Glavni » google » Prenos hudournikov, vrnitev zrušitev Google

Prenos hudournikov, vrnitev zrušitev Google

AliExpress WW

Slabe novice za oboževalce naloži torrente, Google se je vrnil v tovor in je blokiranje nekaterih glavnih hudourniških strani za tiste, ki poskušajo dostopati neposredno iz iskalnika in iz nekaterih brskalnikov, združljivih z varno brskanje podjetja.

V zadnjih urah so nekateri uporabniki, ki so poskušali dostopati do spletnih mest, kot je thepiratebay.org, ugotovili, da ne morejo vstopiti v splet. Kot se je zgodilo ob drugih priložnostih, ni posplošeno, zdi se, da gre za blokado, ki prizadene le določena mesta.

Trenutno ni znano, ali Google poskuša blokirati spletna mesta, kot je Elitetorrent, za katera je znano, da vključujejo vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami in pravicami intelektualne lastnine, ali gre za napako, kot se je že zgodila v drugih primerih.

descargar-torrents

Kazalo ()

  Vnesite blokirana spletna mesta za prenos hudournikov

  Nenavadno je, da blokada, ki jo je izvedel Google, ni popolna. Kaj je bilo blokirano je glavna domena, vendar je mogoče dostopati do vseh drugih poddomen ki vsebujejo dostop do hudournikov.

  Uporabniki, na katere blokada vpliva, lahko še naprej dostopajo s klikom na razdelek Podrobnosti strani za blokiranje, ki jo prikaže Google, kar pomeni, da je vsebina zaupanja vredna. 

  Zakonito ali nezakonito

  Intelektualna lastnina je zapletena tema in zakonodaja še vedno ni zelo jasna. V ZDA so bili primeri ljudi, ki so jim sodili in obsojali zaradi prenosa avtorsko zaščitenih vsebin, v Španiji pa je zakonodaja drugačna.

  Tukaj kaznovana so podjetja ali ljudje, ki ponujajo povezave za prenos in to tudi zaradi dobička.

  Državljan v nobenem primeru ne bo kaznovan za prenos vsebin z interneta na enak način, kot je zagotovilo Sodišče Evropske unije, niti tisti, ki delijo povezave ali hudournike brez dobička, in brez dokaza, da dela so bila objavljena brez dovoljenja imetnikov pravic.

  descargar-torrents

  Indija spodbuja uporabo hudournikov

  Medtem ko se je v Evropi in ZDA sprožila bitka za zaščito avtorskih pravic, v katero so vse bolj vpleteni mobilni operaterji, je v ZDA Indija izkusimo nasprotno situacijo in ugotovimo mobilni operaterji, ki spodbujajo torrente in celo olajšajo prenose, tako da so hitrejši. Nekateri operaterji so se dejansko povezali s Torboxom, da bi pospešili nalaganje datotek, hkrati pa zmanjšali število povezav zunaj operaterjevega omrežja za med 10% in 20%. Nedvomno še en vzorec velikih kulturnih razlik, ki obstajajo po vsem svetu.

  In ste imeli danes kakšne težave s povezovanjem s hudourniškimi spletnimi mesti??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar