Glavni » alibaba-info » Naloži Angry Birds Slingshot Stella za iOS

Naloži Angry Birds Slingshot Stella za iOS

AliExpress WW

Zlati otok je bil tropski raj, poln miru in miru za vse ptice. Toda vse se spremeni v trenutku, ko so se pojavili strašni prašiči, ki so prispeli, da bi končali malo sreče, ki jo je jezni ptiči. Na žalost se znebiti teh nadležnih in neželenih obiskovalcev ni lahka naloga in bo zahtevalo veliko truda in močnega timskega dela. Lahko pa pomagaš, samo moraš prenesi Angry Birds Slingshot Stella za iOS.

descargar-angry-birds-slingshot-stella-para-ios1

Kazalo ()

  Kaj je Angry Birds Slingshot Stella za iOS?

  Tokrat morate pomagati Esteli in njenim pernatim prijateljem jezni ptiči v svojem cilju premagati zelene prašiče in tako vrniti mir in srečo na otok.

  Prihod zelenih prašičev je posledica dejstva, da je Gale (Slaba princesa) poslal svojo nadležno prašičjo vojsko z enim samim ciljem, da najde in ukrade zlato jajčece s tega čudovitega otoka. Toda na srečo morajo Estela in njeni pernati prijatelji sklepati zavezništvo, da ustavijo to novo grožnjo..

  descargar-angry-birds-slingshot-stella-para-ios2

  Da bi premagali njihove sovražnike, pernate jezni ptiči Imeli bodo velikanski elastični trak, kamor jih bodo vrgli enega za drugim, da bi premagali prašiče, ki so med vejami dreves. Na srečo jezni ptiči Imajo sposobnosti, zaradi katerih so edinstveni in jim bodo v tem boju pomagali sprostiti različne posebne moči.

  Kako prenesti Angry Birds Slingshot Stella za iOS?

  Če želite igrati Angry Birds Slingshot Stella, Zagotavljam vam, da boste porabili ure in ure zabave in zabave, zahvaljujoč dejstvu, da ima igra več kot 120 stopenj, ki vas bo popeljal po celotnem Zlatem otoku.

  descargar-angry-birds-slingshot-stella-para-ios3

  Da bi prenesi Angry Birds Slingshot Stella za iOS, samo vstopiti moraš iTunes (uradna trgovina z aplikacijami za iPhone in iPad), kjer je igra na voljo in popolnoma brezplačna. Če ne veste, kako to storiti, vam bom tukaj povedal, kako:

  1. No, prva stvar, ki jo morate storiti, je odpreti trgovino z aplikacijami ios.
  2. Nato morate vtipkati v iskalno vrstico Angles Birds Slingshot. Ko ga najdete, morate klikniti ikono igre. Če imate težave z igro, lahko vstopite skozi to neposredna povezava.
  3. Ko to storite, poiščite gumb Prenesi, ko ga najdete, pritisnite.
  4. Zdaj se bo postopek prenosa začel, počakati je treba, da se igra konča in samodejno namestiti.
  5. Ko je prenos končan, lahko odprete igro. Na vas je, da sledite predstavljenim navodilom, dokončate vadnico in začnete igrati to odlično igro..

  Če imate kakršna koli vprašanja ali težave pri prenosu igre, nam pišite v komentarje in pomagali vam bomo.

  descargar-angry-birds-slingshot-stella-para-ios4

  Tako preprosto je prenesi Angry Birds Slingshot Stella za iOS, Zdaj, ko veste, kako to storiti, kaj še čakate na pomoč jezni ptiči da se znebite invazije zelenih prašičev? Prenesite ga zdaj in preživite ure zabave in zabave z Angry Birds Slingshot Stella za iOS.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar