Glavni » alibaba-info » Prenos Super Mario Bros za Android

Prenos Super Mario Bros za Android

AliExpress WW

Ko pomislimo na računalniške ali konzolne videoigre, ki so za vedno zaznamovale pretek časa, je ena izmed tistih, ki je nikakor ne moremo upoštevati, seveda Super Marios Bros. Zato izkoristite stalna posvetovanja naših bralcev o tem, Danes vas želimo naučiti prenašati Super Mario Bros za Android na najvarnejši, najhitrejši in najlažji možen način, tako da se boste lahko vedno zabavali s to dostavo na pametnem telefonu, kjer koli želite.

Če danes govorimo o Nintendu, nam najprej pade na pamet Pokémon Go, resnica pa je, da ima japonsko podjetje za seboj veliko zgodovine in to dolgujemo karakterjem in klasičnim video igram, kot je Super Mario. Čeprav je minilo že veliko let, odkar smo igrali na Nintendo 64, danes lahko naložite Super Mario za Android.

Kako prenesti Super Mario Bros za Android
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Super Mario, odlična klasika

  Tisti, ki smo bili v devetdesetih letih otroci ali mladostniki, se video igre Super Mario spominjamo z veliko naklonjenostjo. Popoldne in popoldne je Nintendo 64 priklopil na televizor, da bi poskušal rešiti princeso Peach.

  Zgodba Super Mario se malo razlikuje od kasnejših različic igre. Slavni vodovodar mora poskrbeti za to reši princeso Peach iz krempljev Bowserja. Da bi jo lahko rešili, boste morali iti skozi lepo število stopenj, kopičijo zvezde in se soočajo z veliko sovražniki da bodo storili vse, da Mario ne bo dosegel svojega cilja.

  Mario Bros je nedvomno najbolj znan lik Nintenda, čeprav so sčasoma tudi nekateri njegovi spremljevalci postali zelo razvpiti in celo glavni junaki lastnih video iger. Ne moremo pozabiti na Luigija, Yoshija, Waria in celo Bowserja.

  Ali obstaja srečnež, ki ga še ima Nintendo 64 naj deluje, toda resnica je, da se je večina nas že davno znebila te konzole. Zdaj pa lahko spet uživamo v njihovih igrah.

  Kako priti do Mario Bros Android?

  Kot smo že rekli, ugotovimo, da je v nasprotju s tem, kar verjamejo številni uporabniki, igro Mario Bros mogoče prenesti na Android pojasniti moramo, da to ni uradna različica, No, Nintendo še ni izdelal nobenega za terminale Android. V vsakem primeru vam bo emulator Mario Bros, ki ga bomo naučili namestiti zdaj, omogočil, da boste v teh dogodivščinah uživali popolnoma enako kot v originalni igri.

  Prenos prvotne igre Mario Bros za Android je takrat nemogoč, vendar lahko uporabimo delo razvijalcev, ki so zaostajali za 64 Games - Super Max Adventure ali pa se imenujejo tudi "Super Mario Bros za Android ", saj, kot smo že povedali, konci enaki izvirniku. Biti tako, V nobenem primeru ne moremo izgubiti iz vida, da bomo imeli vse funkcije zaslonov in naših Android terminalov, da v celoti uživate v tej težko pričakovani dostavi.

  Pravzaprav vse, kar bi lahko storili prav pri igranju Mario Bros v Androidu Res je dobro narejeno, začenši z grafiko, kasneje pa pogledam, kaj je povezano z zmogljivostjo, igranjem, in številni drugi dejavniki, zaradi katerih mislimo, da je enaka prvotni različici igre, ki se je pojavila v Androidu.

  64 igre - Super Max Adventure, edini način, s katerega lahko Mario Bros 64 prenesemo brezplačno, ki ga imamo zdaj, je popolnoma združljiv z različicami Android 2.3 in novejšimi različicami mobilnega operacijskega sistema Google, zato bi lahko praktično rekli, da deluje za kateri koli od njih. Vse, kar morate storiti, da začnete uživati, je, da namestite datoteko s spodnje povezave in veliko sreče!

  Prenesite Super Mario za Android

  Predvajanje mitskega Super Maria na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android je zdaj zelo enostavno.

  Super Mario za Android lahko naložimo z Trgovina Google Play če imamo napravo z Operacijski sistem Android 4.0 ali novejše različice in 18 MG na našem telefonu ali tabličnem računalniku.

  Če želite prenesti vse, kar moramo storiti, je klikniti zeleni gumb z napisom "Namesti " in to je to. Prenos se izvede, nato pa se namestitev izvede samodejno, čez nekaj minut bomo spet igrali Super Mario.

  Drugi načini igranja Super Mario

  Če so vam všeč Super Mario ali druge klasične igre Nintendo 64 in jih želite znova igrati, lahko prenesete a emulator za android. Kar počnejo emulatorji, je, da telefon ali tablični računalnik spremenimo v video konzolo, da bomo lahko uživali v svojih najljubših klasičnih igrah, kot so Super Mario, Zelda, Metal Slug in dolga itd..

  V spletu je na voljo veliko število emulatorjev, zato vam priporočamo, da si ogledate našo zbirko najboljših emulatorjev in klasičnih iger za Android. Vendar se ni treba vračati tako daleč v preteklost, če želite obnoviti občutke, ki so jih doživele igre Nintendo DS, lahko preizkusite DraStic.

  Zanima nas vaše mnenje, kaj menite o zamisli, da bi lahko spet igrali Super Mario in to tudi s svojega mobilnega telefona?

  Prenesite Super Mario Bros za Android

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar