Glavni » alibaba-info » Prenesite Android DBZ Budokai Tenkaichi 3 in postanite mogočni Saiyan

Prenesite Android DBZ Budokai Tenkaichi 3 in postanite mogočni Saiyan

AliExpress WW

Ker so bili emulatorji razviti, lahko na mobilnih telefonih uživamo v najboljših igrah konzol PlayStation in Nintendo in računalniki. Na srečo je v trgovini Android na voljo vedno več, to je veliko bolje, ne samo zato, ker jo lahko prenesete hitreje, ampak tudi z datotekami .apk ne tvegate, čeprav, kot je Play Store v zadnjih mesecih uporabljala škodljivo programsko opremo, ne vem. ne vem, kaj je bolj priročno.

1

Resnica je, da ga bo vedno veliko bolje prenesti iz trgovine, bolj kot kar koli drugega, saj to, da bi delali drugače, ni preveč udobno. Ampak raje neham govoriti o toliko tehničnosti, saj je dobra novica, da lahko prenesite DBZ Budokai Tenkaichi 3 na svojo napravo Android. Slab del te novice je, da emulator iger še ni na voljo v trgovini. Ne skrbite, ker je povsem preprosto, sledite le korakom, ki jih boste našli kasneje.

Kazalo ()

  Značilnosti DBZ Budokai Tenkaichi 3

  Preden vam povem, kako morate narediti to odlično igro na svojem mobilniku, vam bom povedal nekaj več o tem, da boste vedeli, kaj boste našli.

  Ima približno 161 znakov, ki ustrezata serijama Dragon Ball Z in Dragon Ball GT. Ima izboljšave v gibih, močeh in boju, zaradi česar je očitno vse skupaj videti bolj resnično, lahko se borite v do 30 različnih scenarijih. Čeprav je najboljše, da jih lahko prilagodite, kot vam je najbolj všeč, lahko izberete, ali želite biti dan ali noč. Grafika in umetna inteligenca sta bili močno izboljšani in celo motorizacijo igre, zaradi česar je vedno bolj usklajena s serijo.

  2

  Kako prenesti DBZ Budokai Tenkaichi 3 Android

  Prenesite DBZ Budokai Tenkaichi 3 Android Ni tako preprosto kot vstop v Trgovino Play, vendar tudi ni tako zapleten, zato sledite korakom, ki jih boste videli spodaj, in ne boste imeli težav.

  Najprej morate preveriti, ali izpolnjujete naslednje zahteve:

  • Operacijski sistem: Android različice 2.3 ali novejši
  • Procesor: 1,2 GHz
  • RAM: 1 GB
  • Koren: Ne
  • Razpoložljiv prostor: 1 GB prostora

  Če izpolnjujete vse zahteve, lahko preidete na naslednje.

  Namestiti morate emulator Play (poiščite v Googlu) v notranjem ali zunanjem pomnilniku vašega mobilnega telefona. Potem boste znotraj tega ustvarili mapo z napisom Dragon Ball X Budakai Tenkaichi 3, tam boste kopirali ROM .iso prenesene igre in jo premaknili v mapo. Ko končate s tem, zaženete emulator in poiščete pot do mape, v katero ste vstavili ROM. Izvedli ga boste in voila, v nekaj sekundah se bo igra začela.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar