Glavni » alibaba-info » Prenos Pokémon XY za DraStic

Prenos Pokémon XY za DraStic

AliExpress WW

Ko pomislimo na glavne franšize za videoigre v zgodovini, ni nobenega dvoma, da imajo mnogi opraviti z risankami, serijami in drugimi, zlasti v tem primeru pa je veliko bralcev, ki imajo radi dogodivščine Pokemona.. V tem primeru smo že poučevali nekaj najboljših vadnic, povezanih s to zgodbo, in danes smo želeli poplačati dolg, ki smo ga imeli z eno najbolj izjemnih iger, tako imenovano Pokémon XY.

Kako prenesti Pokémon XY za DraStic
Oglejte si ta video na YouTubu

Prva stvar, ki jo moramo v zvezi s tem omeniti, je, da čeprav so bile številne igre v franšizi v zadnjem času prava prodajna uspešnica, nekatere med njimi izstopajo nad ostalimi, kot v primeru Pokémon XY, ki je tisti, ki nas zanima danes. Pokémon X in Pokémon Y vodita pri iskanju ogromnega števila uporabnikov, ki želijo uživati ​​v vseh njegovih prednostih, prenos tega naslova iz slavnega emulatorja DraStic za katero koli napravo Android.

V vsakem primeru, ko gre za namestitev Pokémon XY na Android, morate vedeti, da so najprej povezave za prenos, kjer bomo ugotovili, da lahko Pokémon XY prenesete s te povezave, emulator pa dobite v vprašanje s te povezave. Glede na te bistvene vidike bomo nadaljevali z analizo nekaterih drugih podrobnosti da smo prepričani, da bodo želeli vedeti tudi mnogi uporabniki in potencialni igralci tega naslova.

Kazalo ()

  Več podrobnosti o Pokémon XY

  No, potem že imate osnovno znanje o Pokémonu XY in verjamemo, da je čas, da gremo malo dlje, da omenimo še druge podrobnosti o franšizi. Vedeti morate, da Pokémon XY ustreza že šesti generaciji naslovov Pokémon, generaciji, ki je bila posebej razvita za platformo Nintendo 3DS, in to na enak način, izstopa po svojih produkcijah, narejenih v segmentih pustolovščin in vlog, v čemer se odlikuje.

  Ob tej priložnosti bodo glavni junaki in protagonisti Pokémona XY potovanje popeljali proti pustolovščini v Kalosu, kjer se odvija zgodba, v kateri bodo morali iz vsake telovadnice dobiti osem medalj in nato sodelovati v veliki Pokémon ligi. Seveda Pokémon XY ne uide ostalim obrokom franšize in ljudem bomo morali dati roko, da bodo premagovali ogromno težav, ki se pojavijo na njihovi poti.

  Glede dostave Pokémon XY moramo reči, da bomo v tej videli do 60 najbolj znanih bitij z zelo presenetljivimi lastnostmi in grafiko, če ste ostali le v prvih generacijah iger Pokémon. Ko ste namestili elemente, ki jih pustimo v zgornjih povezavah, jih morate pojdite na Nastavitve, Varnost Androida in omogočite Neznane vire ali Neznane vire, da lahko zaženete datoteko igre.

  Naslednji korak je povezan z namestitvijo emulatorja DraStic kot katero koli drugo zunanjo aplikacijo in nato z zagonom emulatorja ter ROM-ov Pokemon X in Y. Če želite biti prepričani, da bo ta korak za korakom deloval, morate preveriti nekatere tehnične značilnosti Mobilna naprava. Na primer, imeti mora operacijski sistem Android 2.3.6 ali novejše različice, 1 GB pomnilnika RAM, procesor z najmanjšo frekvenco 1,2 GHz, in najmanj 3 GB prostega prostora za shranjevanje.

  Ali ste s tem korakom lahko namestili Pokémon XY za DraStic?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar