Glavni » google » Razvlaževalci: čemu so namenjeni in kako jih najti poceni na AliExpressu

Razvlaževalci: čemu so namenjeni in kako jih najti poceni na AliExpressu

AliExpress WW

V zadnjih letih so postali zelo priljubljeni elektronski izdelki, ki izboljšujejo pogoje našega okolja. Vlažilci zraka so zelo priljubljeni, saj lahko parfumu vaš dom dodate tudi aromo, a kaj, če ima vaš dom odvečno vlago?

Dom s prekomerno vlago olajša rast mikroorganizmov in glivic, kar je za zdravje zelo nevarno, kar povzroča prehlad, alergije in težave z dihanjem

...

In na koncu plesen ali kondenz na površinah. Danes bomo razložili prednosti razvlaževalca in kako najti cenejšega v AliExpressu.

Čemu služi razvlaževalnik zraka?

Kadar je zrak pretirano vlažen, je težava v tem, da zrak vsebuje odvečno vodno paro. Za prijetno okolje je priporočljivo, da je relativna vlažnost med 50 ali 55%. Od 60% se bo pojavila plesen.

Razvlaževalci zraka odpravljajo odvečno vlago, poleti so zelo koristni, saj se izogibajo zadušljivi vročini, pozimi pa se nam bo zdelo, da je manj mraz in da vlaga vpliva na to, kako občutimo temperature. Poleg tega preprečujejo videz vlage ali plesni..

Obstajajo različne vrste razvlaževalcev zraka, vendar vsi pri svojem delovanju temeljijo na odstranjevanju odvečne vode iz zraka, zato zrak preoblikujejo v vodo. Predstavili vam bomo različne modele, tako da boste lahko izbirali glede na vaše potrebe.

Najboljši poceni razvlaževalci zraka na AliExpressu

V tej spletni prodajni platformi lahko najdete skoraj vse. Obstaja veliko rešitev za težave z vlago in najdemo več modelov razvlaževalcev. Pokazali vam bomo najboljše funkcije, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Poceni prenosni razvlaževalnik zraka

Če iščete zanesljiv vlažilec zraka, je to najbolje prodajani izdelek AliExpress. Ima zelo majhno velikost, zato ga je mogoče enostavno prestaviti iz ene sobe v drugo in ima vse, kar iščete v tej vrsti naprav: izjemno tiho, nizka poraba električne energije in samodejni izklop, ko je rezervoar poln.

Prostornina rezervoarja je 500 ml, za dnevno sobo ali veliko sobo velikosti 15 ali 20 m² pa jo je treba prazniti približno vsake 3 dni. Skoraj ne oddaja zvoka, deluje pod 40 dB. Dela, povezana z elektriko.

Pametni razvlaževalniki Xiaomi

Xiaomi je ena najbolj znanih kitajskih blagovnih znamk zaradi odličnega razmerja med ceno in kakovostjo. Vaš prenosni razvlaževalnik zraka Xiaomi Deerma je zelo majhen, kompakten in ima absorpcijo 360 °, vendar je učinkovit za prostore približno 10 m², kot so police ali omare. Najdete ga s klikom tukaj.

Ta razvlaževalnik uporablja dehidriran kremen za odstranjevanje vlage. Ko absorbira vso vlago, se dva PTC keramična grelnika segrevata in odstranjujeta vlago, tako da lahko ta polimerna mešanica ponovno absorbira vlago..

Zajame lahko odklopljeno vlago. Ko delci postanejo zeleni, jo morate za 15–15 ur priključiti na napajanje, da se vlaga odstrani iz sistema. Voda gre v 150-mililitrski rezervoar. Kot lahko vidite, gre za učinkovit, hiter in poceni sistem.

Če pa je premajhen za vas, ima ta razvlaževalnik Widetech podjetja Xiaomi rezervoar do 18 litrov in se samodejno izklopi, ko je poln. Ima 5 stopenj delovanja in 3 hitrosti, da se prilagodi potrebam vašega doma.

Najboljše pa je, da vlago hitro odstrani: zrak v 18 m² velikem prostoru lahko obdela v samo eni uri. Lahko prilagodite temperaturo, ki prihaja iz naprave, in zrak ohladite ali ogrevate v območju ± 2 ℃. Njegovo delovanje lahko nadzorujemo prek vaše mobilne aplikacije.

Ima zelo majhno porabo električne energije in ima tudi antibakterijski filter za vračanje čistejšega zraka. Pravzaprav lahko zrak v 25 m² veliki sobi filtrirate v samo 30 minutah. Glede na način delovanja doseže raven zvoka 38 dB.

Vlažilec velike zmogljivosti z daljinskim upravljalnikom

Če imate težave z vlago v večjih prostorih, je ta razvlaževalnik idealen za prostore od 15 do 30 m², najboljše pa je, da ga lahko zaradi LCD zaslona in daljinskega upravljalnika nastavimo ali si ogledamo stanje zraka z enim samim pogled.

Ne samo, da odstranjuje vlago, ampak tudi filtrira zrak za izboljšanje kakovosti vode in vključuje funkcijo odtaljevanja, ki preprečuje, da bi nizke temperature vplivale na delovanje. Je eden najtišjih razvlaževalcev zraka s samo 25 dB.

Ima rezervoar za zbiranje vode, stroj pa se samodejno ustavi, ko zazna, da je rezervoar poln, lahko pa tudi odteče sproti po zaslugi odtočne cevi. Najdete ga s klikom tukaj.

Prenosni razvlaževalnik z LCD zaslonom

Zaenkrat smo vam pokazali nekaj majhnih modelov in druge za velike prostore, če pa iščete srednje velik model in po razumni ceni, je ta prenosni razvlaževalnik zraka z zaslonom dobra izbira..

Ima kompaktno velikost, 800-mililitrski rezervoar in se samodejno izklopi, ko je poln. Idealen je za srednje velike sobe do 30 kvadratnih metrov. Ima LCD zaslon na dotik za nadzor njegovega delovanja in deluje zelo dobro.

Razvlaževalci Cecotec BigDry

Znana španska znamka Cecotec ima zdaj vrsto razvlaževalcev zraka. Pod imenom «BigDry» bomo našli več modelov z različno zmogljivostjo. Najboljši način za razvlaževalce zraka je nakup v njihovi uradni trgovini na AliExpress Plaza, do njega lahko dostopate s klikom tukaj.

Vsi njihovi razvlaževalniki so si zelo podobni, njihova poraba se spreminja, njihova moč odstranjevanja vode in velikost rezervoarja. Eden najbolj prodajanih je BigDry 2500 z 1-litrskim rezervoarjem in dvema hitrostma. Odstrani do 750 ml vlage na dan za prijetno okolje.

Poleg tega imajo njihovi razvlaževalci tudi visoko učinkovit prečiščevalni filter, ki odstrani skoraj 100% delcev zraka, cvetni prah, prah.

...

Kar je idealno za ljudi s težavami z dihanjem. Ima minimalno porabo 45 W in je zelo tih.

Naše mnenje o teh vlažilcih in drugi nasveti za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite, je AliExpress dobra izbira pri nakupu poceni razvlaževalcev zraka. Izbira je odvisna od naših potreb in proračuna, zdaj pa imate zagotovo bolj jasno, katera je za vas najprimernejša. Če želite na tej povezavi najti več modelov.

V AlixBlogu radi analiziramo najboljše izdelke in novice, vendar vam želimo tudi pomagati pri nakupih. Zato imamo razdelek z vajami, kjer boste našli nasvete in trike za varen nakup. Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem vas naučimo, kako kupovati iz nič.

In ti? Razmišljate o nakupu enega od teh vlažilcev zraka? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar