Glavni » alibaba-info » Prenesite in namestite Pokémon Go za Java Touch. Ali je to mogoče? - Povedali vam bomo tukaj

Prenesite in namestite Pokémon Go za Java Touch. Ali je to mogoče? - Povedali vam bomo tukaj

AliExpress WW

Pokémon Go se vedno bolj zapisuje v zgodovino video iger. Nekajkrat je igra postala priljubljena tako hitro kot pri tej. Zanimanje za igranje je tako veliko, da je pogosto slišati, da se uporabniki zelo pogosto sprašujejo, ali je to mogoče prenesi Pokemon Go v Java Touch

Žal je odgovor na to vprašanje neposredno ne. Od doslej, prenos Pokemon Go v Java Touch ni mogoč do danes in zdi se, da nič ne kaže, da bo na voljo v bližnji prihodnosti. Kot se je takrat zgodilo s sistemom Windows Phone, vendar je bilo na tej napravi mogoče igrati, zahvaljujoč APK-ju, ki bi ga lahko prilagodili tej specifični različici.

Ker te igre še danes ni mogoče prenesti v Java Touch, je samoumevno, da katera koli možna povezava za prenos, ki jo lahko ugotovimo, je napačna. In to je pogosta težava, s katero se srečujejo ti uporabniki, saj je zelo verjetno, da bo naša naprava pri prenosu z ene od teh povezav okužena z velikim številom virusov in zlonamerne programske opreme..

Kazalo ()

  Na katerih platformah je na voljo Pokémon Go??

  Razvijalci mobilnih video iger so nekaj opustili tako Java Touch kot Windows Phone (čeprav to v manjši meri, vendar za malo). Medtem Android in iOS imata na tisoče aplikacij in video iger, Pokémon Go pa očitno ne bi bil izjema pri teh priljubljenih operacijskih sistemih.

  Sprva je bil Pokémon Go razpoložljivo v vsaki državi. Kmalu po uradni predstavitvi v Avstraliji je bila približno 10 dni kasneje na voljo v Španiji, 20. julija 2016 pa je bila že na voljo v Latinski Ameriki. Torej, če bi imeli iPhone ali Android, je bil uradno do tega datuma že na voljo za naše mobilne telefone. 

  V tistih državah, kjer igra še ni bila uradno izdana, jo je še vedno bilo mogoče igrati, le da je bilo treba prenesti APK Pokémon Go na Android ali iPhone. Poleg tega so iz Niantića potrdili, da ni težav pri predvajanju prek APK-ja in da to v nobenem primeru ni razlog za prepoved, če je Uradna aplikacija APK. Na ta način se izognemo kakršnim koli težavam.

  Kaj potrebujete za igranje Pokémon Go?

  Vsi igrajo Pokémon Go in celo ljudje, ki jih Pokémon video igre nikoli niso zanimali, so postali zasvojeni, ker je to edinstvena igra na svojem območju in kar je najbolj zabavno. Če želite igro tudi preizkusiti, boste potrebovali mobilni telefon z:

  • IOS ali Android 4.4 ali novejši operacijski sistem
  • GPS
  • internetna povezava
  • Žiroskop

  Če vaš mobilni telefon ne izpolnjuje vseh teh značilnosti, ga ne boste mogli predvajati poskrbite, da imate vse. Ker je Pokémon Go brezplačen in ne zahteva nobenega plačila, če želite uživati ​​v tej igri. Edino, kar bomo storili, je, da gremo v trgovino App Store ali Play Store in jo naložimo od tam.

  Vendar je Pokémon Go a tip igre plačajte za zmago, Z drugimi besedami, če želimo v igri napredovati hitreje ali iz nje pridobiti večjo zmogljivost, lahko dobimo orodja, ki nam bodo pomagala doseči cilj. V trgovini Pokémon Go je nakup opravljen s Pokécoins, ki se kupujejo v pakiranjih, ki imajo zelo različne cene.

  Vendar nam ni treba zapravljati denarja, kakršna je igra igrajte popolnoma enako, ne da bi porabili čisto nič, zgodi se le, da bo trajalo malo dlje, da ga dokončate. Prav tako imamo možnost, da zakonito dobimo brezplačne Pokécoine, kar nam bo omogočilo veliko napredovanje v igri.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar