Glavni » alibaba-info » Izvirne in poceni budilke v AliExpressu

Izvirne in poceni budilke v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Glasba LED Digitalna budilka Temperatura Datum Prikaz Namizne zrcalne ure Okras domače mize Elektronska ura 2000 mAh Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 6-palčna LED-zrcalna budilka Gumb na dotik Stena Digitalna ura Čas Temperatura Vlažnost Zaslon USB Izhodna vrata Namizna ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Vroča prodaja LED digitalna budilka Backlight Snooze Mute Koledar Namizni elektronski Bcaklight Namizne ure Namizna ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Samodejna digitalna ura islamska molitvena molitvena budilka za namizno mizo Home Decoraions Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 WiFi pametna budilka Delovna delovna budilka s 7 barvami Sunrise / Sunset Smart Life Tuya APP deluje z Alexa Google Home Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Otroška budilka Cute Expression Pixel Večfunkcijska elektronska digitalna LED lučka za nočno bujenje Namizna ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Brezžični polnilnik Budilka Bluetooth Zvočnik LED Pametna digitalna miza za uro Namizne elektronske ure Fm Radio USB Hitri polnilnik Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Otroška otroška budilka za vadbo spanja Barvita nočna lučka Digitalna ura za bujenje s temperaturo NAP časovnik za spalnico Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. 9 WiFi Smart Wake Up Light Delovna ura Simulacija vzhoda / zahoda 4 Alarmi Deluje z Alexa Google Home Tuya App Remote Control Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Otroška otroška budilka za vadbo spanja Barvita nočna lučka Digitalna budilka s temperaturo NAP Timer za spalnico Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Čeprav smo v dobi pametnih telefonov in se je večina od njih navadila nastavljati budilko mobilnega telefona, ima uporaba budilke še vedno veliko prednosti, od enostavnega izklopa z enim dotikom, do tega, da se lahko zbudimo ob svoji najljubši glasbi ali pa se lahko z določenimi budilkami zbudimo bolj naravno. Danes vam bomo pokazali naš izbor najboljših poceni budilk, ki so na voljo v AliExpressu.

Naše najljubše budilke AliExpress

Iskanje budilk na tej spletni strani je zelo enostavno, samo kliknite tukaj in preverite, kako enostavno je najti več kot 20.000 različnih budilk. Številne se ponavljajo pri različnih prodajalcih, da vam olajšamo iskanje, vam bomo pokazali priljubljene glede na kategorijo.

LCD budilke s temperaturo: najbolj prodajane

Najbolj priljubljene budilke na AliExpressu so preproste, ki vključujejo LCD zaslon, z vgrajeno osvetlitvijo in temperaturnim senzorjem. Njegova enostavnost uporabe se kaže tudi v ceni: so zelo poceni, ne presegajo 10 evrov in jih najdete v različnih barvah in oblikah, kot lahko vidite na tej povezavi.

Klasične analogne budilke

Toda na AliExpressu obstajajo budilke za vse okuse in vsi si ne želijo budilke z LCD zaslonom. Obstajajo tisti, ki imajo raje analogne ure zaradi njihove preprostosti in zasnove, zato, če so vam všeč klasične kremenčeve budilke, vam priporočamo, da kliknete tukaj in si ogledate široko paleto budilk, ki so na voljo na tej spletni strani, kjer lahko vidite, da so tudi zelo poceni..

Minimalistične budilke dokončane v lesu

Te lesene budilke so dobra izbira, če želite preprosto in diskretno budilko, ki je primerna tako za spalnico kot tudi druge prostore v vašem domu, kot je jedilnica ali pisarna. Na tej povezavi jih najdete z različnimi značilnostmi in barvami.

Dotaknite se budilke z naravno svetlobo

Pred nekaj leti je bila Philipsova naravna budilka novost. Danes je še vedno v prodaji pod imenom Philips Wake Up Light, obljublja pa vas, da vas bo naravno zbudil z vsemi prednostmi, ki jih to prinaša. Če ne želite plačati več kot 100 evrov, ki jih stane, priporočamo to budilko AliExpress, ki komaj presega 20 evrov, z enakimi lastnostmi kot Philipsova še več. Vključuje FM radio, svetloba se postopoma spreminja, da nas zbudi, konča pa se z alarmom ali naravnim zvokom, ki ga lahko izbiramo med 6 melodijami, da nas končno zbudi. Najdete ga s klikom tukaj.

Budilke z radiem

Budilke so se razvile in običajno je, da želimo izkoristiti dragocen prostor, ki ga zasedajo, in združiti različne funkcije. Budilke s fm radiem so klasika, poleg tega, da vas zbudijo, jih lahko uporabite kot radio, idealne za sprostitev ali poslušanje vaših najljubših kanalov med pospravljanjem sobe. V AliExpressu lahko na tej povezavi najdete vse vrste budilk z FM radiem.

Budilke z zvočnikom in bluetoothom

Če pa radijske postaje v vaši državi niso všeč in imate raje budilko, ki omogoča predvajanje glasbe z mobilnega telefona, imamo na AliExpressu tudi budilke za zvočnike in bluetooth po ugodni ceni. Kot lahko vidite tukaj, obstaja nekaj budilk, ki so zelo diskretne zasnove, zato jih je mogoče uporabiti tudi v katerem koli drugem prostoru vašega doma.

Budilke z mobilnim polnjenjem

Druga funkcija, ki jo lahko iščete v svoji budilki, je ta, da lahko polni vaš mobilni telefon ali druge elektronske naprave. Tako boste rešili zasedenosti dveh vtičev, v nekaterih pa lahko celo dva telefona hkrati. Na tej povezavi najdete budilke s polnilnimi vrati USB.

Če je vaš mobilni telefon združljiv z brezžičnim polnjenjem, obstajajo tudi budilke z brezžičnim polnilnikom, medtem ko lahko med počitkom svoj mobilni telefon pustite na zgornjem polnjenju. Trenutno modelov ni veliko, večina je v lesu in v zelo minimalističnem slogu jih najdete tukaj.

Otroške budilke: najbolj smešne

Na koncu so najbolj zabavne otroške budilke. Kot nalašč so za domače malčke, ki se začnejo navado prebujati, v AliExpressu pa poleg zelo poceni najdete vse vrste budilk, okrašenih z njihovimi najljubšimi risbami. Na tej povezavi najdete budilke super mario, elsa, pikapolonica, zamrznjene

...

.

Če pa želite resnično izvirno budilko za najmlajše, priporočamo, da se odločite za te budilke s projekcijo in glasbo, ki bodo ustvarile idealno okolje za njihovo sprostitev, medtem ko jim boste pripovedovali zgodbo. Tu jih najdete za manj kot 10 evrov.

Kako najti poceni budilke z nacionalnim prevozom iz Španije

Že nekaj časa je iskanje izdelkov z nacionalno poštnino iz Španije na AliExpressu lažje kot kdaj koli prej. Dostopiti morate le do AliExpress Plaza in si ogledati vse izdelke, ki jih najdete s pošiljanjem v manj kot 5 dneh in brez carinskih težav. Na primer, na tej povezavi boste našli budilke z nacionalnimi pošiljkami, le previdno morate pogledati pri izbiri skladišča izvora in značilnosti pošiljanja.

Trik za varen nakup na AliExpressu

V celotnem članku smo vam pustili povezave do zanesljivih prodajalcev z več tisoč prodajami, če pa ste našli drug izdelek z malo prodajami in prodajalcu ne zaupate, priporočamo, da analizirate njegovo oceno in komentarje drugih kupcev, da ugotovite, ali je zanesljiv..

In ti? Kaj menite o budilkah AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar