Glavni » google » Prenesite Router Keygen za Android. Pridobite ključ za kateri koli WiFi

Prenesite Router Keygen za Android. Pridobite ključ za kateri koli WiFi

Mogoče ste bili večkrat v takem položaju, ko nimate mobilnih podatkov ali ni mobilnega signala neposredno, če pa pogledate, najdete več WiFi signalov čeprav imajo vsi blagoslovljeno ključavnico. Ali obstaja način, kako uganiti geslo? Ali grem brez povezave? Bodite prepričani, ker je za tovrstne situacije na voljo zelo zanimiva aplikacija, ki vam bo pomagala razvozlati in dobite vsa gesla za WiFi da imate blizu, zato danes priporočamo Prenesite Router Keygen za Android.

router-keygen

Kazalo ()

  Dešifriranje WiFi ključev

  To ni težko storiti, niti ni nekaj čarobnega. Upoštevajte, da ima ta razred aplikacij določene omejitve in očitno je edini način, da lahko zadevna aplikacija dešifrira gesla, le če lastnik WiFi ne spremeni tistega, ki je privzeto, v V primeru, da sem jo zamenjal za kaj bolj osebnega, vam morda nobena prijava ne more ustreči.

  Upoštevajte, da so v bistvu gesla, ki nam jih dajo, tista, ki jih ustvari usmerjevalnik, zelo dobra, ne moremo jih zavrniti. Toda v varnost je prelahko prodreti, zato je aplikacijam všeč Usmerjevalnik Keygen ima možnost razbiti gesla različnih WiFi signalov.

  Testiranje usmerjevalnika Keygen

  Ali veste, za kaj je še uporabna ta aplikacija? Morda mislite, da ne bo koristno, ker imate na svoji liniji ravnotežje, kajti če nimate povezave, vas to ne moti. Kaj pa, če je nekdo brez dovoljenja povezan z vašim WiFi? Moral bi prenesite Router Keygen za Android Če želite biti prepričani, da takšna aplikacija ne more vstopiti v vaš WiFi, priporočamo, da vsaj spremenite geslo na tako težko, kot si predstavljate..

  router-keygen-1

  Na koncu pa aplikacija dejansko ne porablja prostora ali baterije. Na našem Androidu bo porabilo le 4,3 MB prostora, z različico 2.3.3 ali novejšo lahko zdaj prenesete to aplikacijo. Ob upoštevanju tega je dobro, da ga naložimo, če bi nas kdaj iz kakršnega koli groznega razloga v življenju res morali povezati in ne preostane nam drugega, kot da ukrademo WiFi.

  Prenesite Router Keygen za Android

  Vse, kar morate storiti, je, da sledite tej povezavi, ki vas popelje neposredno do Trgovine Play.

  Zdaj morate poiskati gumb z napisom "Namesti ", pojavi se znak, ki zahteva, da aplikaciji daste dovoljenja, jo sprejmete, tako da se začne prenašati in po končani namestitvi boste lahko uživali v usmerjevalniku Keygen.

  Priporočena
  Pustite Komentar