Glavni » alibaba-info » Poceni pernice in rjuhe v AliExpressu

Poceni pernice in rjuhe v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Luksuzni 100% bombažni prešite odejo Vrhunski posteljnina Queen King Velikost 3Pcs Bela Črna Modra Siva Roza Prešite odejo Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 3D posteljnina iz črne odeje Lev / Tiger Prešite odeje Živalske tolažilne torbice Blazinice King Queen Twin Size Domači tekstil Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 HELENGILI 3D posteljnina Barvno črnilo hamsa Print Prevleke Prevleke posteljnina z vzglavnikom posteljni komplet domači tekstil # YN-10 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Klasična luksuzna prevleka za posteljnino 3D tisk Posteljnina iz evropskega vzorca Posteljnina iz mikrovlaken Dvojna prevleka za odejo King Size Preveri najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Komplet posteljnine po meri iz reaktivnega tiska Posteljnina DIY posteljnina Posteljnina Photo Logo Po meri Vsak dizajn Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 3D posteljnina za sončnično posteljo iz sončnic Bela prevleka za odejo iz regrata za komplet prevlek za spalnico Luksuzni komplet za odejo iz domačega tekstila Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Thumbedding ocvrti čips King posteljnina Set 3D hrana Prevleke komplet Digitalno tiskanje Visokokakovostna zasnova posteljnina 3 kosov Glejte najboljšo ceno Priporočena št. 8 Posteljna pregrinjala Dečja posteljnina Hip-Hop Graffiti 3D Prevleke Komplet posteljnine 3D Set Pregrinjala za dečke Prešite odeje Za dečke Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Komplet posteljnine Lovely Panda, poslikana s 3D-posteljo, prevleka za prevleke za najstnike, enoposteljna postelja z veliko zakonsko posteljo King Size 2/3 kosov Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3D posteljnina HELENGILI Five Nights at Freddy 's Print Prevleke Previdna posteljnina z vzglavnikom Posteljni komplet Domači tekstil Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Preden se začnemo, se želimo zahvaliti Danielu, ker nam je dal idejo za ta članek in nam dal zelo koristne informacije, ki vam bodo v veliko pomoč pri nakupu poceni posteljnine v spletu v AliExpressu. Najlepša hvala za tako veliko sodelovanje v AlixBlogu!

Ta članek bo o tem, kako na AliExpressu najti poceni odeje, poceni rjuhe, prevleke za odeje in poceni prevleke za postelje. Na koncu bomo govorili tudi o tem, kako določiti meritev / velikost posteljnine. Na primer, za 150 postelj, 135 postelj, 105 postelj itd.

...

No, brez nadaljnjega začenjamo.

Otroški komplet posteljnine

Odeja / dekoracija (več barv v trgovini)

Luksuzni komplet posteljnine

Kot lahko vidite, obstaja veliko različnih posteljnin. Če si jih želite ogledati sami, kliknite tukaj za dostop do filtriranega iskanja najbolj prodajanih kompletov posteljnine najbolj prodajanih na AliExpressu. Spodaj vam bomo dali najboljši nasvet in najljubše prodajalce s popolnim zaupanjem..

Poceni rjuhe / 100% bombaž

Če želite najti poceni rjuhe, bodisi z bolj konzervativnimi ali bolj otročjimi vzorci, smo spodaj spustili seznam kratic, s katerimi lahko poiščete te izdelke.

posteljnina 100% bombaž - 100% bombažna rjuha
rjuha - Rjuha
posteljnina king size - Velikost lista približno (195 - 203)
posteljnina kraljica velikost - Velikost lista približno (150 - 203)
posteljnina polna - Velikost lista približno (135 -190) polna mera = «Popolnoma»
posteljnina otroci - Otroška posteljnina
posteljnina egiptovski bombaž - rjuhe iz egiptovskega bombaža

Priporočamo, da pri ogledu in primerjanju različnih trgovin s posteljnino dobro pogledate ugled prodajalca AliExpress in še pomembneje ocene potrošnikov. Ker boste s temi pregledi dobili boljšo predstavo o kakovosti izdelka in če je skladen z opisom izdelka (npr. Če gre za res poceni rjuhe in 100-odstotno kakovost bombaža).

Poceni pernice, prešite odeje in prevleke za postelje

Če želite najti prešite odeje, prevleke za odeje in posteljne pregrinjala, boste morali narediti še več. Uporabite eno od naslednjih kratic.

prevleka za odejo ali odeja - Prešite odejo
komplet prešite odeje - Komplet prevlek za odeje
posteljna odeja - Pregrinjalo
prešite odeje bombaž - bombažne prevleke
prevleka za odejo otroci - Otroške prevleke za odeje

Velikosti posteljnine: Kako izbrati svojo meritev pred naročilom na AliExpressu

Iskanje velikosti odeje in rjuhe je lahko nekoliko zapleteno in grdo. Zaradi tega je nujno, da pri nakupu zelo pazite na velikost izdelka, da se izognete neprijetnim presenečenjem. Tu je nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo.

Ko vstopite v trgovino, običajno naletite na opise, kot je spodnji. Tukaj prikazuje približne mere pregrinjala ali odeje (prevleke za odeje), rjuhe (posteljnine) in prevleke za blazine.

Če imate velikost postelje glede na risbo, jo morate izbrati med možnostmi prodajalca:

Res je, da včasih merilne tabele, ki jih ponujajo prodajalci, niso tako eksplicitne kot zgornje. Zato vam tu pustimo še eno pretvorbeno tabelo, če jo potrebujete.

Pošiljke rjuh in prešite odeje

Eno od vprašanj, ki ga pogosto zasledimo na spletnih forumih, je, ali prodajalci AliExpress pošiljajo posteljnino po vsem svetu. Priporočamo, da v opisu izdelka poiščete pogoje pošiljanja, ki jih določi trgovina z rjuhami / odejami. Kljub temu v skoraj 100 odstotkih primerov ni pomembno, ali živite v Bogoti / Kolumbija, Santiago / Čile, DF / Mehika, Madrid / Španija

...

. ali kjer koli po svetu (tudi če se nahaja na najbolj oddaljenem kraju), bodo paket poslali na vaš dom in običajno brezplačno.

Zaključek:

Večinoma so povratne informacije potrošnikov, ki so na AliExpress kupili posteljnino, zelo pozitivne. Kljub temu, ko kupujemo poceni posteljnino (naj bodo to poceni odeje, poceni rjuhe itd.)

...

) Zelo pomembno je, da pogledate, od koga kupujete izdelek, da zagotovite najboljši možni nakup. Morebitna vprašanja komentirajte neposredno prodajalcu, da jih bo lahko rešil namesto vas. Če še vedno niste prepričani, zamenjajte prodajalne, saj je v AliExpressu veliko prodajalcev in spletnih trgovin, ki prodajajo poceni posteljnino.

Zdaj, ko veste, kako najti izdelke, kako zagotoviti dober nakup in kako določiti mere rjuh in prešite odej, morate vstopiti v AliExpress in te nasvete uporabiti v praksi.

Mimogrede, če iščete blagovne znamke in jih ne najdete, priporočamo naš članek o iskanju blagovnih znamk na AliExpressu. Tam boste našli obsežno tabelo s ključnimi besedami.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar