Glavni » alibaba-info » Prenesite WhatsApp Free za Nokia Lumia 610

Prenesite WhatsApp Free za Nokia Lumia 610

AliExpress WW

Ena izmed stvari, ki jo moram izpostaviti Nokia Lumia 610 je to, da me vsaj v mojem primeru preveč spominja na staro Nokijo, s precej uspešnim dizajnom, še posebej osredotočenim na nostalgiko, to Pametni telefon s sistemom Windows Phone Ima nekoliko skromnejšo strojno opremo kot večina Lumije, ki smo jo videli v zadnjem času, hkrati pa je treba upoštevati, da je njegova cena precej nižja od katere koli druge, ki ste jo videli, in nato dobite popolnoma popoln sistem Windows Telefonska izkušnja.

Na voljo imate več storitev, kot so Zemljevidi, Vožnja in Nokia Transport med več drugimi na ta način narediti to napravo, ki je idealna prenesti WhatsApp za Nokia Lumia 610 postati "odličen " za popolnoma vse, kar želimo v njem početi.

Njegov zaslon sicer ni prevelik, je pa odlične kakovosti, govorimo o 3,7-palčnem zaslonu ločljivosti 480 x 800 pik, po drugi strani pa ima procesor Qualcomm 800 MHz tako da boste lahko tako uživali v vseh prednostih, ki jih ima ta naprava za vas.

Za tiste, ki iščejo preprost pametni telefon, da bi lahko uporabljali WhatsApp in bili vedno v stiku, ne more biti boljšega mobilnega telefona, kot je ta, v katerem ne boste porabili preveč denarja, imeli boste dokaj aktualno napravo s najnovejšo programsko opremo, nato pa lahko izkoristite maksimum WhatsApp z brezplačnimi klici, s spletnimi mesti WhatsApp, skupinski klepet in stotine drugih stvari, ki vam jih ponuja ta priljubljena aplikacija.

Kako do njega? Preprosto vstopite v trgovino Windows Phone s pametnega telefona in tako preprosto poiščite aplikacijo kot "WhatsApp ".

[maxbutton name = "Prenesi WhatsApp "]

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar