Glavni » alibaba-info » Disney in Pixar pripeljeta Lightning McQueen iz avtomobilov nazaj na velik zaslon

Disney in Pixar pripeljeta Lightning McQueen iz avtomobilov nazaj na velik zaslon

AliExpress WW

Kot vemo, je Disney podjetje, ki se ukvarja s snemanjem filmov za vse vrste občinstva, vendar bolj pomembno za otroke, saj je zaradi čarovnija, ki nam jo prenašajo njegovi filmi

Odrasli odraščamo in vzamemo s seboj, obstajajo celo strani, na katerih lahko najdemo Disneyevega lika, ki ga imate znotraj, in zgodbe, ki nam jih predstavlja to podjetje, zato ne zapustimo otroka, ki ga nosimo v sebi.

Poleg tega imamo to vedno v mislih To je rojstna hiša Mickeyja Mousea, ustvaril Walt Disney in je, da gre za tako družinsko podjetje, da smo mnogi odraščali in govorili o tej panogi, kot da je bistveni del vsakdanjega življenja.

No, čeprav smo že polnoletni, smo mnogi navdušeni in zainteresirani za nove filme, ki bodo izšli ali celo takrat, ko bomo videli klasične filme, ki nam jih ponuja.

Pixar je hčerinski studij računalniške animacije Walt Disney Studios in je v lasti družbe Walt Disney Company s sedežem v Emeryvilleu v ZDA. Po nekaj letih sodelovanja, ki ga je zaznamovalo več uspešnih produkcij, Disney je studio pridobil leta 2006.

Zveza Disneyja in Pixarja je privedla do odličnih filmov, a le redkim junakom je uspelo postati tako znani med najmanjšimi v hiši kot Strela MCQUEEN.

Smešen dirkalnik in njegovi prijatelji se bo na velika platna vrnil poleti 2017, pripravljeni presenetiti odrasle in otroke s svojo novo dogodivščino.

Kazalo ()

  Kdo je Disneyjev animirani lik Lightning McQueen?

  Lightning McQueen je glavni junak filma Avtomobili. Gre za vrhunski športni avtomobil, narejen z najnovejšimi tehnologijami, katerega edini cilj je doseči zmago..

  Seveda je narejen za hitrost in ima v mislih le dve stvari: zmago in ugodnosti, ki prihajajo z njim. Poleg tega oboževalci pričakujejo, da bo slavna oseba, kot je on, ves čas videti odlično - sveža, bistra, brezhibna, zato je videz zanj vse..

  Sanje strele McQueena bo sponzoriral Dinoco Oil. V sanjah je videti odlično z novim delom Dinoco z modro barvo in lastno blagovno znamko dirkalnih pnevmatik Lightning McQueen v kompletu s kolesi po meri..

  Vendar pa bo s svojimi različnimi dogodivščinami to kmalu odkril obstajajo stvari, pomembnejše od konkurence.

  S tem argumentom na velik zaslon Avtomobili leta 2006, nekaj let kasneje, leta 2011, bi prispelo njegovo nadaljevanje, Avtomobili 2: vohunska pustolovščina.

  Dirkalnik je kmalu postal eden izmed najljubši liki otrok, No, danes so navdušeni nad avtomobilskimi igrami in animacijami, ki so povezane s tem. Čeprav je bil film izdan pred desetimi leti, je danes trženje tega lika še vedno med najbolj iskanimi.

  Končno prihaja najbolj pričakovani Disneyev film Avtomobili poleti 2017

  Cars je pripravljen postati trilogija in Disney - Pixar je že potrdil, da je Premiera avtomobilov 3 v gledališčih v ZDA bo 16. junija 2017, Datum premiere v Španiji še ni potrjen, čeprav zagotovo ne bo trajalo dlje, saj je poletje vrhunec, da starši odidejo v kino z otroki..

  V Avtomobilih bomo znova uživali v priljubljenem rdečem avtomobilu in nekaterih njegovih prijateljih, kot so Mate, Sally ali Ramón, prišli pa bodo tudi novih znakov. Najbolj viden dodatek je Cruz Ramirez, mladi rumeni dirkalnik, ki bo postal novi trener Lightninga McQueena.

  Tokrat bo izziv zmagati na dirki Jackson Storm (nov dirkač, zasnovan z visoko tehnologijo), čeprav za našega starega prijatelja tokrat ne bo tako lahko tekmovati z dirkalniki, ki vključujejo najnovejšo tehnologijo.. 

  Odkar se Jackson Storm pripelje na progo, se občinstvo sprašuje ko se bo upokojil zdaj že veteran in prvak doživel sedem batnih skodelic, Lightning McQueen.

  Potem pride čas, ko Ray želi pokazati, da se še ni treba umakniti, Toda po zadnji dirki v sezoni huda nesreča na progi (ki ga je skoraj stala življenja) postavi Lightning McQueena na rob skorajšnje upokojitve iz dirkanja za vedno..

  Toda Cruz Ramírez želi McQueenu pokazati, da lahko še naprej tekmuje in ga bo naučil, da se ne preda Jacksonu Stormu in mu bo pomagal pri njegovem izzivu, da nadaljuje na dirkah, zato film o avtomobilih 3 ustvari veliko spletko in nam pusti vprašanje, Lahko Lightning McQueen premaga Jacksona Storma? in pokažite, da še ni čas, da se umaknete iz dirkanja?

  Za številne avtomobile 2 ni bil tako zabaven kot prvi, kljub temu pa je film dosegel več prihodkov od blagajn kot njegov predhodnik. Z Cars 3 se ustvarjalci želijo vrniti k izvoru sage in obljubljajo film, ki je po slogu bolj podoben tistemu, ki je izšel pred desetimi leti.

  Govori se, da je Kitajska kopirala iz avtomobilov.

  Medtem ko čakamo, da mine čas za ogled avtomobilov 3, se lahko zabavamo Samodejni roboti, kitajska kopija avtomobilov.

  Tokrat se še ni poskušalo tega preveč skriti je kopija, Čeprav ima Kitajska visoko tehnologijo, tudi s posebno programsko opremo in operacijskimi sistemi za svoje mobilne telefone, ki zahtevajo določene korake, namestitve protagonistov skorajda sledijo tistim iz filma Pixar.

  Autoboti so humanoidni roboti ki se lahko preoblikujejo v znane stroje, vozila in druge mehanske predmete in se običajno spremenijo v običajne avtomobile, tovornjake ali druga cestna vozila (avtomobile), nekaj pa je letal, vojaških vozil, komunikacijskih naprav, orožja in robotiziranih živali. pogosto združeni v "ekipe ".

  Njegovi ustvarjalci trdijo, da ne gre za kopijo, Ker se v kitajski različici pojavljajo ljudje in seveda ne bodo spremenili svojega stališča, pa v Pixarju videz ljudi odpade, vendar za mnoge, če to odstranimo, še vedno ni nič drugega kot kopija.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar