Glavni » alibaba-info » Prenesi častno medaljo za Android

Prenesi častno medaljo za Android

AliExpress WW

Ste ljubitelj iger, ki združujejo zgodovino in vojno? Potem morate prenesite medaljo časti za Android. Ta priljubljeni naslov je imel začetke na konzoli PlayStation, igri, ki je bila pred nekaj leti všeč.


Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kaj je Medalja časti?

  Za tiste, ki še niso imeli priložnosti igrati te čudovite igre, nas popelje v čas druge svetovne vojne, kjer bomo igrali lik Jamesa Pattersona, poročnika, ki pripada vojski Združenih držav Amerike. Naše poslanstvo bo boj proti nemški vojski, na enak način kot takrat..

  descargar-medal-of-honor-para-android3

  Najbolj izjemen vidik Medalja časti, je njegov impresiven filmski razvoj. To je zahvaljujoč dejstvu, da bomo v igri naleteli na vrsto kratkih filmov, ki tej igri dajejo več realizma. To, ne da bi upoštevali, da je bil Steven Spielberg odgovoren za njihovo ustvarjanje. Za tiste, ki ne veste, kdo je ta slavni režiser in oblikovalec video iger, je bil odgovoren za produkcijo in režijo filma Saving Private Ryan..

  Kakšen je nadzor te igre na napravah Android?

  No, igranje Medalja časti za Android je povsem preprosto. To zahvaljujoč dejstvu, da imamo virtualne gumbe zelo dobro nameščene na zaslonu naše naprave. Tako boste veliko lažje usmerjali in streljali, ne da bi se zapletli. Torej, če želite igrati prvi obrok Medalja časti v napravi Android, to lahko storite brez težav.

  descargar-medal-of-honor-para-android2

  Kako prenesti medaljo časti za Android?

  Kot si morate predstavljati, Medalja časti za Android Uradno ni na voljo v trgovini Google Play. Stvar je v tem, da gre za igro PlayStation 1, zato je to mogoče posnemajte ga na napravah z Android.

  Torej, naložiti moramo le ROM igre in ga zagnati prek kakovostnega mobilnega emulatorja PlayStation. Te je mogoče kupiti v internetu ali v Googlovi trgovini z aplikacijami.

  descargar-medal-of-honor-para-android1

  Koraki za prenos Medalje časti za Android:

  V redu, če se želite igrati Medalja časti za Android, Zelo preprosto bo, tukaj bom v kratkih korakih razložil, kako to doseči brez težav:

  1. Najprej morate vstopiti Google Play, za to morate v svoji napravi odpreti aplikacijo Android najdete v imeniku aplikacij.
  2. Zdaj bi morali poiskati emulator, kot je ePSXe za Android, da je to res vredno, čeprav gre za emulator, ki ga je treba plačati.
  3. Ko jo najdete, morate klikniti gumb, kjer se prikaže cena aplikacije, da začnete postopek plačila in ga lahko prenesete.
  4. Zdaj morate prenesti ROM iz Medalja časti¸ to lahko storite z naslednjim povezava.
  5. Ko je prenos ROM-a končan, morate v napravi odpreti emulator PlayStation 1 v napravi Android. V aplikaciji morate poiskati ROM in ga odpreti, tako da lahko predvajate Medalja časti za Android.

  descargar-medal-of-honor-para-android4

  To je vse, kar morate prenesite medaljo časti za Android. Kaj čakate, da se boste igrali in borili v tej zgodovinski vojni?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar