Glavni » google » Prenesite APK za zamenjavo obrazov v živo brezplačno za Android ali PC - najnovejša različica

Prenesite APK za zamenjavo obrazov v živo brezplačno za Android ali PC - najnovejša različica

Face Swap Live je ena izmed mnogih aplikacij, ki jih lahko prenesete iz Trgovine Play, na primer znameniti Android Auto, danes smo videli, kako so aplikacije v družabnem slogu postale nekaj najbolj priljubljena pri uporabnikih po vsem svetu in med njimi so tisti, ki nam omogočajo, da spremenimo obraz, med najboljšimi.

Dejstvo je, da vsi uporabniki ne želijo prenesti Snapchata, da bi lahko uživali v tovrstnih aplikacijah, vendar mnogi to želijo poiščite kaj drugega specifični in drugačni.

Iz tega razloga moramo reči, da je potreben pregled le prek trgovine z aplikacijami Android, trgovine Google Play, da se preveri, ali obstaja veliko dobrih aplikacij. nam lahko služi teh učinkov.

Odločili smo se, da ostanemo posebej pri Face Swap Live, kar je tisto, ki ga bomo v tem članku naučili, kako prenesti za vse, ki jih to posebej zanima.

Resnica je, da je Face Swap Live ena najboljših aplikacij, ki obstajajo, ko pomislimo na to zamenjava obraza, glede na to, da omogoča ne samo fotografiranje, ampak tudi snemanje videoposnetkov na ta nenavaden način.

Če imamo napravo Android, se bo Face Swap Live zagotovo uveljavil kot ena izmed naših najboljših možnosti pri izmenjavi obraze z drugimi ljudmi.

To aplikacijo je mogoče namestiti v katero koli napravo, ki ima kamero in operacijski sistem Android, na primer WhatsApp, tudi če vaša naprava nima kartice SIM, je ta aplikacija kot nalašč za vas v katero koli napravo Android

Kazalo ()

  Kako namestiti Face Swap Live korak za korakom

  Čeprav je res, da je bil Face Swap Live sprva na voljo samo za mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS, ne moremo pa pozabiti, da ga lahko zdaj uporabljamo tudi v Androidu.

  Najprej nas bo morda zanimal prenos in to je tako preprosto kot obisk trgovine z aplikacijami Google Play ali iskanje povezave, ki je najti na koncu tega članka.

  Face Swap Live ima svojo ceno res nizko, veliko nižji od večine drugih aplikacij, ki so del tega segmenta, in potem je ena najbolj popolnih aplikacij za izmenjavo obrazov.

  Kot lahko vidimo v videoposnetku, ki spremlja ta članek, je mogoče izvajati vse vrste tehnik zahvaljujoč tej aplikaciji ki jo boste hitro odkrili, postane ena izmed vaših najljubših.

  Zaradi vseh zgoraj omenjenih razlogov menimo, da zdaj ne bi smeli zapravite več časa pred začetkom ustvariti lastne videoposnetke z Face Swap Live, ki bodo zagotovo čudoviti.

  Ena od poletnih aplikacij ne sme manjkati na vašem mobilnem telefonu in Face Swap Live lahko se zelo zabavate hitro zamenjati svoj obraz s komer koli.

  Na koncu nismo želeli vsekakor omeniti, da ko govori o Face Swap Live, bi to lahko predstavljalo nekaj težav inv napravah -few-, ki so posodobljene na Android 7.0 Nougat.

  Prepričani smo, da bodo vaši razvijalci kmalu odpravili vse te težave, tako da jih v prihodnosti ne bomo trpeli še dlje..

  Face Swap Live v akciji
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Ali želite prenesti Face Swap za Android, vendar iz nekega razloga Ne moreš narediti iz trgovine Google Play? Takrat morate vedeti, da vedno obstaja možnost prenosa APK za zamenjavo obraza za Android, zato vam bomo danes pokazali, kako naprej.

  Prva stvar, ki jo morate v teh primerih upoštevati, je, da Face Swap za Android ni na voljo v nekaterih državah, in takrat morate s temi koraki namestiti APK za zamenjavo obrazov za Android.

  Pravzaprav se boste hitro naučili uživati ​​v APK za zamenjavo obrazov za Android, saj upoštevamo, da govorimo o enem izmed glavne aplikacije današnja industrija zabave, ki uporablja tehnologijo prepoznavanja obrazov za zamenjavo obrazov ljudi.

  Kot lahko vidite na sliki, ki spremlja ta članek, smo prisotni v aplikaciji zelo zabavno, takšnega, ki ga boste znali kar najbolje izkoristiti za zabavo.

  obtener-ultima-version-movil-pc

  Kako preprosto prenesti APK za zamenjavo obraza za Android

  Seveda vemo, da se bodo mnogi bralci v tem trenutku spraševali, kako aplikacija, ki jo analiziramo, deluje v teh primerih.

  Resnica je, da je povsem preprosto, saj moramo le izbrati sliko iz galerije ali fotografirati iz aplikacije.

  To boste videli, ko boste enkrat prišli do te točke, samo izbrati moraš znak, s katerim želite združiti svoj obraz, ali izberite drugo osebo, ki se na fotografiji pojavi z vami.

  Eden od ključev, o katerem ne moremo prenehati razmišljati o delovanju Face Swap, je neposredno povezan z dejstvom, da govorimo o eni glavnih zabavnih aplikacij, vendar je za razliko od popolnoma brezplačno.

  Resnica je, da vas zamenjava obraza ne bo stala niti centa, in prepričani smo, da je to še en razlog, ki se splača zabavati s svojim mobilnim telefonom. Zato bodite še posebej pozorni.

  V vsakem primeru moramo to povedati Microsoft Face Swap Zdaj ga lahko prenesete v Android in ga ne boste stali niti centa, ne glede na to, ali ga namestite iz trgovine Google Play, kjer ga najdete, ali SWPR: Live Face Swap, če imate raje različico APK

  Vse kar morate storiti je, da vnesete Face Swap 1.0.0 APK, kjer boste našli zadevno datoteko. Ko to storite, morate odpreti Nastavitve, Varnost in v tem prostoru boste našli Neznani viri, ki jo morate omogočiti pred zagonom APK, natanko tisto, kar smo omogočili, ko smo prenesli WhatsApp Plus+

  Ali ste s tem korakom lahko prenesli APK za zamenjavo obrazov za Android?

  Priporočena
  Pustite Komentar