Glavni » alibaba-info » Razkužite svoj dom z uradno trgovino Karcher v AliExpress Plaza

Razkužite svoj dom z uradno trgovino Karcher v AliExpress Plaza

AliExpress WW

Nova uradna trgovina Kärcher prispe na platformo AliExpress Plaza. Nemško podjetje, ustanovljeno leta 1935 pod imenom Alfred Kärcher GmbH & Co., je mednarodno znano po svojih čistilnih sistemih, predvsem pa po parni hidro-čistilni opremi..

V tem članku bomo videli različno opremo, ki je na voljo v trgovini. Od kompaktne opreme, ki jo lahko nosimo v eni roki za majhne površine, do drugih, ki nam bodo omogočile čiščenje tal in notranjosti domov s paro, da bodo brezhibne in brez sledi umazanije ali bakterij.

Ta članek je namenjen vsem, ki želijo izboljšati higieno v svojem domu, še posebej pa ljudem, ki trpijo zaradi alergij ali so bolj občutljivi na nalezljive delce. Torej, če želite izboljšati te vidike ali narediti odlično darilo prijatelju, ki ga potrebuje, ne izgubite podrobnosti teh priporočil.

Ne pozabite: ker je trgovina na platformi Plaza, bodo ponujeni izdelki na voljo s hitro dostavo v dveh, dveh ali treh dneh in da jih krije ustrezna dvoletna garancija evropske zakonodaje ter možnost njihovega vračila. v prvih 15 dneh uporabe.

Parni čistilec Kärcher SC 1

Začnimo z družino parnih čistilcev in se pogovorimo o Kärcher SC 1. Ta aparat, podoben vrču, je zasnovan za ročno čiščenje površin z močjo pare. Ta oprema je idealna tudi za ljudi, občutljive na kemične izdelke, saj uporablja samo vodo in lahko odstrani do 99,99% bakterij, ne da bi na uporabnika vplivala s škodljivimi plini.

Z majhno in kompaktno velikostjo ima dimenzije 32,1 centimetra v dolžino, 12,7 centimetra v širino in 18,6 centimetra v višino ter težo 1,6 kilograma brez dodatkov. Te mere in teža omogočajo enostavno rokovanje z eno roko in je odličen zaveznik, da sta kuhinja in kopalnica popolnoma čisti in razkuženi..

Njegov 3-metrski kabel nam omogoča tudi čiščenje visokih površin pohištva, da odstranimo vse sledi prahu. Ima rezervoar za vodo 200 mililitrov, ki se segreje v samo 3 minutah in doseže tlak 3 bare za boj z najbolj odpornimi površinami.

Kot lahko vidimo na slikah, je opremljen z različnimi adapterji za izvajanje različnih dejavnosti, kot so čiščenje ploščic, pulti ali zaves..

Njegova cena s hitro dostavo je 74,95 € in na tej povezavi jo lahko najdete.

Parni čistilec Kärcher SC 3 Upright Easyfix

V družini parnih čistilcev imamo različne spremenljivke, model SC 3 Upright Easyfix je zasnovan za čiščenje talnih površin, kot da bi bil bris ali bris. Njegova glavna prednost je v tem, da ga lahko uporabljamo za čiščenje tal, ne da bi ga bilo treba drgniti, s čimer prihranimo čas sušenja in lahko obdelujemo površine, kot so keramika, les ali preproge, poleg tega pa ne puščamo niti sledi vode, saj deluje s paro, razkužuje brez uporabe kemikalij..

Z največjo višino 118,5 centimetra in blazinico, široko 31,4 centimetra in globoko 20,7 centimetra, ima lastno težo 3,1 Kg. S temi dimenzijami in težo je enostavno rokovanje, saj je ideja, da se vedno naslonite na tla in potisnete to.

Zglob glave je nagnjen in zasukan, kar nam omogoča, da ga nagnemo tako, da seže pod pohištvo ali površine. In njegov 5-metrski kabel nam bo omogočil premikanje brez skrbi, da bi nenehno menjavali vtič..

Ima 4 bare moči in rezervoar pol litra vode, s katerim lahko očistimo površino 60 kvadratnih metrov, preden jo moramo napolniti. Njegov način hitrega ogrevanja nam omogoča, da ukrepamo v samo 30 sekundah, na njegovem daljinskem upravljalniku pa najdemo 3 gumbe, ki omogočajo prilagajanje moči in toplote glede na to, ali čistimo les, ploščice ali tkanine.

Po ceni 169,95 € jo najdemo na naslednji povezavi.

Kärcher SV 7 čistilec za parno sesanje

S Kärcher SV 7 dvignemo nivo za več točk in našli bomo aparat, ki ponuja zelo široke rešitve, ki združujejo različne tehnike, saj ta čistilec za paro poleg odstranjevanja bakterij in neprijetnih vonjav sesa umazanijo po izpustu s paro.

Z uporabo trojnega postopka sesanja, čiščenja s paro in sušenja hkrati. In ker je vse zanič, preprečuje, da bi toksini ali ostanki ostali v okolju. Poleg tega, kako se umazanija zadržuje v vodnem filtru, se je zelo enostavno znebiti, ne da bi se lahko v času praznjenja razpršil ali odletel.

Telo ima kompaktne dimenzije 51,5 centimetra dolžine, 34 višine in 33,6 centimetra širine. Njegova teža brez dodatkov je 9,4 kg, a ker ima komplet 4 koles, ga za premikanje ne bo treba dvigniti.

Teleskopski drog je sestavljen iz dveh neodvisnih kosov po pol metra, cev, ki ga povezuje, pa meri 1,8 metra. Ima šobe za velike in majhne velikosti oblazinjenja, za utore, za koncentriran curek, združljiv s ščetkami, z adapterji za čiščenje oken itd. Kot lahko vidite, je opremljen z različnimi adapterji za izvajanje katere koli naloge in delo na kateri koli površini..

Z močjo 2200 W nam bo ustvaril do 4 bare tlaka. Njegov kombinirani rezervoar vode za ustvarjanje pare znaša 1 liter, nato pa ima še en rezervoar vode za filter, ki zbira 1,2 litra več umazanije. Zagon traja 5 minut, dolžina kabla pa je 6 metrov.

Kot lahko vidite, je ta oprema že vrhunska in resnica je, da z njo ni več treba imeti doma nobenega drugega čistilnega aparata, ker lahko že vse naredi..

Njegova trenutna cena je 649,95 €, na naslednji povezavi pa najdete vse podatke, ki jih potrebujete, da jih hitro prejmete doma.

Katero imam raje?

Naše zadnje priporočilo je, da dobro ocenite velikost svojega doma, katere materiale imate in katere morate najbolj očistiti ter če imate kakršne koli posebne potrebe po čiščenju zaradi alergij na prah ali kemične izdelke.

Zagotovo boste z vašo posebno analizo in tukaj priporočenimi izdelki našli najboljšo rešitev za vsakega in tako imeli čisto in razkuženo hišo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar