Glavni » google » DJI predstavlja svoj težko pričakovani Drone Mavic Air 2 po vsem svetu

DJI predstavlja svoj težko pričakovani Drone Mavic Air 2 po vsem svetu

AliExpress WW

Slavni proizvajalec brezpilotnih letal in stabilizatorjev kamer DJI je pred nekaj urami predstavil svoj težko pričakovani dron Mavic Air 2. Ta posodobitev uspešnega Mavic Aira je nabita z novicami in izboljšuje vse stvari, ki so prejšnjo različico že preoblikovale v najboljši prodajalec.

S skoraj 15-letnimi izkušnjami v tem sektorju se to kitajsko podjetje razglaša za vodilno svetovno podjetje pri ustvarjanju brezpilotnih letal. Če niste preveč osredotočeni na svet brezpilotnih letal, vam to podjetje morda ni znano, je pa ena vodilnih blagovnih znamk pri izdelavi dodatkov za kamere, video kamere ali mobilne naprave, vedno osredotočeno na še bolj profesionalno uporabo ..

Uspeh njihovih izdelkov je posledica več dejavnikov, kot so inovacije, ki jih ponavadi predstavljajo, in ki ustvarjajo trend med drugimi blagovnimi znamkami, kar je verjetno največji kompliment, ki ga lahko prejmete v tehnološkem sektorju. Integracija njegovih izdelkov z vsemi sistemi, saj so zasnovani tako za delo s sistemi IOS ali Android. Na koncu bomo izpostavili kakovost materialov in podrobnosti zaključkov, ki jih preučimo do milimetra in da je pri izdelkih, ki niso poceni, nekaj, kar vsak uporabnik ceni..

Čeprav je bil začetek Mavic Air 2 že po vsem svetu, ga trenutno lahko dosežemo le na Kitajskem zaradi mednarodnih razmer, ki jih doživljamo. Zaradi zamude pri pošiljanju blaga je DJI poročal, da bo izdelek na voljo v večjih državah do sredine maja..

V tem članku bomo videli vse novice, ki jih prinaša s seboj, da se pripravimo, ko bodo na voljo.

DJI Mavic Air 2

Serija Mavic Air se je pojavila kot prenosna in ekonomična alternativa modelu Mavic Pro, najbolj popolna, a hkrati tudi najdražja v podjetju. Dve leti po predstavitvi prve različice so glavne razlike med življenjsko dobo baterije in izboljšavami tako v fotoaparatu kot v načinih snemanja videa..

A začnimo s spremembami v zunanji zasnovi, ker čeprav je ta dron prenosljiv, je v tej različici zrasel. Njegove zložene dimenzije so 180 krat 97 krat 84 milimetrov, ko se razgrnejo, se povečajo na 183 za 253 za 77 milimetrov, teža pa 570 gramov. Kot vidimo iz dimenzij in teže, ni neprijetnost pri prevozu, zahvaljujoč možnosti, da ga zložimo in da ne tehta več kot par športnih čevljev.

Še vedno je izdelan iz plastičnega materiala, vendar je za razliko od različice ena, ki je bila prodana v presenetljivih barvah in ji je dala igračo ali otroško estetiko, ta model na voljo le v sivi barvi, kar mu daje kontinuiteto z ostalimi brezpilotnimi letali, ki jih je DJI odnašal. v zadnjem času.

Ko se razgrne, lahko ugotovimo, kako je njegova oblika od kompaktne in okrogle prešla v bolj stiliziran dizajn, ki izboljšuje njegovo gibanje in hitrost..

Veliko več avtonomije in hitrosti

Kot smo videli v prejšnji točki, je teža drona 570 gramov, če primerjamo s prvim modelom povečanje teže za 140 gramov, je to zaradi veliko večje baterije.

Baterija je 3.500 mAh v primerjavi s 2.375 mAh, kot smo jih imeli prej, z njimi dosežemo največ 34 minut letenja. Ti časi letenja so vedno okvirni, saj velja, da okoljske razmere niso škodljive in da ne letimo ves čas z največjo hitrostjo.

Če govorimo o hitrosti, lahko ta brezpilotni zrakoplov leti v načinu Sport z največjo hitrostjo 68 kilometrov na uro in se lahko dvigne do višine 5000 metrov nad morjem, največja razdalja, ki jo lahko doseže od nas, je 6 kilometrov. Kot lahko vidite, to ni igrača, saj lahko z nepravilno uporabo povzročimo nesrečo.

Senzorji za lažjo varnost

A čeprav smo večkrat strokovni piloti, ko letimo, se pojavijo nepredvideni dogodki in ker nam kamera ne omogoča, da bi videli hkrati zgoraj ali zadaj ali v več smereh, smo odvisni od varnostnih sistemov, ki jih zagotavljajo senzorji..

Air 2 ima sprednji in zadnji senzor, da se izogne ​​oviram v vodoravnem letu, v spodnjem delu pa ima tudi senzor za nadzor spustov, saj je pristajanje eden najbolj zapletenih manevrov.

Senzorji globine vam omogočajo preslikavo okolja in boljše poznavanje oddaljenosti od predmetov, kar vam v kombinaciji z novo programsko opremo za letenje in sistemom APAS 3.0 omogoča izboljšanje učinkovitosti, da se izognete oviram. Ko je med letom, izračuna svojo pot in se lahko izogne ​​predmetom, ne da bi moral močno zavirati, kar sploh ni praktično..

Kamera z veliko možnostmi

Kamera v zraku 2 je nameščena na 3-osni mehanski stabilizator, da izboljša svojo stabilnost. Gre za model 1/2 "CMOS s senzorjem 48 milijonov slikovnih pik, ki omogoča fotografiranje z največjo ločljivostjo 8000 krat 6000 slikovnih pik..

Prav tako lahko snema video v omejujoči kakovosti 4K z do 60 sličicami na sekundo. Če se odločimo za uporabo načina HDR, lahko nadaljujemo s snemanjem v 4K, vendar bodo okvirji omejeni na največ 30 na sekundo..

Druga zahvala teh ekip je, da imajo samodejne načine snemanja in lahko označimo predmet ali posameznika, ki mu bo samodejno sledil, medtem ko se premika. Da bi posnel ves ta material, ima notranji pomnilnik 8 GB, ki ga lahko razširimo s karticami SD..

Veliko izboljšanje nadzora

Krmilni gumb je bil bistveno izboljšan z večjo prostornino, hkrati pa tudi trdnostjo in stabilnostjo v rokah. Mnogi uporabniki bodo cenili to povečanje velikosti, saj je bila krhkost prejšnjega ukaza ena od pritožb, ki jih je bilo mogoče slišati.

Cena

Uradna lansirna cena, ki jo je objavil DJI, je 849 EUR za osnovno različico, ki vključuje Drone, nadzor baterije in polnilnik. Če želimo popolnejšo različico, obstaja paket, ki leti več kot za 1.049 EUR, vključuje enako kot osnovno ploščo in 2 dodatni bateriji, polnilni center za tri baterije, še en komplet propelerjev in torbo za prevoz vsega ..

Upajmo, da bo pred junijem na voljo za uživanje.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar