Glavni » alibaba-info » Razlike med originalnim Samsungom in kitajsko kopijo ali repliko - Kako jih prepoznati

Razlike med originalnim Samsungom in kitajsko kopijo ali repliko - Kako jih prepoznati

AliExpress WW

Samsung je verjetno podjetje za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, kiki jih je več terminalov uspelo komercializirati v zadnjih letih po vsem svetu in seveda to povzroča, da uporabniki te opreme o njih dvomijo vse vrste.

Prva stvar, ki jo moramo v zvezi s tem omeniti, je, da se zdi, da več naših bralcev še posebej zanima možnost uporabe orodij za razlikovanje med kopira originalne komplete Samsung.

Prva stvar, ki jo moramo upoštevati v teh primerih, je, da je v obsežnem katalogu mobilnih naprav, ki ga je podpisal Samsung in smo ga videli v zadnjem času, možnostnencounter svojo glavno družino, Galaxy S.

Opozoriti je treba, da je z enakimi izrazi veliko zločincev ustvarilo kopije teh terminalov, kopije, ki so resnično zelo podobne originalnim pametnim telefonom, zmedo potencialnih kupcev.

Kazalo ()

  Kako vedeti, kdaj je Samsung original?

  Najprej morate vedeti, da je najboljši način, da se izognete prevari, nakup mobilnih telefonov Samsung je registriral trgovinske pisarne.

  Zdaj na splošno, če se znajdete v tej zapleteni situaciji želite razlikovati originalni Samsung od kopije teh terminalov, Vedeti morate, da obstajajo razlike, ki so opazne, vendar moramo biti pri analiziranju naprav zelo natančni, da ne bomo padli v napake ali težave.

  Vsekakor morate pomisliti, da obstajajo podrobnosti vseh vrst, da so bolj kot kar koli drugega pri kopijah vrhunskih naprav zelo očitne., zato morate biti nanje pozorni predvsem.

  Razlike od prvotnega Samsunga in kitajskega

  Čeprav lahko na splošno rečemo, da je zunanji videz originalnega Samsunga in ponarejenega precej podoben, hkrati pa moramo upoštevati, da bo, če odstranimo zadnji pokrov, zelo enostavno ugotoviti, katera je originalna naprava, in kateri je le njegova kopija.

  Potem, omenili bomo nekaj tistih, ki jih imamo za glavne razlike med obema napravama. Videli boste, da biti pozoren na nekatere od njih sploh ni zapleteno, če jih lahko ločite.

  Prva stvar, ki jo morate upoštevati v teh primerih, začenši z replikami Samsung Galaxy, je, da jih lahko ločite brez preveč težav z analizo njegovih značilnosti. Splošni vtis je, da so njegove lastnosti slabše od lastnosti prave opreme iste opreme..

  Skoraj vedno te replike vključujejo procesorje Mediatek (MTK), procesorji, ki so običajno še posebej pogosti v kitajskih terminalih.

  Samsung sodeluje s Qualcommovim ali lastnim Exynosom, Torej, če vidite, da ima procesorje MediaTek, ste lahko prepričani, da gre za kopijo katerega koli Samsung Galaxyja. Tudi aplikacija CPU-Z je bila posebej razvita, da se lahko zavedate, kakšne so njene strojne lastnosti..

  Če nadaljujemo z več podrobnostmi o tem, nam baterija ponuja tudi nekaj zanimivih. Če se želite zavedati če je mobilni telefon Samsung korejski ali izviren, moraš videti, če piše Sestavljeno na Kitajskem / Sestavljeno na Kitajskem, in če namesto Kitajske omenja drugo državo, kot je Japonska, je to verjetno imitacija.

  Hkrati in seveda je v teh primerih bistvena tudi kakovost gradbenih materialov. Običajno, ko pomislimo na kopije, se tega lahko zavedamo ohišja in zadnji pokrovi so zelo slabe kakovosti, kot tudi robovi naprav, zato morate biti na te podrobnosti še posebej pozorni.

  Seveda vemo, da čeprav je ta članek edinstven, lahko odgovori na vsa uporabniška vprašanjaDa, in če imate katero od naslednjih težav, je mogoče, da je vaš Samsung Galaxy kopija in ne izvirni mobilni telefon.

  Ali ste s tem korakom lahko preverjali, ali je vaš Samsung Galaxy original?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar