Glavni » google » Prenesite Biblijo v svoj mobilni telefon | Oglejte si, kako to storiti

Prenesite Biblijo v svoj mobilni telefon | Oglejte si, kako to storiti

AliExpress WW

Veliko je ljudi, ki vsak dan berejo Biblijo ali verz iz nje. Prenos Biblije lahko dobite v mobilnem telefonu Android prek trgovine Play. Goreče verjamem, da je eden od načinov, kako črpati moč, ravno vera. Bog je vedno z nami, tudi ko preživljamo tiste težke trenutke, ko ne moremo odpreti srca, da bi ga spustili noter..

Morda niste vernik, morda ste tukaj preprosto iz radovednosti. Kakor koli že, ne glede na to, ali ste vernik ali ne, imejte na vašem mobilnem telefonu Da bi imeli lažji dostop do njega, ga v celoti priporočam. Kot sem rekel, lahko verjamete ali ne, če ne, ne moremo zanikati, da gre za čudovito knjigo, ki jo je vredno prebrati na vse načine..

Kazalo ()

  Biblijo imejte v mobilnem telefonu

  Če želiš naloži biblijo - Ta članek boste morali še naprej brati, ker malo spodaj želim deliti povezavo, od koder lahko prenesete precej popolno aplikacijo, ki ima 1.200 različic Biblije v več kot 900 jezikih, ne boste mogli le prenesite Biblijo na svoj mobilni telefonl, lahko pa to storite tudi v računalniku ali celo na tabličnem računalniku, lahko dobite celo avdio Biblije, ki vam dajo idejo.

  Ima veliko število funkcij, kot so "Verzi dneva"Kot je ta: " Blagoslovljen Bog in Oče našega Gospoda Jezusa Kristusa, Oče usmiljenja in Bog vse tolažbe, ki nas tolaži v vseh naših stiskah, da bomo tudi mi lahko potolažili tiste, ki so v kakršni koli stiski, skozi tolažbo, s katero nas tolaži Bog. "

  Veliko število funkcij

  Poleg tega ima številne funkcije, ki vam dajo primer: lahko poudarite verze, ki so vam najbolj všeč, celo ustvarite slike verzov za skupno rabo in dodajte biblijske odlomke, javne ali zasebne zapiske, če se vam zdi primerno.

  Prenos Biblije sploh ni zapleten in to lahko storite s te povezave, ne pozabite, da ima trenutno več kot 280 milijonov prenosov, kar je nedvomno precej pomembno število, milijoni ljudi so že prenesli biblijo v računalnik, Tablični računalnik ali mobilni telefon Kaj še čakate?

  Hitra in enostavna biblija v mobilnih napravah

  Milijoni uporabnikov po vsem svetu imajo popoln dostop do mobilnega telefona, vendar mnogi drugi iščejo dostop do svojih prepričanj, zato mnogi verniki krščanske vere želijo imeti dostop do Biblije. Bodisi iz prepričanja bodisi iz radovednosti. Zaradi tega je vedno nujno, da je na voljo. S tem mnogi iščejo imej svojo biblijo na mobilnem telefonu.

  To je v mnogih primerih mogoče zaradi razvoja, ki ga je imela tehnologija v zadnjih letih, in dosegla točko, da obstaja aplikacija, ki ljudem omogoča dostop do več kot 1200 različnih izdaj Biblije. Zahvaljujoč temu imajo lahko dostop do njega uporabniki z vsega sveta.

  Ta aplikacija ima številne funkcije, ki lahko zanimajo milijone, ki omogočajo celo dostop do verzov dneva, skupaj s funkcijo, ki jim omogoča poudarite svoje najljubše verze. Skupaj s tem jih uporabite v svetopisemskih slikah za objave.

  Uporaba te vrste aplikacij je pogosta med verniki po vsem svetu, saj prihajajo v več sto jezikih, kar župljanom z vsega sveta omogoča dostop do njih. Zahvaljujoč temu imajo lahko uporabniki večja bližina Bogu. Uporaba novih tehnologij za širjenje vere ni nov koncept, zato je ta biblija način, kako milijoni pristopajo k Bogu.

  Kot vedno, če potrebujete pomoč pri nečem, kar je povezano z uporabo Biblije, ali imate kakršno koli vprašanje o tem, lahko vse to pustite v komentarjih nekoliko nižje. Naučite se prenašati brezplačne knjige na svoj mobilni telefon Android in predvsem to storiti zakonito, tako da brezplačno prenesete brezplačne knjige.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar