Glavni » google » Prenesite Blim za pametni televizor

Prenesite Blim za pametni televizor

AliExpress WW

Netflix je nedvomno najbolj znana platforma na svetu, ko govorimo o moči ogled pretočne vsebine. Filmi, serije in risanke na kupe nam ponuja znana plačilna platforma, ki ima vsako leto večje število naročnikov. Čeprav je jasno, da obstajajo nekatere alternative Netflixu, ena izmed njih pa je Blim, ki nam ponuja celo popolnoma brezplačno 30-dnevno preskusno različico na enak način kot Netflix.

Kazalo ()

  Kako prenesti Blim

  Blim je pravzaprav začel v Mehiki, čeprav malo po malo in zaradi ogromnega števila uporabnikov, ki so vedno bolj očitno dodajali, se je začel širiti po vsej Latinski Ameriki in je zdaj vsaj za nas odlična možnost, ko si želimo ogledati pretočne vsebine.

  Za Mehičane je nedvomno odlična možnost, saj zanje ponuja vrsto ekskluzivnih vsebin, pa tudi druge priljubljene serije si lahko ogledajo na mednarodni ravni..

  Prenesite Blim za Smart TV V resnici sploh ni zapleteno in stvar sledenja tej povezavi je, da vas pustimo tukaj in s spleta sledite navodilom, ki vam jih sporočajo, odgovoren je za prepoznavanje naprave, na kateri brskate, in če ne, sledite navodilom za namestitev na pametni televizor v enem od razdelkov zadevne strani.

  Blim je vsaj na latinskoameriškem trgu predstavljen kot dobra alternativa Netflixu, saj sem v Mehiki rekel bolj kot karkoli, upajmo, da se bo malo po malo vse bolj razširil, da se bo lahko predstavil kot prava konkurenca v različnih sveta, malo po malo morda.

  Blim za Smart TV

  Mesečni stroški, da bi lahko uživali v omenjeni platformi, pravzaprav sploh niso dragi, zelo podobni Netflix, celo nekoliko cenejši, če bomo to storili, na ta način imate dostop do najrazličnejših vsebin v smislu serij in filmov, kot sem rekel, morda ne na isti ravni kot Netflix, vendar se malo po malo znatno izboljša in čas mineva, to pokaže Blim Lahko postane platforma, ki bo upoštevala tiste, ki radi vsak dan uživajo večpredstavnostne vsebine, jo upoštevala in načrtovala za prihodnost, četudi je.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar