Glavni » amazon » Enačbe druge stopnje: kaj so to, kako jih rešiti? - Viri za učenje, kako jih narediti

Enačbe druge stopnje: kaj so to, kako jih rešiti? - Viri za učenje, kako jih narediti

AliExpress WW

The enačbe druge stopnje ali kvadratne enačbe so enačbe, pri katerih je neznano vsaj enkrat na kvadrat. Študirajo se v ESO in so običajno ena izmed matematičnih vaj, ki jo študentje najtežje razumejo.

Enačbe druge stopnje so bile vedno na slabem glasu in zato se mnogi študentje soočajo s strahom in verjamejo, da jih ne bodo mogli rešiti. Na srečo danes obstaja kar nekaj spletni viri ki lahko pomaga tistim, ki imajo težave s tovrstnimi matematičnimi vajami, ali ste vedeli, da obstajajo aplikacije s tabelo množenja, ki jih prenesejo na vaš mobilni telefon Android.

Kazalo ()

  Naučite se delati kvadratne enačbe

  Youtube Je eno najbolj priljubljenih spletnih mest na svetu. V njem najdemo video posnetke vseh vrst, čeprav so vadnice nedvomno med najbolj obiskanimi. Kako bi lahko bilo drugače, na YouTubu lahko najdemo tudi vaje za enačbe druge stopnje.

  Kanal TodoSobresaliente je specializiran za matematični video posnetki, v njej lahko najdemo popolne videoposnetke, v katerih se uči korak za korakom reševati enačbe druge stopnje.

  vadenumeros.es spletno mesto, specializirano za poučevanje matematike in v njem lahko najdete informacije o reševanju enačb druge stopnje ter vaje za vadbo.

   Vadite kvadratne enačbe

  Najboljši način za učenje matematike je vadba vaj. Če želite izboljšati svoje znanje enačb druge stopnje ali je pred vami izpit in morate študirati v Trgovina Google Play lahko brezplačno prenesete Math Tools.

  Ta praktična aplikacija vam bo pomagala pri temah, povezanih z enačbami dveh in treh neznank, matricami, miselnim izračunom in pitagorejski izrek.

  Aplikacija lahko naključno ustvarjajo težave skupaj z njihovo rešitvijo tako da lahko vadite in izvajate vse vaje, ki se vam zdijo potrebne, dokler teh matematičnih operacij ne obvladate dobro.

  Enačbe 1. in 2. razred iz redakcije Editex so popolna aplikacija, v kateri lahko najdemo teorija o tem, kako rešiti kvadratne enačbe, praksa z reševanjem enačb, ki zagotavlja graf pripadajoče funkcije in celo njeno geometrijsko interpretacijo preskus in od težave vaditi.

  Rešite kvadratne enačbe

  Če ste naredili enačbo in želite vedeti, ali je rezultat, ki vam ga je dala, pravilen, imate več virov da preverite rezultat.

  es.onlinemschool.com ima v oddelku za kalkulatorje rešitve za enačbe druge stopnje, calculadoraconversor.com je drugo spletno mesto, ki ponuja sistem takojšnje reševanja za enačbe druge stopnje.

  Drugi viri za spletno učenje

  Danes lahko najdemo široko raznolikost spletov in aplikacije, po katerih lahko nadaljujemo s spletnim študijem vseh vrst predmetov, kot sta brezplačen študij novega jezika in učenje angleščine ter raziskovanje in izvajanje šolskih nalog brez neprijetnosti, če želite poznati zemljepis Evropa si lahko na spletu ogledate politični zemljevid Evrope, ki je posodobljen z vsemi državami in prestolnicami ter še veliko več.

  Dober primer tega je Khan Academy, ki omogoča izboljšati učenje iz številnih različnih predmetov, vključno z matematiko.

  Druga možnost so spletni tečaji, na katerih se lahko naučite o širokem raznolikost predmetov. 

  YouTube kanali za učenje enačb drugega razreda

  Slavni Julio Profe

  Šteje se za eno najboljših učiteljev na internetu, je specializiran za razvijanje različnih matematičnih vsebin, kot so: algebra ali diferencialni račun v svoji seriji videoposnetkov, opremljenih s številnimi didaktičnimi primeri in preprost za vsakogar. 

  Najdeta se prilagojeno izobraževalnim potrebam študentov povprečja, ki ne razumejo dobro tem, ki jih je razvila ta tema.

  Naučite se drugače z Math2me

  Ta kanal je specializiran za prenehajte uporabljati tradicionalne metode, pri čemer se nekateri matematični cilji učijo s humorjem, nedolžnimi šalami, primeri, ki se zelo razlikujejo od tistih, za katere je že znano, da poučujejo. Najbolj vidni temi sta algebra in enačbe druge stopnje. V tej zadevi sodelujeta dva strokovnjaka in kvalificirana profesorja.

  Že veste, kateri so najboljši Kanali Youtube, da se lahko učite matematična dejstva, kot so kvadratne enačbe in še več, čas je za učenje!!

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar