Glavni » google » Prenesi PES 2012 Copa Libertadores Android

Prenesi PES 2012 Copa Libertadores Android

AliExpress WW

Čeprav je res, da obstaja veliko dobrih iger, ki so del segmenta športnih simulatorjev, Ne moremo pozabiti, da sta bila PES ali Pro Evolution Soccer vedno ena izmed najljubših uporabnikov po vsem svetu. Upoštevati moramo celo, da je bil eden prvih naslovov, ki je predstavil korenite spremembe v igranju, natančneje od leta 2011, zato mnogi uporabniki iščejo njegove kasnejše različice..

V tem konkretnem primeru nismo želeli omeniti številnih zahtev, ki se pojavljajo v zvezi z možnostjo prenosa in namestitve PES 2012 Copa Libertadores za Android, kar lahko storimo na zelo preprost način, če imamo potrebno znanje v zvezi s tem.. Vključitev pomembnih mednarodnih prvenstev, kot sta Copa Libertadores in Copa Sudamericana, je bila nekaj razlogov, zakaj je bila ta igra vedno odlična ostalim.

Mnogi naši bralci se nato pretvarjajo, da vedo, kako namestiti PES 2012 Copa Libertadores za Android, in v zvezi s tem moramo povedati, da je to precej preprostejši postopek, kot se zdi, čeprav boste morali dobro vedeti, od kod lahko dobite vse vsebino. V zvezi s tem morate najprej upoštevati, da morate to upoštevati vrsto zahtev, ki jih mora nujno izpolnjevati vaš Android, če želite namestiti PES 2012 Copa Libertadores za mobilne naprave.

Kazalo ()

  Namestite PES 2012 Copa Libertadores za Android

  No, če že govorimo o zahtevah, ki smo jih omenili prej, moramo najprej poudariti, da mora imeti zadevni pametni telefon poleg CPU s procesorjem, ki deluje na najmanjši taktni frekvenci, vsaj 512 MB pomnilnika RAM. 1.2 GHz, operacijski sistem Android 3.0, in nato dodajte dve podrobnosti, ki vas bosta zagotovo zanimali. Po eni strani to ne zahteva nobene vrste korenskih dovoljenj, po drugi strani pa ne potrebuje preveč prostega prostora za shranjevanje, ki je preveč pomemben.

  Po vseh ustreznih pojasnilih nadaljujemo s temeljnimi povezavami za prenos PES 2012 Copa Libertadores za Android, v tem primeru začenši s tem, kakšen je izvršljivi APK same igre, ki ga lahko prenesete s te povezave. Nato imamo vse podatke o naslovu, ki jih lahko prenesete s te povezave, naslednje pa je povezano s PES 2012 OBB, ki jo lahko najdete na tej povezavi, tako da boste imeli na voljo vso pomembno vsebino za prenos.

  Po tem morate z uporabo raziskovalca datotek, ki je morda privzeto nameščen na vaši mobilni napravi Android in tudi slavnega raziskovalca datotek ES, prenesti datoteke APK in OBB v napravo Android, tako v notranjega ali zunanjega pomnilnika, kot želite. Ko ste jih prenesli in jih našli, Kliknite APK in ga namestite, potem ko odprete nastavitve, varnost, omogočite neznane vire ali neznane vire.

  Ko je namestitev končana, vam zaenkrat ni treba zagnati igre, temveč namestite datoteko OBB na pravilno mesto, najprej jo odprite in nato pritisnite gumb, ki se prikaže, da izvlečete njeno vsebino, ko bo nato potrebno izbrati pot v zvezi s tem. Pot, ki jo moramo izbrati tokrat, je drugačna od sdcard / Android / OBB. Ko končate, prilepite vse podatke v mapo s podatki in vsi ste pripravljeni, da začnete uživati ​​v igri.

  Ali ste s tem korakom lahko prenesli PES 2012 Copa Libertadores za Android?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar