Glavni » alibaba-info » Prenesite WhatsApp Free za Nokia Lumia 520

Prenesite WhatsApp Free za Nokia Lumia 520

AliExpress WW

Če razmišljate o tem, da bi dobili Nokia Lumia 520 Če želite uporabljati WhatsApp, vam sporočamo, da ste prišli do navedenega delovnega mesta, da vas lahko obvestimo o vseh njegovih prednostih WhatsApp, pa tudi vse pozitivne in negativne stvari, ki jih ima ta naprava Nokia nižjega cenovnega razreda, ja, toda z veliko potenciala in najboljše od vsega je, da je za precej večino množic po precej dostopni in ekonomični ceni brez več kot recimo, začnimo.

Najprej je treba opozoriti predvsem na to, da je verjetno eden najcenejših pametnih telefonov, ki ga je blagovna znamka lansirala, poleg tega pa ima zaslon sprejemljive velikosti, 4-palčni je IPS WVGA tako kakovost očitno ni najboljša na trgu, ni pa tudi slaba, vendar se brani in to kar dobro.

Kako prenesti WhatsApp Nokia Lumia 520
Oglejte si ta video na YouTubu

Poleg tega ima močan 1 GHz dvojedrni procesor kar daje zelo dobre rezultate pri delovanju, še posebej, če želite prenesti WhatsApp za Nokia Lumia 520, ker bo deloval odlično.

Njegova kamera, če vas zanima samoportreti in na splošno fotografiranje, je 5 MP, ni najboljši od vseh, če pa jo primerjate z Androidom enakega števila palcev, je razlika v kakovosti neverjetna. Lumia uslugo.

Da bi prenesite WhatsApp za Nokia Lumia 520 Vstopiti morate le v trgovino z aplikacijami Windows Phone, nato pa, ko iščete aplikacijo iz iskalnika, jo prenesete in namestite v svojo mobilno napravo, je tako enostavno dobiti to priljubljeno aplikacijo za neposredna sporočila in ostati v stiku z vsi prijatelji ali družina.

[maxbutton name = "Prenesi WhatsApp "]

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar