Glavni » android » Znižanje različice za Android? Ali je to mogoče? Pokažemo vam, kako

Znižanje različice za Android? Ali je to mogoče? Pokažemo vam, kako

AliExpress WW

Vedno priporočamo, da kdaj imamo možnost, da to posodobimo, Očitno je normalno in to, kar vsi počnemo, saj nova različica pomeni nove prednosti, možnosti in predvsem stvari optimizacije in odpravi nekatere druge napake. Skratka, nova različica našega operacijskega sistema je pomembna za posodabljanje in izogibanje kakršnim koli težavam.

Bistvo je, da se včasih stvari ne obnesejo tako, kot smo pričakovali telefon porabi več baterije kot običajno, da se v nekaterih menijih zaklene na tipkovnici, da igre ne delujejo pri 60 FPS itd. in še več itd. Iz tega razloga, če je prejšnja različica delovala za vas, boste želeli vrniti da ali da, naučili vas bomo, kako narediti znižati kar je na kratko, spet se spustite na različico, ki ste jo imeli prej.

Kazalo ()

  Kako prenesti na Android

  Proces se morda zdi zapleten, v resnici pa ni tako zapleten, to lahko stori vsak neizkušen uporabnik. Preden nadaljujete, se prepričajte, da je baterija 100% napolnjena..

  • Najprej moramo Odin, ko bomo imeli program, bomo vstopili način prenosa, za to moramo nekaj sekund pritisniti in pridržati tipko za zmanjšanje glasnosti + home + in jo spustiti (odvisno od mobilnega telefona se lahko vstop v način prenosa razlikuje) Ko logotip Android pritisnili bomo, obdržimo jo, dokler ne vstopimo v način prenosa ali v način prenosa.
  • Zdaj, ko je Odin odprt in pametni telefon v načinu za prenos, napravo povežemo tako, da USB na računalnik (Pomembno je, da uporabite originalni USB mobilnega telefona in ne katerega koli drugega).
  • Ko je vse pripravljeno, kjer piše ID: COM postane zelen. Zdaj morate počistiti ti dve možnosti: "F. Čas ponastavitve" in "Samodejni ponovni zagon. Ko ste pripravljeni, kliknite na "Domov " in počakajte, da se konča.
  • Ko končate, se "PREHOD ”Kar pomeni, da je vse v redu in konec, odklopimo Android.
  • Pojdimo v način okrevanje Zdaj je to mogoče storiti tako, da nekaj sekund pridržite glasnost + dom + vklopljeno, pri čemer je telefon očitno izklopljen, in počakajte, da se pojavi logotip. Samsung in nato črni zaslon z modrim besedilom.
  • Zdaj bomo iskali možnost, ki pravi "Obriši podatke /Tovarniška ponastavitev"Za potrditev izberemo da in nato gremo na "Obrišite particijo predpomnilnika"Če želite izbrisati celoten predpomnilnik, pojdimo na " Znova zaženi sistem ", da se znova zažene in lahko traja nekaj časa, da se prvi zagon začne, vendar je normalno.

  Vse pripravljeno, kot boste videli v notranjosti, ni vse tako zapleteno, očitno je treba slediti številnim korakom, vendar so vsi preveč preprosti in tudi mobilnega telefona ni nevarno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar