Glavni » google » Razlike med Messengerjem in Messengerjem Lite. Značilnosti in prednosti obeh aplikacij za Android in iPhone

Razlike med Messengerjem in Messengerjem Lite. Značilnosti in prednosti obeh aplikacij za Android in iPhone

AliExpress WW

Če sledite našim člankom, boste videli, da smo v določenih trenutkih že naredili dve primerjavi, ki so nas uporabniki najbolj vprašali, in sicer Facebook vs. Facebook Lite, in od Twitter vs. Twitter Lite. No, danes je čas, da naredimo zadnjo primerjavo med velikimi aplikacijami, ki imajo lahke različice, še posebej za pogovor o Messengerju vs. Messenger Lite.

Resnica je, da ima Messenger, tako kot glavno socialno omrežje na svetu, tudi lahka različica do Lite, da uporabniki ponavadi naložijo, ko izvirnik porabi preveč virov, na primer notranji pomnilnik ali RAM. No, v tem članku želimo analizirati vse skupne elemente, ki jih imajo Messenger in Messenger Lite, in kateri jih razlikujejo.

Kazalo ()

  Messenger ali Messenger Lite

  Cena

  Ena od prednosti te odločitve, med katero moramo sprejeti Messenger in Messenger Lite, povezano je z dejstvom, da sta v vsakem primeru obe platformi popolnoma brezplačni, zato je to prva podrobnost, ki jo je treba upoštevati. Resnica je, da lahko v Trgovini Google Play najdete obe platformi, zato v zvezi s tem ni treba posebej poudarjati.

  Oblikovanje

  Zasnova je že eden izmed elementov, ki jih boste morali skrbno analizirati, zlasti če upoštevate, da če je za vas stvar vida bolj kot kaj drugega, boste videli, da je Messenger z vidika oblikovanja veliko boljši Messenger Lite. Iz tega razloga, če menite, da je vizualna izkušnja nad drugimi značilnostmi, morate ostati pri prvotnem programu Messenger.

  Poraba virov

  Drug vidik, pri katerem bomo očitno opazili veliko razliko med Messengerjem in Messengerjem Lite, je poraba virov naprav, ki je v primeru drugega precej manjša. Ravno ste vLite ersions Razviti so tako, da jih lahko uporabniki, ki nimajo odvečne RAM-a ali notranje zmogljivosti za shranjevanje, namesto prvotnih, zelo enostavno prenesejo.

  Poraba podatkov

  Nekaj ​​podobnega se zgodi pri porabi podatkov, in ker je poraba virov v Lite različicah manjša, porabijo tudi veliko manj podatkov kot običajne, zato je tu treba upoštevati še druge dejavnike. Resnica je, da če ob koncu meseca običajno prispete z malo mobilnimi podatki, zamenjajte aplikacije s svojimi Lite različice, je lahko odlična alternativa.

  Lastnosti

  In končamo s funkcijami, še en vidik, ki je skupaj s ceno enak obema, in je, da lahko resnično najdemo večino istih funkcij tako v Messenger kot v Messenger Lite. V vsakem primeru morate vedeti, da boste imeli dostop do absolutno vseh funkcij enega glavnih glasnikov na svetu, zato ni česa izgubiti..

  Druga zelo pogosta iskanja in poizvedbe uporabnikov znotraj tega segmenta, opraviti neposredno z naslednjim: kaj je boljše Messenger Lite ali Messenger, Facebook vs. Facebook Lite, Messenger Lite ima mehurčke, kakšna je razlika med Messengerjem in Messengerjem Lite, razlike med Messengerjem in Messengerjem Lite, emojiji v Messengerju Lite, razlike med Facebookom in Snapchatom ali najnovejšo različico Messengerja Lite. Vsa druga vprašanja, ki jih imate v zvezi s tem, morate le zastaviti nam, da vam bomo seveda lahko pomagali v zvezi s tem.

  Alternative za Facebook Messenger

  Z žico ali žico

  Gre za digitalno komunikacijsko omrežje, ki zaradi svojega uživa veliko slavo odprtokodna zasnova za vašo personalizacijo in visoko stopnjo varnostnega šifriranja.

  To je najboljša možnost, ki jo lahko uporabimo za ustvarjanje zasebna klepetalnica v katerem bo govorilo veliko število ljudi.

  Uporaba aplikacije Telegram

  To je ena izmed najbolj priljubljene aplikacije za klepet v zadnjih letih zaradi svoje politike zasebnosti poleg tega, da ima prijazen in intuitiven vmesnik za vsakogar in ima veliko večji repertoar emotikonov kot omrežja, kot je Facebook.

  Ta digitalna platforma je na voljo vsem operacijski sistemi računalništva in telefonije popolnoma brezplačno. 

  To dokazuje to, alternativna komunikacijska sredstva digitalni imate na voljo za zasebne, stabilne in varne pogovore z vašimi najdražjimi, vendar nam v komentarjih pustite svoja osebna priporočila na to temo.

  Ali ostaneš pri Messenger ali Messenger Lite?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar