetna cena, da bomo ocenili, koliko lahko stane zunaj Kitajske.

Xiaomi Mijia Electric Scooter 1S

Z neprekinjenim dizajnom s prejšnjo različico Xiaomi 1S (kot ga bomo odslej imenovali) ohranja skoraj enako estetiko. Izdelan je iz vesoljskega aluminija z nizko gostoto z veliko strukturno trdnostjo, saj lahko podpira do 100 kilogramov, vgrajen je v beli ali črni barvi. Te prevladujoče barve so vedno kombinirane z osupljivo rdečo barvo, ki jo najdemo v različnih kablih in oblogah celotnega skuterja..

Ročaji in podstavek, na katerem stojimo, so narejeni iz zrnate sive gume za izboljšanje oprijema in stabilnosti tako v oprijemu rok kot v oprijemu stopal..

Njegove 8,5-palčne pnevmatike zagotavljajo tudi dobro stabilnost in imajo regenerativni zavorni sistem, integriran s 120-milimetrskim diskom, ki akumulator nekoliko napolni s trenjem vsakega zaviranja. Da ne bi izgubili nadzora, ima tudi tehnologijo E-ABS, ki nam bo pomagala pri nepričakovanem zaviranju..

Teža skuterja je 12 kilogramov, ko je nameščen, ima dimenzije 114 centimetrov visoko, 108 dolgih in 43 centimetrov širokih. Ker je njeno strukturo mogoče zložiti, da se izboljša njen prevoz ali olajša skladiščenje, se njene dimenzije zmanjšajo tako, da dolžina in širina ostaneta 108 in 43 centimetrov, največja višina pa se zmanjša na praktičnih 49 centimetrov.

Isto krmilo veliko več nadzora

Glavna estetska razlika med Xiaomi M365 in Xiaomi 1S je nadzorni zaslon, ki ga imamo na krmilu. Če ste uporabili prejšnjo različico, smo navajeni na zaslon z nič vizualnimi informacijami s samo štirimi svetlobnimi točkami, da poznamo napolnjenost baterije ali način uporabe, za rešitev tega pa bi lahko mobilni telefon postavili na krmilo, da bi imeli več nadzora , vendar je bilo dolgoročno nepraktično uporabljati, saj je bil telefon izpostavljen in je moral biti zaslon vedno vklopljen.

Novi Xiaomi 1S prinaša popoln pregled nadzornega zaslona z videzom in funkcijami, ki so zelo blizu Xiaomi M365 Pro.Zdaj lahko vemo, koliko odstotkov baterije je ostalo, hitrost kroženja in način delovanja Ponujamo motor, če je lučka prižgana, če smo prek telefona povezani prek Bluetootha ali nadzora napak, če presežemo temperature ali kakšen notranji mehanizem odpove.

Bistvene informacije, da bomo vedeli, ali moramo zavirati zaradi prehitre vožnje ali vedeti, da imamo napako, da se ustavimo, preden imamo večjo težavo. Razen na krmilu imamo zavoro na levem upravljalniku poleg zvonca, na desnem pa na stopalki za plin. Ta zaslon z veliko več informacijami je nujna izboljšava, ki je ostala v različici 365 Pro zaradi dobrega sprejema in ki jo bo cenil vsak uporabnik.

Pravilna baterija in motor

Elektromotor, ki poganja ta skuter, je tuljava, ki ustvari največjo moč 500 W in mu omogoča kroženje s hitrostjo do 25 kilometrov na uro. S to močjo lahko prihranimo naklone do 14% za tiste, ki živijo na območjih z veliko vzponi.

Ta motor poganja baterija z zmogljivostjo 280 Wh, ki nam bo omogočila doseg do 30 kilometrov. Njegov naloženi 71W bo po navedbah Xiaomi omogočil, da se baterija v približno 5 urah popolnoma napolni. V tem primeru baterija ni tako učinkovita kot pri Xiaomi 365 Pro, je pa res, da daje dobro hitrost in se polni veliko hitreje, saj je bila baterija tega modela za polnjenje potrebna do 9 ur..

Koliko bo to stalo?

Izhodiščna cena, ki je bila za ta skuter objavljena na Kitajskem, je 1.999 juanov, kar bi po trenutnem tečaju znašalo približno 260 evrov. Zelo bi si želeli, da bi bila izstopna cena, ki je prispela po carini, toda še vedno smo navajeni 35-odstotnega povečanja izvoza in davkov, zato bi bilo običajno, da bo ob uvedbi v Evropi stalo približno 400 EUR.

Videli bomo, kako dolgo bo trajalo, da bo ta odlična možnost individualnega prevoza na voljo v naših državah zdaj, ko je socialna distancacija vse pomembnejša.

Če vas skuter zanima in ne morete čakati, na tej povezavi puščamo več možnosti, ki vam bodo zagotovo všeč.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar